הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה במשקל למרות אכילת הרבה חלבונים

• פותח/ת השרשור XMAN
  • פורסם בתאריך

XMAN

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
היי
לפני חודש התחלתי להתאמן בחדר כושר לצורך העלאת מסת שריר במקביל פניתי לתזונאי שהרכיב לי תפריט שכולל-6 פרוסת לחם ,חצי גביע גבינה,גביע יוגורט,200 גרם בשר קטניות/פסטה,טחינה,וביצה+וחלבון ביצה. פעלתי לפי התפריט עם שינויים קטנים במקום 2 ביצים אחת במקום חצי גביע גבינה שתי פרוסות לחם עם גבינה,ראיתי תוצאות התרחבו לי היידים וגם החזה ולמרות זאת ירדתי במשקל הייתי 57 לפני חודש עכשיו 56.2 מה ההסבר לזה? הרי עם אני אוכל יותר חלבונים הייתי אמור לעלות במשקל.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה? השאלה ששאלתי היא איך הגיוני שאני פועל לפי תפריט של דיאטן אוכל הרבה חלבונים וגם פחמימות ולמרות זאת אני יורד במשקל ולפני שהתחלתי אימון חדר כושר ולפני התפריט הייתי במשקל יציב? התפריט לא טוב?

נראה שהתפריט לא מתאים לך וצריך שדרוג(ולא שדרוג שאתה ממציא לעצמך אלא שהתזונאי שלך יגיד).
ושאלה חשובה-נשקלת באותו הזמן ביום ?עם/בלי בגדים ונעלים? זה חשוב,אולי דווקא עלית 2 קילו ואתה לא יודע..יכול להיות ש2 קילו בחודש בשבילך זה מדהים.....אתה צריך להכיר את עצמך..תחזור לתזונאי ותתיעץ איתו

• פותח/ת השרשור
הייתי 57 ועכשיו אני כבר 56.2 אז ברור שלא עליתי השאלה אם התפריט טוב שכחתי גם לציין בתפריט סלט 3פעמים ביום ופירות

התשובה כנראה פשוטה, לפני שהתחלת להתאמן אכלת ׳שטויות" והתפריט שהרכיבו לך לא כולל מספיק קלוריות ולכן אתה יורד במשקל.
פשוט תוסיף קלוריות

• פותח/ת השרשור
תפריט.PNG

זה התפריט

אם המטרה שלך עלייה במסת שריר אז כנראה שהתפריט חסר אם אתה לא עולה במשקל...
תוסיף שומן או פחמימה (אפשר אפילו כם עוד קצת חלבון אם בא לך)

• פותח/ת השרשור
איזה לפעמים אני אוכל גם פסטה במקום האורז והעדשים, ומה ההצעות שלך לשומן או פחמימה

• פותח/ת השרשור
את זה אני אוכל כל הזמן השאלה אם בתפריט יש איזון בין השומן לחלבון אתה חושב שהתפריט מספיק טוב?

חלבון נותן את הטריגר לבניית שריר, אבל הוא צריך משהו לעבוד איתו, אתה כנראה צריך עוד שומן או עוד פחמימות, קלוריות בסופו של דבר
תיקח למשל את כל הארוחות שלך, ותעלה מעט בכמויות של הכל, עוד 50-100 קלוריות לארוחה לדעתי יעשו את העבודה

אתה צריך להוסיף קלוריות בוודאות. 1500 זה לא מספיק למסה בשבילך.

מה הכוונה? השאלה ששאלתי היא איך הגיוני שאני פועל לפי תפריט של דיאטן אוכל הרבה חלבונים וגם פחמימות ולמרות זאת אני יורד במשקל ולפני שהתחלתי אימון חדר כושר ולפני התפריט הייתי במשקל יציב? התפריט לא טוב?
לצערי רוב הדיאטנים לא באמת מבינים על מה הם מדברים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אתה יכול להציע לי מה להוסיף לתפריט? אגב אני שוקל 56.2 והגבוה שלי 165

• פותח/ת השרשור
ניסיתי לקרוא וזה נורא מסובך לא הבנת מה זה emr rmr כמה תכלס קלוריות אני צריך להוסיף וכמה שומן כי עם החלבונים אני בסדר

ניסיתי לקרוא וזה נורא מסובך לא הבנת מה זה emr rmr כמה תכלס קלוריות אני צריך להוסיף וכמה שומן כי עם החלבונים אני בסדר
כל המונחים מוסברים שם.
הרבה לפניך הסתדרו בקלות עם המדריך. אל תחפש את הדרך הקלה. אני לפחות לא אתן אותה.
שב כמה דקות ותקרא את המאמר לעומק עד שתבין הכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית