עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח גם אתה התחלת את התוכנית?התחיל להיות לי קשה במתח לפני יומיים עשיתי סטים כמו שצריך ועכשיו אני עושה בקושי אני מרגיש כבד.
עליתי 2-3 קילו מה לעשות כדי להשתפר אני בתוכנית 50pullups פיתאום קשה.
לעשות חיטוב כי שיורדים במשקל יותר קל במתח.
כמה הצלחת במבחן האחרון שלך ?עשיתי אותה לפני שנה בערך, גם לי זה היה, קל קל קל בינוני ופתאום ממש קשה. כנראה זה קשור לעלייה במשקל.
אני משקיע והכל אבל פיתאום בסט הראשון הבנתי שלא הצליח לסיים אז ויתרתי טאנסה מחר.
בחזרה השלישית הבנתי שאני לא אצליח לסיים כי הרגשתי כבד.
זה היום ה15 בערך שלי.
שקלתי 71.5 ועכשיו 73-74
אני לא ישן טוב יומיים שלושה ברצף כנראה זה התחיל להשפיע עליי
אני ב12-15 חזרות.16-20 Pullups | 50 Pullups
אני פה
מחר אני צריך לעשות את הסט השלישי (DAY 3 )
9
13
9
9
minimum 12
ואז איזה יומיים 3 מנוחה חח
יפה,אני ב12-15 חזרות.
אני לפעמים עושה 2 וחצי 3 דקות. הרוב 2 וחצי דקות.יפה,
בוא נמשיך אם התוכנית ונשתפר נעדכן אחד את השני, אני רואה שאתה תוכנית 1 לפניי שזה די קרוב
לך יש שישה ימי אימונים
בתוכנית שלי יש 9 אז ככה שתגיע אלי לפני שאני אסיים , כשאתה מסיים את היום האחרון לסט אתה כנראה לוקח מנוחה של יום שוב ואז אתה עושה מבחן נוסף
תגיד אגב אם אנחנו לא מצליחים תסטים..
זה אומר שאנחנו צריכים לקחת יותר מ 2 דקות מנוחה ? אולי 3 כל סט ?
או למחרת לעשות שוב? (למרות שלא נראה לי שזו הדרך שמשתפרים..)
אני לפעמים עושה 2 וחצי 3 דקות. הרוב 2 וחצי דקות.
אני חושב לפעמים לעשות רק 3 סטים מקסימום חזרות ולחזור לתוכנית כי לפעמים קשה לי כי הגוף שלי לא ממש רגיל להמון חזרות אני חייב להשתפר בשיא כי אני בתוכנית בלי לשבור שיא.
בפסיכולוגי אני לא עושה הרבה חזרות אני חסום מגיע ל10 וזהו לא עושה עוד לא כי לא יכול זה מרגיש מנטלי שזהו(זה הבעיה שלי).
אני באמצע שלה כשאסיים אודיע לך חחיש פה מישהו בכלל שעשה את התוכנית והגיע לסוף ?
איך הולך לך עם הפלאנץ'?פשוט תמשיך אם התוכנית אני מאמין שתתחזק
אני באמצע שלה כשאסיים אודיע לך חח
תכלס מעמיין אם מישהו עשה עד הסוף גם את ה50 מתחיש פה מישהו בכלל שעשה את התוכנית והגיע לסוף ?
איפה אחי בפלאנץ אני לא כזה משקיע =\איך הולך לך עם הפלאנץ'?
תכלס מעמיין אם מישהו עשה עד הסוף גם את ה50 מתח
למה לדעתך היא לא רצינית ?התוכנית הזו לא רצינית, אני מניח שיש כמה שיצליחו להשלים אותה, אבל זה תלוי במשקל, או ביחס בין מסת השרירים הרלוונטיים לגוף
, בגיל ובעוד כמה פרמטרים שאני לא יודע עליהם.
בסדר אז אותו אדם יכול לעשות חיטוב ואז יהיה לו יותר קל..כי אין פה שקלול של נתונים נוספים, היכולות אינדיוידואליות ומשתנות מאדם לאדם, והתוכנית מתעלמת מהבדלים משמעותיים בין מתאמן אחד לשני.
זה לא מחייב, לא רק זה שבדרך כלל לא נהוג להתחיל חיטוב בשביל 3 קילו, במיוחד כשמרגישים אותם רק במתח.בסדר אז אותו אדם יכול לעשות חיטוב ואז יהיה לו יותר קל..
זו לא אותה תוכנית.הנה ביקורת על התוכנית של מישהו שניסה אותה, התוכנית לא ריאלית
Why I Quit The 7 Weeks to 50 Pull-ups Program (Review) | The Pull-up Solution