עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא
תרוץ בקצב שאתה יודע שאתה יכול לרוץ
אתה לא בתחרות ריצה פה
אם אתה יכול לעשות את ה25 דקות ב20 קמש תרוץ ב20
אם ב10 קמש תרוץ ב10 אם ב5 תרוץ ב5
העיקר שתגיע למטרות אירובי שלך השבועיות (מרחק, זמן או קלוריות)
אני רץ עם האפליקציה RunKeeper והיא מודדת לך מרחק וקלוריות. אני תמיד משתדל להגיע ללפחות 200 קל' בריצה. זה אפקטיבי?
אפקטיבי ל?
מטרות הרזייה?
הכל תלוי בRMR שלך ובתפריט שלך
אם הRMR שלך הוא 2300 ואתה אומר 3000 ביום ושורף רק 200 אתה לא תרזה
אבל אם הRMR הוא 2300 ואתה אוכל 2000 ושורף 200 אז כן יהיה אפקטיבי
אני רץ עם האפליקציה RunKeeper והיא מודדת לך מרחק וקלוריות. אני תמיד משתדל להגיע ללפחות 200 קל' בריצה. זה אפקטיבי?
זה עניין של העדפה. חלק מורידים קלוריות כשהחיטוב נתקע. חלק מוסיפים אירובי, זה לא חובה אבל לחלק מהאנשים מגיע השלב שהחיטוב נתקע וכבר אין מאיפה להוריד קלוריות מהתפריט, אז אין ברירה אלא להוסיף אירובי
200 קלוריות- זה פחות מ3 ק״מ ריצה. לדעתי זה מעט מדי...
אז איזה אירובי אני יכול לעשות חוץ מריצה?
דווקא עדיף להוריד בפחממות ולא בשומנים. (במידה ושומנים שאתה צורך הם טובים).פשוט לוותר על השומנים
תמיד יש מאיפה להוריד.זה עניין של העדפה. חלק מורידים קלוריות כשהחיטוב נתקע. חלק מוסיפים אירובי, זה לא חובה אבל לחלק מהאנשים מגיע השלב שהחיטוב נתקע וכבר אין מאיפה להוריד קלוריות מהתפריט, אז אין ברירה אלא להוסיף אירובי
ריצה זה דבר מעולה. אבל ב200 קלוריות שאתה רץ- אתה רק מתחיל להיכנס למסלול האירובי ומפסיק. תוסיף עוד כמה ק״מ.
דווקא עדיף להוריד בפחממות ולא בשומנים. (במידה ושומנים שאתה צורך הם טובים).
אם אני מוסיף אני מגיע לסביבות 280 קל'... יותר טוב?
תוסיף לתפריט הרבה ירקות. חסות, ברוקולי, רוקט, עלי בייבי, כרוב. סיבין נותנים תחושה של שובע. ואפשר לאכול אותם הרבה.ולהוריד פחמימות ממש בעיה כי אז אני נשאר ממש רעב.
אין מספיק נתונים בשביל לתת תשובה מדויקת מה טוב ומה לא.
לא ידוע מהי רמת הכושר שלך, מה האימונים , באיזה עצימות אתה מתאמן. מתי אתה עושה אירובי. בנפרד, או כחלק מאימון כוח.... (בסוף או בהתחלה).
כשירדתי במשקל- לא רצתי פחות מ6 ק״מ... אבל כל בן אדם זה אישי...
אם המטרה שלך רק גירעון קלורי- תעשה אליפטיקל. ישרוף לך גם קלוריות...
אם אתה רוצה להיות גם בכושר, גם להריץ את המטבוליזם ולשרוף שומן טוב- תעשה tabata.
אליפטיקל זה האופניים האלה עם המוטות שזזים?
מה זה tabata?
HIIT – ויקיפדיה
פרוטוקולי השומן העיקש - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אפשר לעשות את זה במשקל גוף. יש הרבה תרגילים לכל מיני רמות.
איפה לעזאזל משיגים את הציוד לזה?
לא צריך שום ציוד.
אתה בוחר לעצמך כמה תרגילים לדוגמה( burpees, push-ups, pull-ups, air squats... לא חסרים תרגילים. ועובד לפי הפרוטוקול.
יש שירים באינטרנט כבר עם טיימר- שאומרים לך מתי לנוח ומתי לעבוד.
תגיד, במועדון קרוספיט עושים את הדברים האלה?