הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רעיונות לארוחת בוקר בפסח

daniel9003

משתמש מתחיל
70
6
נק' מוניטין:
6
70
6
יש לי בעיה מאז שהתחיל פסח למצוא מה לאכול בבוקר..
כבר יומיים שדחפתי לעצמי לחמניות כשרות לפסח שזה פשוט מגעיל...
אם אני לא יאכל מספיק בבוקר במשך כל היום אני אהיה רעב וכל הארוחות יסתבכו לי.
למישהו יש רעיון מה לאכול בבוקר ?
הצעות של גיינר ואבקת חלבון לא עוזרת כי אין לי לא זה ולא זה.

אז תהיה ספרדי לרגע ושים זין על מנהגים..זה כל מה שאני יכול להגיד לך כי אין לך אופציה אחרת נורמאלית חוץ מלטחון מצות ולקבל עצירות:badtaste14:😕

אז תהיה ספרדי לרגע ושים זין על מנהגים..זה כל מה שאני יכול להגיד לך כי אין לך אופציה אחרת נורמאלית חוץ מלטחון מצות ולקבל עצירות:badtaste14:😕
או שתהיה בן אדם נורמאלי לרגע ותאכל מה שאתה רוצה....

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הבעיה..
שיבולת שועל זה כשר?
ביצים קשות
יוגורט/קוטג
שיבולת שועל זה לא כשר
ביצים יש ובכללי סגירת הערכים מבחינת שומן וחלבון עד סוף היום מסתדרת, הבעיה היא שאני לא יכול לאכול קערת אורז 6 פעמים ביום.
יש עוד אנשים בבית שאוכלים אורז...
לגבי תפוחי אדמה ובטטות מכינים אצלי בבית כמות כזאת שאמורה להיות בצד הארוחה ולא בתור פחמימה עיקרית לכן זה גם לא מספיק.

נערך לאחרונה:
יוגורטים למינהן עם אבקות חלבון(אלא אם כן גם בזה אתה לא משתמש) ופירות דוגמת בננה/תפוח, פריכיות עם גבינה/קוטג' וביצה קשה.
פחות רלוונטי בבוקר אבל אפשרי לשלב בטטה ואורז מלא במשך היום כמקור לפחמימה.

• פותח/ת השרשור
תכין בנוסף לעצמך לבד שיצא לך מספיק אורז ותפוחי אדמה .
להכין עוד רק לעצמי אין לי בעיה אבל אבל זה עולה כסף, אני לא מתפרנס אם עוד לא הבנת... זה הרבה כסף.

יש דגני בוקר כשל"פ
הם על בסיס תירס (קורנפלקס) ואורז (אורז תפוח)
לגבי דגנים אני אבדוק את זה בדיוק לפני כמה דקות המליצו לי על זה חברים, תודה.

יוגורטים למינהן עם אבקות חלבון(אלא אם כן גם בזה אתה לא משתמש) ופירות דוגמת בננה/תפוח, פריכיות עם גבינה/קוטג' וביצה קשה.
פחות רלוונטי בבוקר אבל אפשרי לשלב בטטה ואורז מלא במשך היום כמקור לפחמימה.
כמו שאמרתי אין לי אבקת חלבון, פירות יכול להיות שימושי פעם ב, לא לאורך כמה ימים, אי אפשר לאכול 4 תפוחים ובננה כל בוקר...
בטטה, תפוח אדמה ואורז כלולים בארוחות בערך מ2 בצהריים, לא מספיק יש 2 ארוחות כאלה מהצהריים עד לסוף היום להכניס עוד 2 כאלה 🤢
אולי אני יאכל פריכיות... נראה איך זה מסתדר עם הכשרות.
הבעיה היחידה בהם זה הערך הקלורי הנמוך, תודה בכל מקרה.

גם אני באותו מצב כמו שלך שלא אוכל קטניות, אני אוכל מצה ברייט: זה כמו חביתה כזאת עם מצה זה יוצא די טעים וזה אחלה כי יש בזה בו נגיד במנה 2-3 ביצים על 3 מצות.

• פותח/ת השרשור
גם אני באותו מצב כמו שלך שלא אוכל קטניות, אני אוכל מצה ברייט: זה כמו חביתה כזאת עם מצה זה יוצא די טעים וזה אחלה כי יש בזה בו נגיד במנה 2-3 ביצים על 3 מצות.
אני גם אוכל את זה הבעיה היא שזה המון שמן ולאכול יותר מדי כאלה יכול להביא לעצירות וצריך לאכול הרבה ירקות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית