הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למפתחי גוף מקצועיים יש סיכוי מוגדל ב34% למות מוקדם לפני גיל 50.

• פותח/ת השרשור ברק
  • פורסם בתאריך

ברק

משתמש קבוע
1,771
695
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,804
1,771
695
ואחר כך הסיכוי למות בערך זהה:
http://www.jurology.com/article/S0022-5347(16)00624-8/fulltext

הם לא בדקו מה גורמי המוות אבל בדרך כלל כשהסיכוי למוות יורד בגיל 50 זה בגלל שמדובר בארועי לב. החוקרים חושבים שהסיבות לכך הן שימוש בסטרואידים ושינויים קיצוניים במשקל הגוף.

למי שעוד היה ספק שהעיסוק הזה לא בריא.

דדליפט- דופק ת'גב.
סקווט- דופק ת'ברכיים.
קוביות וחיתוכים- דופקים ת'חיים.
מה נשאר לנו לעשות?
אני משער שהלכתי לפמפם עם דאמבלים.. 😭

• פותח/ת השרשור
מהמידע המוגבל מאוד שיש דווקא נראה שספורטאים אולימפיים כולל מרימי משקולות בריאים יותר מאנשים רגילים אז אני חושב שהבעיה היא בעיקר עם המסה והחיטוב הקיצוני וההגזמה עם החומרים.

מהמקרים שאני מכיר ויש הרבה, מפתחי גוף בדרך כלל מתים בשיא החיטוב מכשל של הלב או של איבר אחר.

ואם הם לא היו לוקחים חומרים עדיין מוגדל הסיכוי שלהם למות לפני גיל 50?
לא הבנתי מה החידוש של המחקר הזה, הרי ברור שמי שעל חומרים מן הסתם זה "דופק" לו יותר את הגוף.. השאלה האם תוצאות המחקר הזה תקפות גם על מתאמנים טבעיים כי אז זה סיפור אחר לגמרי.

מפתחי גוף מקצועיים- הכוונה לבאדיבילדרים?

• פותח/ת השרשור
הכוונה לבאדיבילדרים שהתחרו במשך השנים בתחרויות וכמובן שלקחו סטרואידים.

ואין לי מושג לגבי טבעיים, להפך, אני די בטוח שעבודת כוח מאריכה חיים ומונעת הזדקנות.

המחקר הזה הוא המחקר הראשון על מפתחי גוף שבודק את זה ישירות, כמו שכתבתי יש סקר שנעשה על מתחרים מהאולימפידה והראה שהם בריאים יותר אבל זה כנראה רק בגלל שהם לא מעשנים ועישון מוריד כ10 שנים מהחיים כך שכמעט ואין שום דבר גרוע יותר שאפשר לעשות לבריאות שלך.

זה רק הגיוני שכל החומרים (סטרואידים ושיט) מוריד שנים ועושה כשלים במערכות.
חח אני לא מדבר על חלבון ועל גיניירים אלה לא ניראה(לא בטוח במאה אחוז) שהם פוגעים במשהו.(אם לא מגזימים בכמויות)

אני לא יודע מספיק על תהליך הייבוש שהבאדי בילדרים עוברים אבל זה גם ניראה לי מאוד לא תורם לגוף ומזיק.
למרות שאני מעריך את העבודה הקשה שהם עושים בשביל להגיע לאן שהם מגיעים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית