הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רעיונות לארוחת בוקר בפסח

daniel9003

משתמש מתחיל
70
6
נק' מוניטין:
6
70
6
יש לי בעיה מאז שהתחיל פסח למצוא מה לאכול בבוקר..
כבר יומיים שדחפתי לעצמי לחמניות כשרות לפסח שזה פשוט מגעיל...
אם אני לא יאכל מספיק בבוקר במשך כל היום אני אהיה רעב וכל הארוחות יסתבכו לי.
למישהו יש רעיון מה לאכול בבוקר ?
הצעות של גיינר ואבקת חלבון לא עוזרת כי אין לי לא זה ולא זה.

אתה דתי?
מה הקטע בלא לאכול אורז..?
יש כאלה שגם לא נוגעים בחומוס..קטניות בכלל.

אורז נחשב קטניות מבחינת האשכנזים, חחחח. זה בגלל שלפני 200 שנה, היו מערבבים קמח של דגנים וקטניות באותם שקים. אז יש חשש שהקטניות מכילות חמץ.

נערך לאחרונה:
סיבה קצת מפגרת חח

מנהג לא תמיד אמור להיות הגיוני. מה שיפה במנהג זה שזה מסורת של שנים ואתה מקפיד עליה כי זה חלק מהזהות שלך. 😃

לא שאני כזה מקפיד... יש דברים שאני מחפף. נגיד חטיפים או שוקולדים כשרים לפסח עם קטניות, אני אוכל. אבל באורז אני לא אגע.

מנהג לא תמיד אמור להיות הגיוני. מה שיפה במנהג זה שזה מסורת של שנים ואתה מקפיד עליה כי זה חלק מהזהות שלך. 😃

לא שאני כזה מקפיד... יש דברים שאני מחפף. נגיד חטיפים או שוקולדים כשרים לפסח עם קטניות, אני אוכל. אבל באורז אני לא אגע.
נסכים שלא להסכים

אז אתה מוכן לאכול קצת אורז אבל לא הרבה אורז
19979229.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית