Crossfit Football Log

• פותח/ת השרשור
22.11.09

Squat: 5-5-5 ,90KG PR

Bench Press: 5-5-5, 65KG

Deadlift: 5-5-5, 100KG PR

אימון מעולה וקשה, תכלס רק הסקוואט והדדליפט לא היה כל כך קשה ציפיתי שיהיה מאוד קשה...
אימון הבא בסקוואט אני יעלה 2.5 קילו כי 5 יהיה יותר מדי, דדליפט שברתי שיא היום וגם בסקוואט והרגשה מעולה..

למה לכתוב כל אימון PR? תשאירו את זה לחברה כמו moo ודניאל ש-PR אצלהם זה באמת PR שלקח להם שבוע ויותר כדי להשיג. אין טעם בלרשום כל אימון כי זה ברור שיצא לכם PR.

PR = personal record
שיא אישי,
אם זה השיא האישי שלו, למה שלא ירשום PR ?

לי יותר מפריע שאין סרטונים ככה שחבל אם הוא יצטרך להוריד משקלים כדי לשפר טכניקה לא נכונה.

• פותח/ת השרשור
רן צילמתי סרטונים, של הסקוואט,בנ'ץ והדדליפט של האימון היום, צילמתי את הסט השלישי של הסקוואט ככה שהוא הכי פחות איכותי אבל אין מה לעשות בכל מקרה אני אעלה אותו בהזדמנות, בנ'ץ לא רואה טעם לעלות התנועה חלקה וטובה.. ודדליפט החבר שלי לא צילם טוב, הוא צילם 3 חזרות בטעות הפסיק, ואחרי זה צילם עוד חזרה, הפסיק שוב בטעות, ואחרי זה עוד חזרה, הקיצר יצא טמבל אבל לא נורא, אימון הבא אני ניגש ל105 קילו ואני אצלם סרטון נורמלי..

רן צילמתי סרטונים, של הסקוואט,בנ'ץ והדדליפט של האימון היום, צילמתי את הסט השלישי של הסקוואט ככה שהוא הכי פחות איכותי אבל אין מה לעשות בכל מקרה אני אעלה אותו בהזדמנות, בנ'ץ לא רואה טעם לעלות התנועה חלקה וטובה.. ודדליפט החבר שלי לא צילם טוב, הוא צילם 3 חזרות בטעות הפסיק, ואחרי זה צילם עוד חזרה, הפסיק שוב בטעות, ואחרי זה עוד חזרה, הקיצר יצא טמבל אבל לא נורא, אימון הבא אני ניגש ל105 קילו ואני אצלם סרטון נורמלי..
הסט השלישי של הסקוואט זה הסט הכי טוב לצלם, אם יש איזו בעיה בטכניקה בסט השלישי היא תבלוט ככה שזה מצוין 😃

בבנץ' העניין הוא שגם אם התנועה חלקה יכול להיות שאפשר לשפר את הבנץ' בצורה שתוכל להזיז יותר משקל ויותר לערב את שרירי החזה בגלל זה לדעתי שווה לעלות אלא אם כן אתה בטוח במיליון אחוז שאתה מקמר את הגב ומצמיד שכמות לספסל כמו שצריך.

אל תדאג לגבי הדדליפט, תעלה בכל מקרה, חוץ מזה אתה יכול לחבר את הקטעים בwindows movie maker, גם ככה אפשר לראות אם הטכניקה טובה אפילו אחרי חזרה אחת.

הסקווט והדדליפט חשוב

פרס/בנץ לא קריטי (במקרה שלך תעלה גם פרס)

בנץ פשוט כמו בסרטון של דייב טייט

moo, ברור לי מה PR אומר. אני סה"כ מציין שאין טעם לכתוב PR אחרי כל אימון כשברור שבכל אימון אתה עושה PR - בעיקר אלו שעושים SS.

• פותח/ת השרשור
24/11/09

Squat: 5-5-5 ,92.5KG PR

Press: 5-5-5, 47.5KG

Pull Ups: 5-5-5, 10KG

אימון מעולה, הסקוואט היה קשה וציפיתי וזה והכנתי את עצמי כמו שצריך עם אכילה טובה ושינה טובה בלילה.
ד"א יש סרטון, אני רק צריך למצוא זמן לעלות אותו...
כנ"ל סרטון לגבי הפרס,
אימון הבא אני הולך על 95KG בסקוואט ו105KG בדדליפט, ו70KG בבנ'ץ פרס, נקווה לטוב ונעדכן אתכם..​

• פותח/ת השרשור
24/11/09

Squat: 5-5-5 ,95KG PR

Bench Press: 5-5-3,4-5, 67.5KG

Deadlift: -5-, 105KG PR

אימון טוב מאוד, הסקוואט היה קשה, הבנ'ץ פרס בסט האחרון הצלחתי לעשות 3 חזרות רצוף, את הרביעית לא הצלחתי והספוטר החזיר לי אותה למעמד ואחרי זה עשיתי 2 חזרות רצוף, מה אני עושה במצב כזה ? מעלה משקל באימון הבא? או נשאר על אותו משקל?
דדליפט שברתי שוב שיא, כנ"ל לגבי הסקוואט ואני צריך לקנות עוד פלטות למה נגמר לי!
או מחר או יום שבת אני עושה קרוספיט פוטבול סתם לכיף..

התקדמות יפה מאוד , אבל הבנצ' נחשב כשל , תשאר אותו משקל אימון הבא.

• פותח/ת השרשור
ספרינטים בשדות Crossfit Football

WOD FRIDAY
Complete 2 rounds for time:
Sprint 40 yards
Rest 30 seconds
Sprint 60 yards
Rest 30 seconds
Sprint 80 yards
Rest 30 seconds
Sprint 100 yards
Rest 30 seconds
Sprint 80 yards
Rest 30 seconds
Sprint 60 yards
Rest 30 seconds
Sprint 40 yards
Rest 30 seconds

סעמק זה היה קשה רצח..

• פותח/ת השרשור
אתה צודק,
לפי העבר של הגושרים במשחקי כדורסל ובבית ספר הדפנאים היו חוטפים מכות,
אבל היא המטרה היא לא להרביץ, היא להרוג..

והם באמת לאטכים

• פותח/ת השרשור
29/11/09

איזה אימון מזדיין, הרגשתי ממש חלש כי לא אכלתי כלום היום או שזה בגלל שרצתי ספרינטים יום שישי ויום שבת שיחקתי סקוואש אז אין לי אנרגיות, נקווה שזה ישתפר בהמשך...

Squat: 5-5-5 ,70KG

Press: 5-5-5, 35KG

Pull Ups: 5-5-5, BodyWeight​

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית