הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בבקשה עזרה..

miki Michael

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
4
64
1
ה נשמע..אני רציתי להתייעץ אני אני מרגיש שאיבדתי את כל החודשיים חיטוב שהשקעתי בהם..ברגע אחד.
אני שקלתי עד עכשיו 73.4 שקילה אחרונה הייתה בשישי והעמסה פחמימות היה בשבת עשיתי אותה 1 ל8 יצא לי מהפעם הקודמת.
בכל אופן חזרתי היום מהעבודה והרגשתי צורך עז לטרוף משהו..עד שפשוט הלכתי על זה לא יודע למה אחרי חודשיים ששמרתי
וטחנתי עוגת תפוח אדמה עם פטריות 3 חתיכות בינוניות,3 לחם לבן עם כפית שוקולד נוטלה 3 פעמים וחתיכת עוגה של כבד עם מיונז.
בא לי למות כי אני לא יודע מה לעשות עכשיו...ברור לי שזה דפוק ואני מתנהג לא באיפוק..אבל זה כבר קרה ואני מרגיש רע עם עצמי..
יש איזה משהו שיכול לעזור ? זה איזה 1500 קלוריות שטחנתי והוספתי לעצמי שאני צריך לשרוף..או שפשוט מה?

• פותח/ת השרשור
יום אחד לא יעשה כלום, אתה יכול להירגע
הבעיה שמפחידה אותי עוד יותר היא שעשיתי העמסה אחרונה ביום שבת שטחנתי שם מלא שטויות.
בגלל זה אני שוקל להוסיף עכשיו הרבה שריפת קלוריות מאירובי כדי לאזן את היום שטחנתי שוב. זה צעד נכון?

• פותח/ת השרשור
אבל אתה יודע שבחיטוב של החודשיים האלו יצא לי 4 פעמים בערך לעשות העמסת פחמימות..ככה שלא יודע.
בכל אופן זה רק יעשה לי טוב אם אני אגביר את האירובי ואשרוף הרבה ממה שאכלתי היום לשבוע הקרוב?

אבל אתה יודע שבחיטוב של החודשיים האלו יצא לי 4 פעמים בערך לעשות העמסת פחמימות..ככה שלא יודע.
בכל אופן זה רק יעשה לי טוב אם אני אגביר את האירובי ואשרוף הרבה ממה שאכלתי היום לשבוע הקרוב?

בגדול אין בעיה עם תוספת מתונה של אירובי כל עוד זה לא פוגע בהתאוששות.

בכל מקרה, הנקודה היא שאתה לא צריך להכניס את עצמך ללחץ מיותר או להיכנס לדיכאון. החזרה לשגרה זה מה שקובע בסופו של דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית