הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש חגורה

shakedsm

משתמש מתחיל
240
16
נק' מוניטין:
13
240
16
שלום,
מחפש חגורה.
שוקל 65 ק"ג על 1.65. (המשקל שלי נע בין 60 ל 70 ק"ג בדר"כ).
מתחיל להרגיש שאני צריך אותה בשביל להתקדם בסקוואטים ובדדליפט.
סקוואט: 115 ק"ג
דדליפט: 119 ק"ג.

מחפש חגורה לא יקרה מדי שתיתן מענה די טוב.
על מה אתם ממליצים (קישורים) ואיזה מידה?

@White Walker @SmokingSnake @Matty @yujinius @שהם

• פותח/ת השרשור
האם לדעתכם 88 ס"מ יתאים לי ? כרגע ההיקף שלי פחות. וכשאני אעשה חיטוה הוא יירד קצת מתחת ל 80 אני משער. אין אם זה בעייה , נכון ?

האם לדעתך כחגורה ראשונה היא תעשה מספיק את העבודה?
אם יש לך יכולת כלכלית, תשקיע קצת יותר בחגורה נורמלית יותר.
בגדול החגורה בסדר גמור, פשוט הבלאי שלה מהיר יותר וסביר להניח שתחליף לאחר שימוש רצוף של שנה שנתיים.. לדעתי

אם יש לך יכולת כלכלית, תשקיע קצת יותר בחגורה נורמלית יותר.
בגדול החגורה בסדר גמור, פשוט הבלאי שלה מהיר יותר וסביר להניח שתחליף לאחר שימוש רצוף של שנה שנתיים.. לדעתי
לפי מה שקראתי בפורום אין יותר מדי אפשרויות טובות. טיטאן יהיה רק עוד 3 חודשים,אינזר זה בערך פי 3 מrdx ולא ראיתי עוד משהו שקרוב למחיר הזה. אם באמת יחזיק באזור השנה וחצי לדעתי זה אחלה.
מאיפה קנית?

לפי מה שקראתי בפורום אין יותר מדי אפשרויות טובות. טיטאן יהיה רק עוד 3 חודשים,אינזר זה בערך פי 3 מrdx ולא ראיתי עוד משהו שקרוב למחיר הזה. אם באמת יחזיק באזור השנה וחצי לדעתי זה אחלה.
מאיפה קנית?
מ EBAY

המשקלי עבודה הללו זה משקלים בדר"כ מומלץ להתחיל לעבוד עם חגורה?
סליחה על ההתעלקות על האשכול

זה מה שיש לי
RDX Weight Power Lifting Leather Lever Pro Belt Gym Training Powerlifting Straps

M לדעתי, בטוח לא L.

המשקלי עבודה הללו זה משקלים בדר"כ מומלץ להתחיל לעבוד עם חגורה?
איזה משקלים?

את האמצעית במדיום

זה מה שיש לי
RDX Weight Power Lifting Leather Lever Pro Belt Gym Training Powerlifting Straps

M לדעתי, בטוח לא L.

איזה משקלים?

תודה לכם, אני כנראה אלך על מה שהמהלך הלבן המליץ.

אם אתה מצליח להתקדם עדיין בלי אז תמשיך בלי, בכל אופן זאת דעתי.
למה? אם למשל אני מצליח להתקדם אבל בסקוואט מרגיש מאוד חזק את הגב התחתון (אחלה טכניקה) , כדי לשמור יותר על הגב התחתון אתה לא חושב שבכל זאת כדאי לחגור? לפחות בסקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית