הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני חושב שירדתי יותר מדי..

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אני התחלתי חיטוב באזור ה8 לאפריל ושקלתי 85 קילו
היום אני שוקל 73 קילו...
ירדתי 12 קילו למרות שדי שמרתי על גרעון של 500 וגם התחלשתי מלא , מ82.5 בבנץ' פרס ירדתי ל70 גם פה ירדתי 12.5 קילו ...
איך זה קרה?

• פותח/ת השרשור
אם שמרת על גירעון של 500 אז רוב הסיכויים שזה מחוסר התאוששות..
על כמה שעות שינה שמרת?
8 תשמע יש שלושה ימים בשבוע שהגירעון אולי 700 בערך בגלל אימון אבל חוץ מזה הירידה נראית לי מטורפת ואשכרה ירד לי שריר בגלל זה.

8 תשמע יש שלושה ימים בשבוע שהגירעון אולי 700 בערך בגלל אימון אבל חוץ מזה הירידה נראית לי מטורפת ואשכרה ירד לי שריר בגלל זה.
הגירעון של ה-700 זו לא הבעיה.
תשמע ירידה כזו יכולה לקרות משני דברים עיקריים: מעקב לא נכון אחרי דיאטה ואימונים(ספירה לא נכונה של האוכל+חוסר באימונים או אימון לא נכון) או חוסר התאוששות(יכול לנבוע מחוסר שעות שינה,אימון יתר.. יכול להיות שאתה גם עובד בעבודה פיזית כלשהיא?)

בגלל הדברים האלה מומלץ בחיטוב להשלים את הגירעון שנוצר באימון הכח והאירובי ולאכול טיפה יותר ..לא סתם זה עוזר להפחתה בירידה במסת שריר ועוד במיוחד שאתה בחיטוב וכבר במצב של שריפת שריר שנוצרת עקב הגירעון הממושך..

בגלל הדברים האלה מומלץ בחיטוב להשלים את הגירעון שנוצר באימון הכח והאירובי ולאכול טיפה יותר ..לא סתם זה עוזר להפחתה בירידה במסת שריר ועוד במיוחד שאתה בחיטוב וכבר במצב של שריפת שריר שנוצרת עקב הגירעון הממושך..
אבל הבדל של 200 קלוריות לכמה ימים בשבוע לא אמור להביא לירידה דרסטית שכזאת אם הוא אכן שמר על תפריט כמו שצריך והתאושש..

• פותח/ת השרשור
מסכימה ולכן האינדיקציה שלך היא המשקל וקצב הירידה. אתה היית אמור לכוון את התפריט לפי קצב הירידה.
איך מחשבים דבר כזה אני לא יודע כמה "קלוריות בונוס " להוסיף בגלל חילוף החומרים שלי

איך מחשבים דבר כזה אני לא יודע כמה "קלוריות בונוס " להוסיף בגלל חילוף החומרים שלי
אתה נשקל כל שבוע ואם אתה רואה שנגיד במשך מקסימום שבועיים כל שבוע אתה יורד יותר מדי אז אתה מוסיף אוכל. יצא לך כאן ירידה של 2 קילו בשבוע בממוצע, משהו שהיית אמור לשים לב אליו ישר, לא אחרי חודש וחצי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית