הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חופרים לי לשים מזרונים בדדליפט

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
מבקשים ממני במכון(הולמס פלייס) לשים מזרונים מתחת לפלטות שאני עושה דדליפט ואני לא מסכים לזה ורב איתם (כי זה מגביה טיפה את המוט - אמנם לא הגבהה רצינית אבל אני בטוח שזה משפיע)
וזה לא שאני זורק את המוט - אני מוריד אותו ממש לאט וכמעט זה לא עושה רעש , אני מודה פעם הייתי זורק אותו באגרסיביות ומאז הם מחפשים אותי וגם שאני מוריד את המוט לאט לאט (דבר שגוזל ממני הרבה כוח גם) הם אומרים שעדיין רועש ושאני ישים מזרונים (אפילו שזה פחות מרעיש מגייז שזורקים את המוט שהם עושים בייספס)

למישהו יש פתרון לחרא הזה ? למשוך ממזרונים נשמע חרא כי זה לא יהיה לי באותו גובה כמו שיהיה לי בתחרות (אני מעוניין בעתיד להתחרות)

• פותח/ת השרשור
תעבור מכון
אין זה הכי קרוב לי לבית וכבר שילמתי מלא על מנוי שם ויש שם דמי ביטול .. אתה לא רוצה לדעת כמה עולה מנוי שם ... ביזיון
נשבע בכסף שאני משלם להם כל חודש גם מותר לי לעקם שם מוטות בשביל הכיף וזה יהיה תקין

אין זה הכי קרוב לי לבית וכבר שילמתי מלא על מנוי שם ויש שם דמי ביטול .. אתה לא רוצה לדעת כמה עולה מנוי שם ... ביזיון
נשבע בכסף שאני משלם להם כל חודש גם מותר לי לעקם שם מוטות בשביל הכיף וזה יהיה תקין

אז תתחיל להתרגל לעשות דדליפט ממזרונים
בהצלחה

אני לא יודע בוודאות אבל נראה שאם הם מחליטים להעיף אותך אז אתה לא משלם דמי ביטול. אם זה ככה אז תמשיך לדדלפט כרגיל ואם יחליטו להעיף אותך אז תמצא מכון אחר, גם אם רחוק יותר מהבית אבל שתוכל להתאמן כמו שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
יש חוק לגבי דמי ביטול כמה הם דורשים ממך?
לא התעסקתי עם זה אבל זה לא מעט ואני לא הולך לשלם להם שקל על ביטול
אני לא יודע בוודאות אבל נראה שאם הם מחליטים להעיף אותך אז אתה לא משלם דמי ביטול. אם זה ככה אז תמשיך לדדלפט כרגיל ואם יחליטו להעיף אותך אז תמצא מכון אחר, גם אם רחוק יותר מהבית אבל שתוכל להתאמן כמו שאתה רוצה.
אם הם מעיפים אותי הם חייבים להחזיר לי את הכסף במלואו ?

דרך אגב זה המזרונים האלה של היוגה כמה זה נורא לעשות מהם דדליפט ?
ולעשות דדליפט עם פלטה אחת של 20 וכל השאר של 10 אולי יעשה פחות רעש ?

• פותח/ת השרשור
דרך אגב המזרונים זה המזרונים האפורים האלה של היוגה בהולמס פלייס , זה לא מתקזז עם ההגבהה הקטנה בעקב של האולסטאר?

דרך אגב המזרונים זה המזרונים האפורים האלה של היוגה בהולמס פלייס , זה לא מתקזז עם ההגבהה הקטנה בעקב של האולסטאר?
אם בתחרות תמשוך עם סליפרס נראה לי זה יכול להתקזז.

שים מזרונים ותעמוד על פלטות, זה מתקזז
אם הם יבכו לך גם על זה תגיד להם שאתה ניסית לפתור את הבעיה, אם יש להם בעיה עם זה שימצאו פיתרון משלהם
דווקא מוזר לי שזה ככה בהולמס פלייס, כי לפני כמה שנים זה היה החדר כושר שלי באחד מהסניפים שלהם וממש לא הייתה את הבעיה הזאת

• פותח/ת השרשור
1. זה ממש לא נורא מבחינת גובה, אבל זה מקפיץ קצת את המוט כשאתה מוריד אותו
2. זה לא באמת משנה משהו ברעש, זה רק נראה יותר טוב
הם אומרים שאנשים מתלוננים על רעש וכמובן הם לא יכולים לאסור עלי לעשות את התרגיל הכי חשוב שיש אז זה מה שהם אומרים נראה לי
אנשים נוראיים

שים מזרונים ותעמוד על פלטות, זה מתקזז
אם הם יבכו לך גם על זה תגיד להם שאתה ניסית לפתור את הבעיה, אם יש להם בעיה עם זה שימצאו פיתרון משלהם
דווקא מוזר לי שזה ככה בהולמס פלייס, כי לפני כמה שנים זה היה החדר כושר שלי באחד מהסניפים שלהם וממש לא הייתה את הבעיה הזאת
לעמוד על פלטות לא נשמע יציב ... הולמס פלייס גבעתיים לך תבין

כמו שכתבתי בשרשור אחר, או שתשמע לכללים, או שתמשיך בשלך ותסתכן שיעיפו אותך.

אם בא לך להיות ממש משקיען תחפש לקנות מזרנים בעובי מינימלי שיראו להם יפה בעין.

תעמוד על פלטות או מדרגת עץ, לא כזה סיפור מורכב ואם אין גמישות מקסימום תגיד להם שאתה חייב להתאמן בצורה הנ״ל, זה בטוח לא מופיע בתקנון ואם זה לא מוצא חן בעיניהם שיבטלו לך את המנוי ותתקדם הלאה גבר..
לא מדע טילים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית