הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תחליף לסקוואט

• פותח/ת השרשור Or1357
  • פורסם בתאריך

Or1357

משתמש מתחיל
72
3
נק' מוניטין:
3
72
3
באמת שאני אומר את זה אחרי תקופה ממש ארוכה של ניסיונות. לא מצליח לעשות סקוואט.
כל פעם שאני מנסה לרדת אני נופל (רק במצב שזה עם מוט חופשי,אם אני בסמית אז אני יכול להרים גם 80 קילו ועושה זאת נכון).
יש תחליף לסקוואט? תרגיל שדומה בהשפעותיו לסקוואט?

אני מוכן להישבע שראיתי כבר את הפוסט הזה בידיוק
בכל מקרה, אין כזה דבר שאתה לא יכול, זו פעולה טבעית לחלוטין, כנראה שאתה מנסה ללמוד אותה לא נכון
מאיפה אתה מנסה ללמוד אותה? למה לא לקחת מאמן?
העובדה שאתה יכול לעשות אותה בסמית ולא חופשי כבר אומר לי שאתה עושה את זה לא נכון, כי הסמית מלמד אותך לא נכון לעשות את התנועה. אם אני אנסה לעשות עכשיו סקוואט בסמית אני כנראה אשבור את המכשיר לפני שאני אשבור מקביל.
אין תרגיל שהוא לא סקוואט אבל ייתן לך את היתרונות שלו, מהסיבה הפשוטה שסקוואט הוא תנועה עיקרית, כלומר יש כל מני ווריאציות שמבוססות עליו, אבל רק על חלקים שלו.

אתה יודע לעשות סקוואט לבד עם משקל גוף?

אין תחליף לסקוואט. כלומר, אם באמת יש מצב כלשהו שמונע ממך לעשות סקוואט אז אפשר לעשות תרגילים אחרים כמו לאנג'ים, לג פרס, פשיטות, כפיפות, אבל אני מסכים עם kotzer שכנראה זה לא שאתה לא יכול אלא אתה מנסה ללמוד את התנועה לא נכון. אני מציע שאם גם עם מוט ריק אץה לא מצליח אז תצלם את עצמך לפחות עם מקל מטאטא, או עם מוט ריק עד הנקודה שאתה כן מחזיק שיווי משקל, אולי אפשר יהיה לייעץ לך משהו.

באמת שאני אומר את זה אחרי תקופה ממש ארוכה של ניסיונות. לא מצליח לעשות סקוואט.
כל פעם שאני מנסה לרדת אני נופל (רק במצב שזה עם מוט חופשי,אם אני בסמית אז אני יכול להרים גם 80 קילו ועושה זאת נכון).
יש תחליף לסקוואט? תרגיל שדומה בהשפעותיו לסקוואט?
אין תחליף לסקוואט. אתה צריך לקחת אימונים אישיים, או להמשיך לנסות ולהעלות סרטונים לפורום בשביל עזרה עם הטכניקה.

סקוואט זה תנועה שאתה עושה מגיל 0, שיחקת בצעצועים בתנוחה הזאת, חירבנת בדבר הקטן הזה שתינוקות מחרבנים בתוכו ועוד. אז אין מצב אתה לא תצליח לעשות אות התנועה כמו שצריך. אבל אחרי שנים שאנחנו יושבים על הכסא מול המחשב/טלוויזיה/פלייסטיישן אתה מאבד הרבה מהגמישות הזקוקה לזה וצריך לתקן את זה. באיזה שלב בתנועה אתה מאבד שיווי משקל? לפי דעתי קח מאמן אישי או שתעלה לפה סרטונים וננסה לראות מאיפה נובעת הבעיה.

• פותח/ת השרשור
האמת היא שמאוד יכול להיות שזה קשור למתיחות...
אני לא גמיש בכלל ופשוט לא חשבתי שהשניים קשורים.
איך משפרים את זה?

תעלה סרטון.. אפילו משקל גוף

איך משפרים את זה?
גם אנשים לא גמישים עושים סקאווט. זה בדרך כלל לא הבעיה.

אולי יש לו בעיה רפואית של שיווי משקל.

איך משפרים את זה?
לפני שמאבחנים אותך ונותנים לך המלצות למתיחות, מאמנים או רופאים מנתחים תעלה סרטון כמו שכבר אמרנו ואז אולי יהיה יותר ברור מה הבעיה.

Back
למעלה תחתית