הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להגיע לתוצאות.

DavidTLV

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום,
אני בן 32 מתאמן מזה כ-3 שנים בצורה רצינית שכוללת מעקב קבוע אצל תזונאי ובנוסף מאמן כושר לבניית תוכנית אימונים.
הן על התזונאי והן על המאמן יש ביקורות מעולות, אני מכיר אישית אנשים שעשו אצלם שינויים מטורפים.

מצד שני, אני כבר 3 שנים מתאמן ברצינות, אין כזה דבר אימון שאני לא גומר את עצמי בו, אין דבר כזה לפספס ימי אימון.. מבחינת תזונה אני שומר באדיקות על כל גרם שאני מכניס לפה, מודד הכל אם אני צריך 150 גרם חזה עוף אני בוודאות אוכל 150 גרם. אפילו לחופשות אני לוקח איתי את משקל לשקול את האוכל.
גם במנה המותרת אני אוכל רק דברים שיש להם גם ערך תזונתי ולא סתם ג'אנק.
בכל ה-3 שנים האלה לא נגעתי בגלידה ואפילו לא באלכוהול.

אני מרגיש שינוי בגוף שלי, אין ספק שהתחזקתי, אין ספק שאני נראה אחרת מאיך שהייתי לפני...
אני עולה באופן תמידי במשקלי העבודה. מצד שני, אני ממש לא נראה כמו מישהו שמתאמן 3 שנים.
אנשים עושים שינויים מטורפים בפרק זמן כזה ארוך.. בחזה למשל אני אפילו לא קרוב למראה של חזה שרירי.

אני מאוד מתוסכל מזה. כל הזמן שאני מדבר על זה עם אנשים התגובות שאני מקבל "אתה בטח לא מתאמן נכון", "אתה בטח לא אוכל נכון" (החברים הקרובים אליי שיודעים עד כמה שאני שומר לא אומרים את זה), ועוד שלל תגובות בסגנון...

אומרים ש 70% זה תזונה.. מה יכול להיות לא טוב בתזונה?
הרי אני הולך לתזונאי שעיקר ההתעסקות שלו זה אנשים בתחום הכושר, יש לו רקורד מטורף של הצלחות כולל מחברים קרובים שלי, וכל הדברים שהוא אומר לי עולים בקנה אחד עם מידע שאני מוצא באינטרנט.
אם זה באימון, אז בתקופות מסה אני עושה בעיקר תרגילים עם 4-6 חזרות ובתקופות חיטוב בעיקר 8-12 חזרות.
מבחינת אירובי בתקופות חיטוב אני רץ כ 15 ק"מ בשבוע, ובמסה לרוב עד 4 ק"מ בשבוע וזאת רק כדי לשמור על הכושר האירובי כי בכל זאת צריך להיות במאזן חיובי.

מאוד כיף לי להתאמן, מאוד כיף לי לעשות ספורט..
ומבחינת יכולת אירובית אני רץ בקצב של כ 13 קמ"ש...

אני פשוט ממש מתוסכל מזה שאני לא רואה תוצאות מבחינת פיתוח שריר... זה כל כך לאט וכל כך איטי שאני פשוט לא מסתכל על עצמי במראה כי אני רק מתבאס.
התסכול הזה נבנה כבר לאורך תקופה, מאז מרץ שנה שעברה אני אפילו מתאמן עם מאמן אישי 4 פעמים בשבוע (ואני לא צריך לומר לכם איזה הוצאה כספית זו), כל זה רק כדי לדעת בוודאות שאני באמת מתאמן נכון.

אני מתחיל לתהות האם גנטיקה היא מרכיב מהותי הרבה יותר ממה שנוטים לומר.
ואני תוהה האם עדיף לי פשוט להפסיק עם התזונאי והמאמן ולקבל את זה שאין לי באמת שליטה על התוצאות ועדיף פשוט להתאמן בשביל הכיף ולהפסיק עם ההגזמה במשטר התזונתי.

נתונים טכניים:
התחלה (לפני 3 שנים): גובה 176 משקל 72 אחוזי שומן 18% (לפי קליפר), כרס גדולה.
מבחינת כוח: בקושי מצליח לדחוק מוט אולימפי ל 8 חזרות.
מבחינת אירובי: לא מסוגל לרוץ בכלל.

כיום : גובה 176 משקל 71 אחוזי שומן 16% (אציין כי אני כרגע בדיוק בסיום מסה), יש עדיין בטן בולטת, רוב השומן שלי בבטן.
מבחינת כוח: דוחק מוט + 20 ק"ג בכל צד ל 8 חזרות X שלוש סטים. (זה המשקל שאני לא יכול לעשות אפילו חזרה אחת נוספת בסוף סט).
מבחינת אירובי: רץ בקצב +- 13 קמ"ש ריצות של 6-8 ק"מ, מסיים את הריצה בהרגשה טובה ולא בתחושה של אפיסת כוחות.

אני אשמח לשמוע אם אנשים כאן היו במצב שלי... ואיך התגברתם על הקושי המנטלי.

אם בחלוף 3 שנים אתה דוחק 60 קילו. משהו לא עובד טוב.
ממה שאני קורא אתה נותן פול גז בניוטראל.
אני הייתי נותן צ׳אנס לייעוץ האישי דרך האתר.

הודעה הכי הזויה שקראתי. בולשיט!
סליחה אם אני טועה אבל זועק לי טרול.

מתאמן 3 שנים עם 16% שומן(וגם זה לא אינדיקציה מי יודע מה אבל בסדר...) ועם כרס גדולה כהגדרתך - רק אני רואה את ההזיה ?

לא יודע מי המומחה שהמליץ לך לעשות אירובי של 4 ק"מ בתקופת מסה אבל אם זה מה שהוא הציע לך - אז סלח לי אין לו מושג.

אתה מוציא לגוף שלך את המיץ עם אירובי ואז מתפלא שאתה לא עולה במשקל ולא עולה במשקלי עבודה.

כנס למאמרים שבאתר ותתחיל להשתתף בדיונים שכאן - אולי תלמד משהו.

מתאמן 3 שנים עם 16% שומן(וגם זה לא אינדיקציה מי יודע מה אבל בסדר...) ועם כרס גדולה כהגדרתך - רק אני רואה את ההזיה ?

לא יודע מי המומחה שהמליץ לך לעשות אירובי של 4 ק"מ בתקופת מסה אבל אם זה מה שהוא הציע לך - אז סלח לי אין לו מושג.

אתה מוציא לגוף שלך את המיץ עם אירובי ואז מתפלא שאתה לא עולה במשקל ולא עולה במשקלי עבודה.

4 ק"מ של ריצה כשזה מצטבר בשבוע. זה באמת נשמע לך הרבה?

• פותח/ת השרשור
4 ק"מ של ריצה כשזה מצטבר בשבוע. זה באמת נשמע לך הרבה?

אני מוגבל בכמות הריצה בהתאם למה שניתן לי בתוכנית. אני היום רץ כ 15 ק"מ בשבוע.
ומרחק זה לא הכל, מהירות זה גם חלק מהעניין. קצב 13 קמ"ש ל 6-8 ק"מ זה לא עניין של מה בכך.

הסיבה העיקרית שכתבתי את ההודעה היא כי אני לא מרוצה מהמצב שאני נמצא בו ואני מנסה להבין איפה הבעיה בדיוק.
בתקופת המסה הריצה מקוזזת עם הקלוריות הנוספות שנכנסות בימים שאני רץ.

ומרחק זה לא הכל, מהירות זה גם חלק מהעניין. קצב 13 קמ"ש ל 6-8 ק"מ זה לא עניין של מה בכך.
השתתפת פעם במרוץ? יש לך תוצאה למרחק 5 או 10 ק"מ?
מהירות 13 קמ"ש באימונים שוטפים היא די מתישה אלא אם אתה רץ 10 קילומטר בפחות מ 40 דקות

• פותח/ת השרשור
הודעה הכי הזויה שקראתי. בולשיט!
סליחה אם אני טועה אבל זועק לי טרול.

מה הבולשיט כאן?
אני מתאר מצב קיים.
השתתפת פעם במרוץ? יש לך תוצאה למרחק 5 או 10 ק"מ?
מהירות 13 קמ"ש באימונים שוטפים היא די מתישה אלא אם אתה רץ 10 קילומטר בפחות מ 40 דקות

אני לא תמיד רץ בקצב 13 קמ"ש, גם בריצה יש תוכנית.. לפעמים אני עושה ריצות FUN לפעמים ריצות קיבולת... בטוטאל בממוצע זה יוצא 15 ק"מ בשבוע.
השבוע למשל עשיתי 24:46 דקות בקצב 12.16 קמ"ש מרחק 5.02 ק"מ.. אלה הנתונים מאפליקצית הריצה.
אם בחלוף 3 שנים אתה דוחק 60 קילו. משהו לא עובד טוב.
ממה שאני קורא אתה נותן פול גז בניוטראל.
אני הייתי נותן צ׳אנס לייעוץ האישי דרך האתר.

מן הסתם משהו לא עובד טוב.. אם הכל היה עובד טוב לא הייתי כותב את ההודעה הזאת 😃
אני אקרא על הייעוץ האישי.

הסיבה העיקרית שכתבתי את ההודעה היא כי אני לא מרוצה מהמצב שאני נמצא בו ואני מנסה להבין איפה הבעיה בדיוק.
בתקופת המסה הריצה מקוזזת עם הקלוריות הנוספות שנכנסות בימים שאני רץ.
לא נתת שום פרטים לגבי תוכנית האימונים ,כמות הקלוריות שאתה אוכל ואיך ההתאוששות שלך בעיקר מבחינת שעות שינה.
ההימור שלי התוכנית עמוסה מדי ולכן אתה לא מצליח להתקדם

• פותח/ת השרשור
לא נתת שום פרטים לגבי תוכנית האימונים ,כמות הקלוריות שאתה אוכל ואיך ההתאוששות שלך בעיקר מבחינת שעות שינה.
ההימור שלי התוכנית עמוסה מדי ולכן אתה לא מצליח להתקדם

אני ישן לפחות 6 שעות כל לילה, אני מאוד מקפיד על זה כי המאמן אמר לי שהורמון הגדילה מופרש בלילה.
התוכנית שלי במסה האחרונה הייתה A-B בין 3 ל 4 תרגילים לכל שריר עם 6-8 חזרות.
מנוחה של בין דקה וחצי ל 3 דקות בין סט לסט.

תראה, ניסיתי כמה תוכניות... AB, ABC, FBW, ABCD.... כל כמה חודשים היו מחליפים לי תוכנית כי ההתקדמות הייתה איטית.. והיא עדיין איטית.

אני ישן לפחות 6 שעות כל לילה, אני מאוד מקפיד על זה כי המאמן אמר לי שהורמון הגדילה מופרש בלילה.
התוכנית שלי במסה האחרונה הייתה A-B בין 3 ל 4 תרגילים לכל שריר עם 6-8 חזרות.
מנוחה של בין דקה וחצי ל 3 דקות בין סט לסט.

תראה, ניסיתי כמה תוכניות... AB, ABC, FBW, ABCD.... כל כמה חודשים היו מחליפים לי תוכנית כי ההתקדמות הייתה איטית.. והיא עדיין איטית.
בדיקות דם תקינות? ברזל, b12, טסטסטרון

בכל מקרה אחרי 3 שנים הייתי מחליף אנשי מקצוע ולו רק כדי לפגוש גישה שונה

• פותח/ת השרשור
בדיקות דם תקינות? ברזל, b12, טסטסטרון

בכל מקרה אחרי 3 שנים הייתי מחליף אנשי מקצוע ולו רק כדי לפגוש גישה שונה

בדיקות דם תקינות לחלוטין, היה לי מחסור באבץ לפני 3 שנים וזה נפתר.
עשיתי בדיקות כל חצי שנה.

אשמח להמלצות על אנשי מקצוע...

בדיקות דם תקינות לחלוטין, היה לי מחסור באבץ לפני 3 שנים וזה נפתר.
עשיתי בדיקות כל חצי שנה.

אשמח להמלצות על אנשי מקצוע...
כבר המלצתי על היעוץ האישי. אני הייתי מאוד מרוצה.
אימון אישי עם מייק רוזנר יכול לתת לך הערכה איפה אתה נמצא מבחינה פיזית.
יש עוד מאמנים טובים, באיזה אזור אתה מתאמן?

הנה רשימת הפרטים ההזויים בהודעה שלך
אין כזה דבר אימון שאני לא גומר את עצמי
דבר כזה לפספס אימון
מבחינת תזונה אני שומר באדיקות על כל גרם
אז בתקופות מסה אני עושה בעיקר תרגילים עם 4-6 חזרות ובתקופות חיטוב בעיקר 8-12 חזרות.
משקל 71 אחוזי שומן 16% (אציין כי אני כרגע בדיוק בסיום מס

לא מזייף לעולם בתפריט, לא מפספס אימון במשך שלוש שנים, לא 'מבזבז זמן' על אימוני התאוששות ואחרי לפחות שני סבבי מסה לא עלית אפילו קג של שריר?!?

לא נראה לי שמצאו גן לטמטום אז כנראה שזה לא גנטי.

• פותח/ת השרשור
הנה רשימת הפרטים ההזויים בהודעה שלך

לא מזייף לעולם בתפריט, לא מפספס אימון במשך שלוש שנים, לא 'מבזבז זמן' על אימוני התאוששות ואחרי לפחות שני סבבי מסה לא עלית אפילו קג של שריר?!?

לא נראה לי שמצאו גן לטמטום אז כנראה שזה לא גנטי.

זה שאני לא מפספס אימון לא אומר שאני לא נותן לשרירים מנוחה. הייתי גם בתוכנית ABCD שבה כל שריר זוכה למנוחה רבה מאוד.
אני עושה מה שהאנשי מקצוע (תזונאי ומאמן) אומרים לי לעשות.

וכן אני לא מפספס אימונים. בדיוק כפי שלא פספסתי אף הרצאה כשהייתי סטודנט במשך 4 שנים.

יש לי מטרה ואני לא מבין איך זה יועיל לי לזייף בדרך להגשים אותה.
כבר המלצתי על היעוץ האישי. אני הייתי מאוד מרוצה.
אימון אישי עם מייק רוזנר יכול לתת לך הערכה איפה אתה נמצא מבחינה פיזית.
יש עוד מאמנים טובים, באיזה אזור אתה מתאמן?

אני קורא על הייעוץ האישי. אני מעדיף פנים אל פנים אבל אקח את זה גם בחשבון.

אני מראשל"צ.

Back
למעלה תחתית