הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור Shaco
  • פורסם בתאריך

Shaco

משתמש מתחיל
57
1
נק' מוניטין:
1
57
1
המליצו לי לעשות אותה, עכשיו ראיתי שצריך לעשות שם דדליפט, פרס, סקוואט בנץ ופוואר קלין
עכשיו אני יודע לעשות רק בנץ וסקוואט, איך מתחילים תתוכנית אם אני לא יודע כמעט את רוב התרגילים
וגם ראיתי שצריך לאכול שם 3000 קלוריות, איך זה בכלל אפשרי, אני בקושי מצליח לעבור ת2000. אלא אם זה מסה מלוכלכת..

איך מתחילים תתוכנית אם אני לא יודע כמעט את רוב התרגילים
יש ביו טיוב בסרטוני טכניקה, מסתכלים ומנסים.
מעלים סרטונים לכאן כדי לקבל פידבק ותיקונים.

וגם ראיתי שצריך לאכול שם 3000 קלוריות, איך זה בכלל אפשרי, אני בקושי מצליח לעבור ת2000. אלא אם זה מסה מלוכלכת.
אין מספר קסם.
תתחיל ב 200-300 מעל הניטראלי ותעלה בהדרגה ככל שתרגיש בקושי להתאושש בין האימונים.

המליצו לי לעשות אותה, עכשיו ראיתי שצריך לעשות שם דדליפט, פרס, סקוואט בנץ ופוואר קלין
עכשיו אני יודע לעשות רק בנץ וסקוואט, איך מתחילים תתוכנית אם אני לא יודע כמעט את רוב התרגילים
וגם ראיתי שצריך לאכול שם 3000 קלוריות, איך זה בכלל אפשרי, אני בקושי מצליח לעבור ת2000. אלא אם זה מסה מלוכלכת..
אני רק אעיר משהו מהצד שלי לגבי פאוורקלין - עד שאין לך טכניקה מושלמת זה בזבוז זמן. לדעתי תחליף את התרגיל בחתירה במוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית