הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ss->פיצול

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
מ.ג 62
גובה 172~
גיל 15
עליתי בסס בערך 2 קילו, במשקלי עבודה:
סקוואט 60 3 חמישיות->95 3 חמישיות
בנץ 50 3 חמישיות->60 3 חמישיות
דדליפט 80 חמישייה-> 120 חמישייה
פרס 30 3 חמישיות-> 42.5 3 חמישיות
מתח מ.ג 3 חמישיות-> עם 15 3 חמישיות
בסקוואט ובדדליפט אני עדין מתקדם די בקלות,בעיקר בסקוואט, אבל אין לי כוח יותר לסס. הגיע הזמן לפצל לab או שעדין לא כדאי?

אם המטרות שלך הם בילדינג למה עשית בכלל SS? וכן אתה יכול לעבור לab אתה חושב שבab לא תעלה במשקלי עבודה ?
*14 מוניטין שלילי על ''כולם צריכים להתחיל מSS עחי''*

למה שבילדר יעשה SS? למה שליפטר יעשה abc?
א. ערכתי את התגובה, תתחיל להרגע (ממש לא פעם ראשונה שאומרים לך).
ב. מתאמן מתחיל הוא לא בילדר ולא ליפטר.
למה שבילדר יעשה SS? למה שליפטר יעשה abc?
ושאני אבין, אם המטרות שלו זה בילדינג היית מציע לו לעשות ABC על ההתחלה?

א. ערכתי את התגובה, תתחיל להרגע (ממש לא פעם ראשונה שאומרים לך).
ב. מתאמן מתחיל הוא לא בילדר ולא ליפטר.
אי אפשר כבר לדבר פה בלי שתמחקו הודעות.. פעם היה קצת כיף פה
ומתאמן מתחיל הוא מה שהוא קובע לעצמו לפי מה שהוא רוצה ובss גם גודלים ובab גם מתחזקים ואם הוא רוצה להיות בלנדר שיהיה בלנדר
הייתי מציע לו fbw

מתאמן מתחיל הוא מה שהוא קובע לעצמו לפי מה שהוא רוצה ובss גם גודלים ובab גם מתחזקים ואם הוא רוצה להיות בלנדר שיהיה בלנדר
הייתי מציע לו fbw
שיהיה מה שהוא רוצה, ו SS זה גם סוג של FBW לידיעתך.

• פותח/ת השרשור
@יהב בגלל הסיבה שרשמת.
@yujinius , אני מרגיש שמיציתי בגלל שהגעתי לפי 2 בדדליפט ופי 1.5 בסקוואט,בנץ כמעט מ.ג(סביר)ואני רוצה להתחיל לתת קצת נפח

@yujinius , אני מרגיש שמיציתי בגלל שהגעתי לפי 2 בדדליפט ופי 1.5 בסקוואט,בנץ כמעט מ.ג(סביר)ואני רוצה להתחיל לתת קצת נפח
אם אתה מתקדם הייתי מציע להשאר בתכנית, לעלות עוד במשקל גוף ומשקלי עבודה לפני שאתה מוסיף עוד נפח.

שיהיה מה שהוא רוצה, ו SS זה גם סוג של FBW לידיעתך.
אני אוהב את הרוח של הפורום שנהייתה שבלנדרים הם חלשים ובab לא מתקדמים במשקלי עבודה ואם אתה לא פאורליפטר אתה מתחתיי. רוב הליפטרים מבחינתי צריך עוד נפח וכל בילדר מבחינתי צריך לעשות סקואט בנץ דדליפט בטווח חזרות נמוך ולא יותר מדי סטים (הנפח יבוא ממקומות אחרים)
עובדה שיש בילדרים חזקים אבל זה נדיר בארץ שלנו כי איכס רגליים מי ישקיע בהם אני לא אוהב בנות
פותח האשכול תרגע אתה תתקדם גם בab כל עוד זה לא יראה כמו ab שמר ישראל בנה לך עחי

אני אוהב את הרוח של הפורום שנהייתה שבלנדרים הם חלשים
מי אמר את זה? הפוך, המתאמנים המתחילים שרוצים להיות בילדרים בהרבה מקרים חושבים שמשקלי עבודה לא אמורים לעניין אותם והם יהיו גדולים עם בנץ' 60 וסקוואט 80. אבל בילדרים שהם גדולים באמת הם גם חזקים, בשביל זה מציעים למתחילים לקבל בסיס של כוח לפני שהם עוברים לתכניות יותר מתקדמות.
ובab לא מתקדמים במשקלי עבודה
ואת זה מי אמר? פשוט כל עוד הוא מתקדם ב SS (במשקלי עבודה וגם במסת שריר) למה לו לעבור לתכנית עם יותר נפח?
אם אתה לא פאורליפטר אתה מתחתיי.
זה כבר תסביכים אישיים שלך כנראה.
בab לא מתקדמים במשקלי עבודה
אגב לא אמרתי לו שהוא לא יתקדם ב AB, הוא שאל אם הגיע הזמן לעבור, ומבחינתי עוברים תכנית כשמפסיקים לראות תוצאות בתכנית הנוכחית, לא כש"אין כוח" לתכנית הנוכחית.

• פותח/ת השרשור
אז אפשר להוסיף תרגיל ליד קדמית ואחורית? כי הידיים שלי בעובי של גפרור וחבר אמר לי שזה לא פרופורציונאלי לגב ולחזה

אז אפשר להוסיף תרגיל ליד קדמית ואחורית? כי הידיים שלי בעובי של גפרור וחבר אמר לי שזה לא פרופורציונאלי לגב ולחזה
אפשר, באימון האחרון של השבוע.
אתה עושה פאוורקלין או תרגיל אחר במקומו? אם אחר אז איזה?

הייתי ממשיך בתוכנית עד תום.
התוכנית הזו תביא לך הכי הרבה ותקדם אותך הכי הרבה.
אחריי התוכנית מגיעה העבודה היותר קשה, אתה רוצה להוציא את המקסימום ממנה, אין שום סיבה שתעזוב אותה בכזאת קלות.
תעבוד לפי הפרוטוקול הרגיל של הכשלים במידה ותגיע אליהם, חוץ מזה, אין שום סיבה שתעזוב את התוכנית במיוחד בהתחשב בעובדה שהיא קדמה אותך כולכך הרבה.(זו מחמאה)

ו @יהב די לדבר שטויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית