הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע נושא שמעניין אלכוהול

• פותח/ת השרשור Jayzed
  • פורסם בתאריך

Jayzed

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
יש תופעה שנקראת הרחת אלכוהול שזה כביכול להסניף אותו במקום לשתות , עכשיו השאלה שלי אם מבחינת ערך קלורי זה שואף ל0? שכאילו אתה לא שותה בכלל?

• פותח/ת השרשור
חח נו ברצינות , בתור בן אדם של חיי לילה אלכוהול זה חלק מהיום יום, יש ביסוס למה שאמרתי? שמבחינה קלורית זה הבדל שמיים וארץ?

אתה סופר קלוריות מהרגע שנכנסת למסעדה ויש ריח של אוכל? אותו עיקרון

• פותח/ת השרשור
כן אבל אתה לא ניהיה שבע מהריח של האוכל, לעומת ההסנפה של הריח האלכוהולי שאתה כן משתכר מזה. השאלה אם יש בזה סיכון ואם זה אותן קלוריות כמו ששותים

כן אבל אתה לא ניהיה שבע מהריח של האוכל, לעומת ההסנפה של הריח האלכוהולי שאתה כן משתכר מזה. השאלה אם יש בזה סיכון ואם זה אותן קלוריות כמו ששותים
אתה יודע כמה אתה צריך לשאוף כדי להשתכר? עובדי מזקקה לא משתכרים בכזאת קלות
ומה שאתה שואף בכלל לא עובר מטבוליזם בגוף כמעט, הרוב נשאר בריאות

• פותח/ת השרשור
אתה שואף פשוט עד שאתה מרגיש תהרגשה שאתה רוצה , ולגביי המטבוליזם אם זה לא עובר דרך מערכת העיכול והכבד משמע שאין לזה ערך קלורי? ומבחינת סיכון, יותר מסוכן משתייה עצמה?
יש מערכון ישן של הגשש עם דיאטה של הרחת פרחים, מכיר ?
לא

יש מערכון ישן של הגשש עם דיאטה של הרחת פרחים, מכיר ?
הרחת צהריים

והכבד משמע שאין לזה ערך קלורי?
כן..הערך הקלורי זה שאלה מעניינת לדעתי 0
מבחינת סיכון גדול מאוד כי השכרות מגיעה מהר מאוד. כל הפליימינג למבואגיני למיניהם זה רע

• פותח/ת השרשור
הבעיה שקראתי שרופאים אומרים שכל עוד החומר הכוהלי בגוף שלך במחזור הדם זה כאילו צרכת אותו על ידי שתייה , נקווה שזה יהיה עדיף על שתייה

יש תופעה שנקראת הרחת אלכוהול שזה כביכול להסניף אותו במקום לשתות , עכשיו השאלה שלי אם מבחינת ערך קלורי זה שואף ל0? שכאילו אתה לא שותה בכלל?
כל חומר שנכנס לגוף ולא עבר במערכת העיכול ערכו הקלורי 0.

אלא אם כן הזרקת אותו מפורק ישירות לדם.

כל חומר שנכנס לגוף ולא עבר במערכת העיכול ערכו הקלורי 0.

זה ממש לא נכון, אם זה הגיע לדם זה הגיע לכבד, ואם זה הגיע לשם זה אומר שהוא עובר מטבוליזם בגוף
תחשוב על אנשים שמקבלים אינפוזיה של סוכרים או חלבונים

זה ממש לא נכון, אם זה הגיע לדם זה הגיע לכבד, ואם זה הגיע לשם זה אומר שהוא עובר מטבוליזם בגוף
תחשוב על אנשים שמקבלים אינפוזיה של סוכרים או חלבונים
אינפוזיה זה להזריק ישירות לדם כלומר אני יצטט את עצמי:
(מעצבן שקוראים רק חלק ממה שאני כותב ועוד מצטטים)

דבר שני, בוא תראה לי חומר אחד שהמולקולה שלו תתפס מנדיות הריאה אל הדם ויעבור אל התאים, יספג שם ויתפרק לאנרגיה, אולי תצליח להפתיע אותי.

אינפוזיה זה להזריק ישירות לדם כלומר אני יצטט את עצמי:

(מעצבן שקוראים רק חלק ממה שאני כותב ועוד מצטטים)

דבר שני, בוא תראה לי חומר אחד שהמולקולה שלו תתפס מנדיות הריאה אל הדם ויעבור אל התאים, יספג שם ויתפרק לאנרגיה, אולי תצליח להפתיע אותי.
אלכוהול הוא נדיף, ככה שהוא עובר את הנאדיות ועובר מטאבוליזם בידיוק כמו אם היית שותה אותה
כנ"ל רעלנים נדיפים אחרים, לא ישומשו לאנרגיה, אבל הם כן יגיעו לשרשרת יצירת האנרגיה בתא, כמובן רק שיעשו שם דברים אחרים

אלכוהול הוא נדיף, ככה שהוא עובר את הנאדיות ועובר מטאבוליזם בידיוק כמו אם היית שותה אותה
כנ"ל רעלנים נדיפים אחרים, לא ישומשו לאנרגיה, אבל הם כן יגיעו לשרשרת יצירת האנרגיה בתא, כמובן רק שיעשו שם דברים אחרים
אלכוהול פשוט מתאדה ב-60 מעלות בדיוק כמו שמים מתאדים ב-100 מעלות, לפי הטענה שלך, היינו יכולים לספוג מים על ידי נשימתם.

יש לך מקורות מידע שתומכים בטענה הזו?
מאמרים אקדמיים או מדעיים, ספרות כלשהי שלקחת ממנה את המידע?
כי אני אשמח לקרוא.

אלכוהול פשוט מתאדה ב-60 מעלות בדיוק כמו שמים מתאדים ב-100 מעלות, לפי הטענה שלך, היינו יכולים לספוג מים על ידי נשימתם.

יש לך מקורות מידע שתומכים בטענה הזו?
מאמרים אקדמיים או מדעיים, ספרות כלשהי שלקחת ממנה את המידע?
כי אני אשמח לקרוא.
מים לא יכנסו בגלל מפלי ריכוזים, זה הכל, אבל כשהריכוזים משתנים מים יכולים לעבור את הנאדיות (כמו במקרה של בצקת ריאות)
מאמרים או מחקרים אני בספק אם יש כי זה פשוט פיזיולוגיה, מערכת העיכול אחראית נטו על ספיגה ולהעביר את חומרי התזונה לדם, ומשם הם עוברים מטבוליזם באיברים השונים, שהעיקרי מביניהם הוא הכבד (כמעט כל הדם שמגיע ממערכת העיכול עובר קודם כל בכבד)
אם אתה מעוניין לדעת על הנושא תקרא פשוט בספרי ביוכימיה או פיזיולוגיה על מעגל הכולסטרול, או על הכבד בכללי, זה ייתן לך בטוח את הרעיון הכללי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית