הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ss->פיצול

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
מ.ג 62
גובה 172~
גיל 15
עליתי בסס בערך 2 קילו, במשקלי עבודה:
סקוואט 60 3 חמישיות->95 3 חמישיות
בנץ 50 3 חמישיות->60 3 חמישיות
דדליפט 80 חמישייה-> 120 חמישייה
פרס 30 3 חמישיות-> 42.5 3 חמישיות
מתח מ.ג 3 חמישיות-> עם 15 3 חמישיות
בסקוואט ובדדליפט אני עדין מתקדם די בקלות,בעיקר בסקוואט, אבל אין לי כוח יותר לסס. הגיע הזמן לפצל לab או שעדין לא כדאי?

מ.ג 62
גובה 172~
גיל 15
עליתי בסס בערך 2 קילו, במשקלי עבודה:
סקוואט 60 3 חמישיות->95 3 חמישיות
בנץ 50 3 חמישיות->60 3 חמישיות
דדליפט 80 חמישייה-> 120 חמישייה
פרס 30 3 חמישיות-> 42.5 3 חמישיות
מתח מ.ג 3 חמישיות-> עם 15 3 חמישיות
בסקוואט ובדדליפט אני עדין מתקדם די בקלות,בעיקר בסקוואט, אבל אין לי כוח יותר לסס. הגיע הזמן לפצל לab או שעדין לא כדאי?
כמו שאמרו לך פה חכמי השבט, אם אתה ממשיך להתקדם אל תעצור, אתה רק ממשיך להתחזק ולבנות מסת שריר (כן גם בידיים, אחרת המתח והבנצ לא היו עולים)
אני אוהב את הרוח של הפורום שנהייתה שבלנדרים הם חלשים ובab לא מתקדמים במשקלי עבודה ואם אתה לא פאורליפטר אתה מתחתיי. רוב הליפטרים מבחינתי צריך עוד נפח וכל בילדר מבחינתי צריך לעשות סקואט בנץ דדליפט בטווח חזרות נמוך ולא יותר מדי סטים (הנפח יבוא ממקומות אחרים)
עובדה שיש בילדרים חזקים אבל זה נדיר בארץ שלנו כי איכס רגליים מי ישקיע בהם אני לא אוהב בנות
פותח האשכול תרגע אתה תתקדם גם בab כל עוד זה לא יראה כמו ab שמר ישראל בנה לך עחי
אתה כותב המון שטויות, ab זה לא תכנית לבילדרים, זה פשוט תכנית פיצולים שמטרתה לתת נפח אימון גבוה יותר, זה הכל, בגלל זה היא מתאימה למתאמנים בינוניים ולא למתחילים, כי מתחילים מתקדמים מנפח אימון נמוך.

אין שום קשר בין בילדרים וליפטרים, שתיהם יכולים לעשות ab ושתיהם יכולים לעשות fbw.

• פותח/ת השרשור
יש לי בעיה בבנץ,אני מתחיל לרדת במקום לעלות.
אני כבר שלושה אימונים ניסיתי לסיים את ה60 ל3 חמישיות, הכי קרוב שלי היה אימון קודם(5,5,4[בחמישי עזרו באחרון אז לא נחשב]) ועכשיו הצלחתי רק 4,4,2.
אני אוכל לפי תפריט(2700 קל~) ככה שאני לא חושב שזה בגלל זה.
מה לעשות?

אני כבר שלושה אימונים ניסיתי לסיים את ה60 ל3 חמישיות, הכי קרוב שלי היה אימון קודם(5,5,4[בחמישי עזרו באחרון אז לא נחשב]) ועכשיו הצלחתי רק 4,4,2.
מה לעשות?
אתה עולה במשקל?
אם לא תוסיף קלוריות, בנץ מושפע מאוד ממשקל גוף
אם אתה עולה אז לדעתי תעשה ריסט

מה לעשות?
אני בדיוק כמוך.
תקוע בבנץ, אבל מאמין שאם הייתי עולה במשקל גוף יכלתי להשתפר.
אגב, למה אתה אוכל 2700?
אתה עובד בעבודה פיזית או בעמידה/הליכה?

מה לעשות?

בול מה שקרה לי, גם אני נתקעתי ב-60 וגם התחלתי פתאום לרדת כמוך, כל אימון פשוט התחלשתי, אז עשיתי ריסט של 10% ועוד פעם כשל ב-60, על הסט הראשון! למרות שכבר הצלחתי את הסט הראשון כמה פעמים לפני הריסט.
אז החלטתי שנמאס לי ומשבוע הבא אני מתחיל ליניארית בלחיצות (גם בפרס אני תקוע), אולי זה יהיה הפתרון גם בשבילך.
למרות שאתה שוקל 8 קילו יותר ממני אז אולי אתה כן תצליח להתקדם עוד קצת.

עוברים לתוכנית אחרת שמפסיקים לראות תוצאות..
עזוב AB, תהיה חזק, שתהיה חזק אתה תראה גוף גדול.
שתפיק את המיטב מהss תעבור לאיזה תוכנית שאתה רוצה.

בול מה שקרה לי, גם אני נתקעתי ב-60 וגם התחלתי פתאום לרדת כמוך, כל אימון פשוט התחלשתי, אז עשיתי ריסט של 10% ועוד פעם כשל ב-60, על הסט הראשון! למרות שכבר הצלחתי את הסט הראשון כמה פעמים לפני הריסט.
אז החלטתי שנמאס לי ומשבוע הבא אני מתחיל ליניארית בלחיצות (גם בפרס אני תקוע), אולי זה יהיה הפתרון גם בשבילך.
למרות שאתה שוקל 8 קילו יותר ממני אז אולי אתה כן תצליח להתקדם עוד קצת.
ואללה בדיוק מה שקרה לי. תקוע על הבנץ 5 אימונים במ.ג 65 שום דבר לא עזר. לא ריסט ולא נעליים.
ניסיתם לשלב מקבילים כתרגיל עזר?

ואללה בדיוק מה שקרה לי. תקוע על הבנץ 5 אימונים במ.ג 65 שום דבר לא עזר. לא ריסט ולא נעליים.
ניסיתם לשלב מקבילים כתרגיל עזר?

כן ניסיתי לשלב מקבילים וזה לא עזר.
אבל זה לא מפתיע אותי כל כך, 60 בנץ' על מ.ג 54 זה שלב שכבר אפשר לסיים איתו SS.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית