היי, אני ירשום פה פרטים על מה אני רוצה לעשות אבל בבקשה בלי להגיד זה לא בריא לגוף וכל השטויות האלה.. מבין אותכם אז בגלל זה אני ירשום את מה שאני הולך לרשום.
אז ככה, אני מעוניין להתחיל דיאטה של אכילת גזר בלבד ביום יום..
אני כל הזמן כמעט בבסיס ואני מעוניין להביא גזרים לאכול כל יום איזה 15 גזרים,
אבל זהו שבאמת יהיו חסרים לי המון רכיבים תזונתיים, אז אני מנסה לשלב את זה עם תוספי תזונה
איזה תוספי תזונה אני זקוק להם ? ואיזה תוסף תזונה לקחת לפני אימון ?
אני באמת רוצה להיות ערוך לזה, אז תנו תוספי תזונה שהגוף ממש צריך אותם, אני יעשה הזמנה מ אייהרב
(כולל תוסף תזונה שנותן בוסט לפני ריצה)
(כל זה בתנאי של 15 גזרים ביום)
עריכה: עוד משהו..
גזר זה ירק ממש משביע, ולפי הבדיקה שלי במחשבון גולינגו *15 גזרים גדולים* זה משהו כמו
500 קלוריות
11 גרם חלבון
2 גרם שומן
97 גרם פחמימות
11 סיבים תזונתיים
אז מה אתם חושבים בגלל שזה מאזן קלורי שלילי (לגמרי) אין צורך לעשות ריצות ?
כי אני חייל בצבא ואני יוצא 1 ל3 חמשושים וכל הזמן יש מה לעשות אז יוצא שאני הולך הרבה ברגל ביום
שוב אני יגיד, תודה רבה לעוזרים ואני מקווה שתעזרו לי באיזה תוספי תזונה לקנות שהגוף דורש מ iHerb 😃 😃 😃
אז ככה, אני מעוניין להתחיל דיאטה של אכילת גזר בלבד ביום יום..
אני כל הזמן כמעט בבסיס ואני מעוניין להביא גזרים לאכול כל יום איזה 15 גזרים,
אבל זהו שבאמת יהיו חסרים לי המון רכיבים תזונתיים, אז אני מנסה לשלב את זה עם תוספי תזונה
איזה תוספי תזונה אני זקוק להם ? ואיזה תוסף תזונה לקחת לפני אימון ?
אני באמת רוצה להיות ערוך לזה, אז תנו תוספי תזונה שהגוף ממש צריך אותם, אני יעשה הזמנה מ אייהרב
(כולל תוסף תזונה שנותן בוסט לפני ריצה)
(כל זה בתנאי של 15 גזרים ביום)
עריכה: עוד משהו..
גזר זה ירק ממש משביע, ולפי הבדיקה שלי במחשבון גולינגו *15 גזרים גדולים* זה משהו כמו
500 קלוריות
11 גרם חלבון
2 גרם שומן
97 גרם פחמימות
11 סיבים תזונתיים
אז מה אתם חושבים בגלל שזה מאזן קלורי שלילי (לגמרי) אין צורך לעשות ריצות ?
כי אני חייל בצבא ואני יוצא 1 ל3 חמשושים וכל הזמן יש מה לעשות אז יוצא שאני הולך הרבה ברגל ביום
שוב אני יגיד, תודה רבה לעוזרים ואני מקווה שתעזרו לי באיזה תוספי תזונה לקנות שהגוף דורש מ iHerb 😃 😃 😃
נערך לאחרונה: