הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Crossfit Football Log

• פותח/ת השרשור
אימון B:
אימון יחסית קשה כי לא ישנתי בלילה, ולא היה חשק כל כך אבל עדיין התאמנתי..

סקוואט 5-5-5 90 קילו
פרס 5-5-5 45 קילו
מתח 5-5-5 BW
כפיפת מרפקים 8-8 32.5 קילו..

באימון A הוספתי מקבילים לתוכנית, ובאימון B כפיפת מרפקים...

אימון B:
אימון יחסית קשה כי לא ישנתי בלילה, ולא היה חשק כל כך אבל עדיין התאמנתי..

סקוואט 5-5-5 90 קילו
פרס 5-5-5 45 קילו
מתח 5-5-5 BW
כפיפת מרפקים 8-8 32.5 קילו..

באימון A הוספתי מקבילים לתוכנית, ובאימון B כפיפת מרפקים...

אם אתה עושה מתח BW תעשה 3X8

לרפתן מדפנה יש סקוואט 150 קילו אז כדאי שתתחיל להתקדם...
דפנה שליטה

• פותח/ת השרשור
דפנה לא מרימים מוט ריק,
MOO אני עשיתי BW רק האימון הזה, בד"כ אני עושה עם משקל עליי..

אבל זה ליד קיבוץ דן
איתם יש לכם הסכם שלום ?

אבל זה ליד קיבוץ דן
איתם יש לכם הסכם שלום ?

כן אחי
קיבוץ הגושרים הסכים לפנות את גינת השעשועים בתמורה לנורמליזציה ביחסים בינהם לבין קיבוץ דן.

בין הגושרים לדפנה מתנהל סכסוך עקוב מדם מזה 30 שנה עקב גניבת השרקנים מפינת הליטוף של קיבוץ הגושרים. בתגובה לכך נשלחה חוליה של הגושרים שמלכדה את האוטו גלידה של הדפנאים, ומאז מחירי הטילון מרקיעים שחקים.

כן אחי
קיבוץ הגושרים הסכים לפנות את גינת השעשועים בתמורה לנורמליזציה ביחסים בינהם לבין קיבוץ דן.

בין הגושרים לדפנה מתנהל סכסוך עקוב מדם מזה 30 שנה עקב גניבת השרקנים מפינת הליטוף של קיבוץ הגושרים. בתגובה לכך נשלחה חוליה של הגושרים שמלכדה את האוטו גלידה של הדפנאים, ומאז מחירי הטילון מרקיעים שחקים.

LOL

כן אחי

אני מתתתתתתתתתתתתתתתת

כן אחי

אני בוכה מצחוק פה

• פותח/ת השרשור
למנהלים: בבקשה לשנות את השם של הלוג ל: Crossfit Football Log
תודה..

היום היה אימון בCF היה גיהנום, לעשות כמה שיותר חזרות ב20 שניות, מנוחה של 10 שניות בין סט לסט
8 סטים...
עם משקל של 102.5 קילו...

סט 1: 6 חזרות
סט 2: 4 חזרות
סט 3: 3 חזרות
סט 4: 2 חזרות
סט 5: 3 חזרות
סט 6: 3 חזרות
סט 7: 3 חזרות
סט 8: 2 חזרות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית