נק' מוניטין:
0
- 17
- 0
חשבתי שטווח חזרות של היפרוטרפיה זה 10-15
למה קאי גרין ממליץ לעבוד פה 50 לבטן בתחילת הסרטון ?
חשבתי שכל שריר זה אותו דבר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חשבת נכון.חשבתי שטווח חזרות של היפרוטרפיה זה 10-15
כמה חזרות אתה ממליץ לעבוד על בטן ? בכלליות אני עושה גם דדליפט וסקוואט אבל לא בתור תרגילים מרכזיים לבטןטוב לא ראיתי את הסרטון, אני אגיד לך באופן כללי, אם מישהו ממש גדול ומנופח ואפילו אלוף זה לא בהכרח אומר שכל מה שיוצא לו מהפה נכון. יכול להיות שאותו אחד גם יודע את זה אבל בשביל הסרטון, פרסום, שיווק, הוא יגיד דברים כאלה ואחרים.
לא חשבת נכון.
עבודת בטן בכללי מבחינתי זה תלוי מה הרמה שלך ומה התכנית שלך. בתור מתאמן מתחיל אני לא רואה צורך לעבוד על בטן אם אתה עושה סקוואט, דדליפט, פרס ומתח.כמה חזרות אתה ממליץ לעבוד על בטן ? בכלליות אני עושה גם דדליפט וסקוואט אבל לא בתור תרגילים מרכזיים לבטן
ברור שלא שומן נשרף ממאזן שלילי יש לי תפריט טוב אני בחיטוב כרגע ולא מתאמן מתחיל.עבודת בטן בכללי מבחינתי זה תלוי מה הרמה שלך ומה התכנית שלך. בתור מתאמן מתחיל אני לא רואה צורך לעבוד על בטן אם אתה עושה סקוואט, דדליפט, פרס ומתח.
בהמשך אם אתה רוצה לעבוד על בטן הייתי ממליץ או על פלאנק או גלגל בטן. מבחינת טווח חזרות, כמו כל שריר אחר. אל תחשוב שאם אתה עושה הרבה חזרות זה ישרוף שומן בבטן כי זה לא קורה.
אני אישית בגלגל בטן פעם הייתי עושה 5 חזרות מעמידה מלאה, עכשיו אם אני עושה אז סביבות 10 חזרות מעמידה על הברכיים.אתה יכול להגיד לי בערך מה הטווח חזרות המומלץ לעבוד ? לבטן