עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יודע כמה אתה צריך לשאוף כדי להשתכר? עובדי מזקקה לא משתכרים בכזאת קלותכן אבל אתה לא ניהיה שבע מהריח של האוכל, לעומת ההסנפה של הריח האלכוהולי שאתה כן משתכר מזה. השאלה אם יש בזה סיכון ואם זה אותן קלוריות כמו ששותים
לאיש מערכון ישן של הגשש עם דיאטה של הרחת פרחים, מכיר ?
הרחת צהרייםיש מערכון ישן של הגשש עם דיאטה של הרחת פרחים, מכיר ?
כן..הערך הקלורי זה שאלה מעניינת לדעתי 0והכבד משמע שאין לזה ערך קלורי?
כל חומר שנכנס לגוף ולא עבר במערכת העיכול ערכו הקלורי 0.יש תופעה שנקראת הרחת אלכוהול שזה כביכול להסניף אותו במקום לשתות , עכשיו השאלה שלי אם מבחינת ערך קלורי זה שואף ל0? שכאילו אתה לא שותה בכלל?
זה ממש לא נכון, אם זה הגיע לדם זה הגיע לכבד, ואם זה הגיע לשם זה אומר שהוא עובר מטבוליזם בגוףכל חומר שנכנס לגוף ולא עבר במערכת העיכול ערכו הקלורי 0.
אלא אם כן הזרקת אותו מפורק ישירות לדם.
אינפוזיה זה להזריק ישירות לדם כלומר אני יצטט את עצמי:זה ממש לא נכון, אם זה הגיע לדם זה הגיע לכבד, ואם זה הגיע לשם זה אומר שהוא עובר מטבוליזם בגוף
תחשוב על אנשים שמקבלים אינפוזיה של סוכרים או חלבונים
(מעצבן שקוראים רק חלק ממה שאני כותב ועוד מצטטים)אלא אם כן הזרקת אותו מפורק ישירות לדם.
אלכוהול הוא נדיף, ככה שהוא עובר את הנאדיות ועובר מטאבוליזם בידיוק כמו אם היית שותה אותהאינפוזיה זה להזריק ישירות לדם כלומר אני יצטט את עצמי:
(מעצבן שקוראים רק חלק ממה שאני כותב ועוד מצטטים)
דבר שני, בוא תראה לי חומר אחד שהמולקולה שלו תתפס מנדיות הריאה אל הדם ויעבור אל התאים, יספג שם ויתפרק לאנרגיה, אולי תצליח להפתיע אותי.
אלכוהול פשוט מתאדה ב-60 מעלות בדיוק כמו שמים מתאדים ב-100 מעלות, לפי הטענה שלך, היינו יכולים לספוג מים על ידי נשימתם.אלכוהול הוא נדיף, ככה שהוא עובר את הנאדיות ועובר מטאבוליזם בידיוק כמו אם היית שותה אותה
כנ"ל רעלנים נדיפים אחרים, לא ישומשו לאנרגיה, אבל הם כן יגיעו לשרשרת יצירת האנרגיה בתא, כמובן רק שיעשו שם דברים אחרים
מים לא יכנסו בגלל מפלי ריכוזים, זה הכל, אבל כשהריכוזים משתנים מים יכולים לעבור את הנאדיות (כמו במקרה של בצקת ריאות)אלכוהול פשוט מתאדה ב-60 מעלות בדיוק כמו שמים מתאדים ב-100 מעלות, לפי הטענה שלך, היינו יכולים לספוג מים על ידי נשימתם.
יש לך מקורות מידע שתומכים בטענה הזו?
מאמרים אקדמיים או מדעיים, ספרות כלשהי שלקחת ממנה את המידע?
כי אני אשמח לקרוא.