הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שורף שומן

• פותח/ת השרשור Eli12
  • פורסם בתאריך

Eli12

משתמש מתחיל
113
12
נק' מוניטין:
12
113
12
Screenshot_2016-05-23-19-56-14.png יש לי שאלה משו שלא הבנתי בערכים של השורף hydroxcut next gen
רשום 290 מג קפאין זה מתייחס לכדור 1? מצרף תמונה

• פותח/ת השרשור
כן בקרוב אמור להתחיל קלן בתור נסיון ראשון מומלץ לקחת מעבר לשבועיים? כמובן עם קטו

כן בקרוב אמור להתחיל קלן בתור נסיון ראשון מומלץ לקחת מעבר לשבועיים? כמובן עם קטו
כן ודאי. בין 4 ל6 שבועות זה הטווח שאני ממליץ עליו. כמובן כולל קטו החל מהיום ה-10 לשימוש לפחות

רק חשוב שתבין שהמוצר לא שורף שומן בשום דרך קונבנציונאלית שהיא
השתמשתי במוצר בעבר ואני משתמש בו כיום בפעם השנייה אחרי שנתיים ואני חייב לומר שברגע שאני לוקח את זה אני מרגיש הבדל משמעותי, אני לא יודע אם זה רק בזכות התוסף אבל אני רואה תוצאות יפות ומהירות וירידה של 2 קילו בשבוע בממוצע, בחיטוב הקודם ירדתי מ16% שומן ל11% בחודשיים עם תפריט וזה נבדק עם קליפר ככה שזה לא הכי מדויק אבל נותן סוג של אינדיקצייה, כרגע אני בשבוע השלישי ואני ירדתי קרוב ל6 קילו ולא ירדתי במשקלי עבודה פרט לסקוואט (התחלתי חיטוב ב18% לפי הערכה שלי)

רק קחו בחשבון שיש לזה תופעות לוואי כמו כאבי בטן לפעמים וחוסר שינה

• פותח/ת השרשור
השתמשתי במוצר בעבר ואני משתמש בו כיום בפעם השנייה אחרי שנתיים ואני חייב לומר שברגע שאני לוקח את זה אני מרגיש הבדל משמעותי, אני לא יודע אם זה רק בזכות התוסף אבל אני רואה תוצאות יפות ומהירות וירידה של 2 קילו בשבוע בממוצע, בחיטוב הקודם ירדתי מ16% שומן ל11% בחודשיים עם תפריט וזה נבדק עם קליפר ככה שזה לא הכי מדויק אבל נותן סוג של אינדיקצייה, כרגע אני בשבוע השלישי ואני ירדתי קרוב ל6 קילו ולא ירדתי במשקלי עבודה פרט לסקוואט (התחלתי חיטוב ב18% לפי הערכה שלי)

רק קחו בחשבון שיש לזה תופעות לוואי כמו כאבי בטן לפעמים וחוסר שינה
לי זה עשה בחילות אמצע אימון ואחרי אימון כאבי ראש החרא הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית