הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב תחליף לחזה עוף

Eliran12

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
הייתי ביעוץ אישי וקיבלתי תפריט שיש לי ארוחה של 200 גרם חזה עוף וארוחה הבאה 150 גרם חזה עוף, מה שגורם לי למצוא את עצמי כל היום במבטבח עומד ומבשל, הייתי רוצה להחליף לפחות אחת מהארוחות האלה באבקת חלבון.
האם זה אפשרי? ואם כן איזה מומלץ? (כשר)
תודה.

הייתי ביעוץ אישי וקיבלתי תפריט שיש לי ארוחה של 200 גרם חזה עוף וארוחה הבאה 150 גרם חזה עוף, מה שגורם לי למצוא את עצמי כל היום במבטבח עומד ומבשל, הייתי רוצה להחליף לפחות אחת מהארוחות האלה באבקת חלבון.
האם זה אפשרי? ואם כן איזה מומלץ? (כשר)
תודה.
אפשרי כן, דווקא באבקת חלבון? למה לא להחליף 150 גרם חזה עוף בקוטג'?

קיבלת את התפריט בייעוץ כאן באתר?

• פותח/ת השרשור
לא, קיבלתי את היעוץ מתזונאי..אבל אני אוכל בערב לפני השינה קוטג וגם ככה די סובל כי אני לא אוהב את זה..אז עוד קוטג בצהריים כבד עלי..

150ג' סינטה\חזה הודו\המבורגר או שתבשל כמות יותר גדולה ואז יצא לך לבשל אחד ליומיים שלושה

כל נתח בשר רזה או דג יהווה תחליף ראוי... בנוסף אפשר לקנות חזה הודו ולהכין פסטרמה ביתית

בקשר לחזה עוף, תחפש מתכון אהוב עליך במרינדה, שים במקרר קילו וחצי בתוך המרינדה וכל יום תוציא ותכין(לוקח בדיוק 5 דקות)

Back
למעלה תחתית