הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

mrplofer

משתמש מתחיל
168
2
נק' מוניטין:
-73
168
2
במקום תרגילים עם מוט(מקל ארוך ובצדדים יש משקולות) אפשר לעשות תרגילים אחרים אבל בתוכנית SS?

מה נהיית אלפרד טרסקי, סך הכל מדברים על חדר כושר, לא צריך להפוך ללוגיקנים. חוץ מזה, אל תשכח שמחוץ למתמטיקה אין בכלל הוכחות. אין הוכחות במדע - רק הפרכות.

ולכן מתמטיקה הוא המדע המדויק היחיד.

מה נהיית אלפרד טרסקי, סך הכל מדברים על חדר כושר, לא צריך להפוך ללוגיקנים. חוץ מזה, אל תשכח שמחוץ למתמטיקה אין בכלל הוכחות. אין הוכחות במדע - רק הפרכות.
זו בדיוק היתה הנקודה שלי, חבוב. בדיוק מהסיבה הנ"ל זה לא יותר מאידיוטי להגיד שקיימת תוכנית שהיא הכי טובה.

עוד ליצן עם יכולות לוגיות של צנצנת, מעולה.

A)There is a finite sequence p1,...pn of formulas such as pn is defined to be p (my formula) and for each i either pi is a logical axiom or pi follows from p1,....,p(i-1) by certain rules of inference.).
ב) אתה לא יודע מה זו הוכחה. באותה המידה יכולתי להביא תמונות התקדמות של לורנזו ההוא ולהראות שהוא התקדם יותר, לכן תוכנית ה ABCDEFG שלו יותר טובה. חזרתי על המשפט הזה לפחות 30 פעמים בזמן השהות שלי פה, חבל שאני נאלץ לחזור עליו שוב: לא ניתן להוכיח באמצעות מקרה פרטי.

אוקיי אז תן לי להבין אותך, אתה מסכים עם זה שSS עדיפה למתחילים מכל הבחינות אבל סתם בא לך להתווכח על משהו חסר משמעות מסיבה שלא ידועה לי, חוץ מזה לא הבאתי לך מקרה אחד, יש שם כמה אנשים שונים שהשיגו תוצאות שלא ראיתי אף מתאמן מתחיל משיג עם ABCDE, אם אי אפשר להוכיח משהו מקובץ של מקרים בתחום, אז אי אפשר להוכיח שום דבר בתחום הזה, מה שהופך את הטענה שלך בפוסט הקודם לחסרת משמעות. עכשיו, אתה לא טוען שפיצולים הם יותר טובים, אתה בעצם לא טוען כלום, ככה שאין לך באמת משהו להגיד וסתם התחשק לך להתווכח אז כל הכבוד 😃

ולפני שאתה קורא לי ליצן, תחשוב מה שאתה עושה בפורום, הדבר היחיד שראיתי שפירסמת פה שהביא תועלת הוא הקישור לstrengthmill על אחד האנשים שהתקדמו בSS, כל השאר היה משעשע ולא יותר, לי זה קצת מזכיר ליצנות 😃

אני עדיין לא מבין איך הגעת למסקנה שאמרתי שיש תוכנית אחת שהיא הכי טובה מזה שאמרתי שתוכנית גרועה היא תוכנית שלא מביאה מקסימום תוצאות במינימום זמן, כמובן שמקסימום ומינימום הם מונחים יחסיים במקרה הזה, הכוונה שלי היא שאם תיקח שתי קבוצות של מתאמנים מתחילים, שתיהן מקבלות גישה בלתי מוגבלת למזון ומנוחה, אחת עושה SS והשניה עושה ABC, הקבוצה שתעשה SS תראה יותר תוצאות בפחות זמן, מכך ניתן להסיק שSS יותר טובה למתאמנים מתחילים.

אני גם לא מבין איך המשפט שהבאת מתקשר למה שאני אמרתי בהודעה הקודמת, בקיצור אני לא מבין מה אתה רוצה וגם לא נראה לי שאתה בעצמך מבין מה אתה רוצה.

אוקיי אז תן לי להבין אותך, אתה מסכים עם זה שSS עדיפה למתחילים מכל הבחינות אבל סתם בא לך להתווכח על משהו חסר משמעות מסיבה שלא ידועה לי, חוץ מזה לא הבאתי לך מקרה אחד, יש שם כמה אנשים שונים שהשיגו תוצאות שלא ראיתי אף מתאמן מתחיל משיג עם ABCDE, אם אי אפשר להוכיח משהו מקובץ של מקרים בתחום, אז אי אפשר להוכיח שום דבר בתחום הזה, מה שהופך את הטענה שלך בפוסט הקודם לחסרת משמעות. עכשיו, אתה לא טוען שפיצולים הם יותר טובים, אתה בעצם לא טוען כלום, ככה שאין לך באמת משהו להגיד וסתם התחשק לך להתווכח אז כל הכבוד 😃

אני עדיין לא מבין איך הגעת למסקנה שאמרתי שיש תוכנית אחת שהיא הכי טובה מזה שאמרתי שתוכנית גרועה היא תוכנית שלא מביאה מקסימום תוצאות במינימום זמן...
אני גם לא מבין איך המשפט שהבאת מתקשר למה שאני אמרתי בהודעה הקודמת, בקיצור אני לא מבין מה אתה רוצה וגם לא נראה לי שאתה בעצמך מבין מה אתה רוצה.

הנה איך הוא הגיע למסקנה ההיא מדבריך:
כתבת: "תוכנית גרועה זאת תוכנית שלא מביאה מקסימום תוצאות במינימום זמן"
(וציינת איפושהו ברקע את SS כפתרון אפשרי לאקסיומה הזותי)

ועכשיו, אחרי שעשיתי מעשה טוב אחד לפני השינה
אני גם מזכיר לך שהבחור טרול, ואפילו מסומן ככזה באופן מודגש כדי שלא יטעו...
ככה שכמעט בהגדרה אין לו אף פעם דברים מאוד משמעותיים לומר.
לילה טוב

הנה איך הוא הגיע למסקנה ההיא מדבריך:
כתבת: "תוכנית גרועה זאת תוכנית שלא מביאה מקסימום תוצאות במינימום זמן"
(וציינת איפושהו ברקע את SS כפתרון אפשרי לאקסיומה הזותי)

ועכשיו, אחרי שעשיתי מעשה טוב אחד לפני השינה
אני גם מזכיר לך שהבחור טרול, ואפילו מסומן ככזה באופן מודגש כדי שלא יטעו...
ככה שכמעט בהגדרה אין לו אף פעם דברים מאוד משמעותיים לומר.
לילה טוב
נכון, SS היא פתרון, כמו כל תוכנית טובה אחרת, זה לא אומר שהיא היחידה, פשוט היא כבר מוכנה וידוע שהיא מביאה תוצאות טובות 😃

זה עדיין לא מוכיח שהיא התוכנית שמביאה למקסימום תוצאות במינימום זמן. מקסימום ומינימום הם לא מושגים יחסיים. מהטענה שלך נובע שאם נבחר כל תוכנית אחרת לצורך העניין, ונסתכל על אותו פרק זמן, נראה פחות תוצאות. וכרגע זו טענה אמפירית בלבד, וכך זה גם כנראה ישאר.
אגב, תלוי גם איך אתה מודד תוצאות. מה תעשה עם בן אדם שיודע מראש שהוא רוצה להיות מרים משקולות למשל?

אני לא יודע איך צריך להתאמן מרים משקולות מתחיל, אני רק יודע איך מתאמן מתחיל שרוצה להיות יותר גדול וחזק צריך להתאמן. מקסימום ומינימום הם לא מושגים יחסיים נכון, אבל אני התכוונתי במצב הזה לתוכנית שתביא יותר תוצאות בפחות זמן מפיצולים או FBW כמו שהמדריכים מוינגייט אוהבים לתת, אם יש תוכנית שתביא את אותן תוצאות או יותר אני מאמין שהיא תיהיה מאוד דומה לSS, ואני בסה"כ מדבר על סמך תוצאות של אנשים שעשו את התוכנית, עדיין לא ראיתי תוכנית שמביאה יותר תוצאות בפחות זמן ואני מאמין שכולנו היינו רואים אם הייתה אחת כזאת. אז נכון, אי אפשר להוכיח שום דבר אבל אפשר להסתכל על העובדות ולהסיק מסקנות, את שלי אני הסקתי 😃

אני לא יודע איך צריך להתאמן מרים משקולות מתחיל, אני רק יודע איך מתאמן מתחיל שרוצה להיות יותר גדול וחזק צריך להתאמן. מקסימום ומינימום הם לא מושגים יחסיים נכון, אבל אני התכוונתי במצב הזה לתוכנית שתביא יותר תוצאות בפחות זמן מפיצולים או FBW כמו שהמדריכים מוינגייט אוהבים לתת, אם יש תוכנית שתביא את אותן תוצאות או יותר אני מאמין שהיא תיהיה מאוד דומה לSS, ואני בסה"כ מדבר על סמך תוצאות של אנשים שעשו את התוכנית, עדיין לא ראיתי תוכנית שמביאה יותר תוצאות בפחות זמן ואני מאמין שכולנו היינו רואים אם הייתה אחת כזאת. אז נכון, אי אפשר להוכיח שום דבר אבל אפשר להסתכל על העובדות ולהסיק מסקנות, את שלי אני הסקתי 😃

אתה בכלל לא מבין על מה מדברים איתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית