הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 30 בננות ליום

• פותח/ת השרשור
זה לא מחקר.
ויש שם 234 עמודים על חומצות אמינו וחלבון בגוף האנושי.

זה כאילו המחקר שמתבסס על כמה חלבון צריך האדם ביום לפי מה שהם רושמים שם , ובגלל זה הם אומרים שכמות החלבון שצריך ניתן להשיג בפירות... ובאגוזים וזרעים אני יודע..
לא יודע עד כמה נכון אבל נראה.. נעשה ניסוי חח

ללכת על משהו שעובד זה רעיון טוב, בריאות זה אורח חיים,
הונזה העם שנחשב לבריא מכולם חי בהימליאה, , הם לא חווים כמעט מחלות, מאריכים ימים ובכושר גופני מעולה.
לא אוכלים בשר בעונת הקיץ ונמצאים באופן קבוע על סף רעב.
Health Secrets of the Hunzas - Live a Long & Healthy Life

נערך לאחרונה:
ללכת על משהו שעובד זה רעיון טוב, בריאות זה אורח חיים,
הונזה העם שנחשב לבריא מכולם חי בהימליאה, , הם לא חווים כמעט מחלות, מאריכים ימים ובכושר גופני מעולה.
לא אוכלים בשר בעונת הקיץ ונמצאים באופן קבוע על סף רעב.
Health Secrets of the Hunzas - Live a Long & Healthy Life
כן.. או שזה האוויר הדליל.. או המי שתיה.. או העובדה שאין לידם קרינה בכלל.. פחות נתונים ללחץ.
ויכול להיות שלתזונה יש קשר.
חוץ מזה שאני לא באמת יודע להגיד כמה זה אמין הדבר הזה

זה כאילו המחקר שמתבסס על כמה חלבון צריך האדם ביום לפי מה שהם רושמים שם , ובגלל זה הם אומרים שכמות החלבון שצריך ניתן להשיג בפירות... ובאגוזים וזרעים אני יודע..
לא יודע עד כמה נכון אבל נראה.. נעשה ניסוי חח
נגיד ואתה צודק ותזונה הזאת יותר בריאה. מה זה בדיוק יתן לך ? אנשים שאוכלים "לא בריא" לפי ההגדרה שלך חיים עד גיל 100. יש סיכוי גבוהה למות ממחלות סופניות כמו סרטן וכו' שפחות קשורים לאוכל ויותר לגנטיקה וזיהומי אוויר למינהם.
נגיד ובאמת אם תאכל בריא אולי תחייה 5 שנים יותר, אבל זה 5 שנים מהסוף שלך. כלומר אתה עכשיו סוג של מוכן לסבול נגיד 60-80 שנה ולהגביל את עצמך מאוד באוכל. רק בשביל אולי וזה אולי גדול תצליח לחיות כמה שנים יותר מאשר אם הייתה אוכל המבורגר ? זה באמת שווה את זה ?

אם זה נוח לך מבחינת התזונה ואתה לא מונע מעצמך בכוח דברים אחרים אז שיהיה לך בכייף, אבל ממש להתאים את סגנון החיים שלך ולהנות פחות בחיים האלו במשך המון שנים רק בשביל אולי לסחוט עוד כמה שנים בסוף לא ניראה לי שווה את זה.

חח ננסה ... חודש אחד זה לא כל החיים אולי ארגיש טוב אם זה ואמשיך אני לא מחפש להיות גורילה ענקית.. אבל לפחות להצליח במטרות שאני רוצה (תרגילים למיניהם)
חח EMS ..

חחחח תנסה

חח

זה רשום באיזשהו מקום? מבחינה חוקתית
כן. זו רגולציה ממשלתית.
אנחנו מדינה חופשית מgmo בגלל אינטרס כלכלי. אירופה מתנגדת להנדסה גנטית מחשש שחברות אמריקאיות ישתלטו על השוק שם, לכן הם גם נגד ייבוא של פירות וירקות טרנסגניים.
אז החילו פה על כולם איסור לגדל ירקות ופירות מהונדסים, כדי שהייצוא לאירופה יימשך..

נערך לאחרונה:
כן. זו רגולציה ממשלתית.
אנחנו מדינה חופשית מgmo בגלל אינטרס כלכלי. אירופה מתנגדת להנדסה גנטית מחשש שחברות אמריקאיות ישתלטו על השוק שם, לכן הם גם נגד ייבוא של פירות וירקות טרנסגניים.
אז החילו פה על כולם איסור לגדל ירקות ופירות מהונדסים, כדי שהייצוא לאירופה יימשך..

אז המלפפון שאני קונה מהסופר לא מהונדס גנטית? פשוט היה לי על זה וויכוח עם חבר

אז המלפפון שאני קונה מהסופר לא מהונדס גנטית? פשוט היה לי על זה וויכוח עם חבר
הוא לא.. אבל עבר טיפוח גנטי שזו שיטה שונה בה עושים הכלאות בין זנים שונים של מלפפון..
להבדיל מהנדסה גנטית שאפשר להכניס גן שלא נמצא בסט הגנים של הצמח.

מציע לך לשלב עם זה 20 פלפלים חריפים ליום כדי שישרוף את הבטן וידגיש את הקוביות

ותקנה לקסטיבים, נראה לי שתצטרך.

כן. זו רגולציה ממשלתית.
שישתלטו... מונסנטו היא חברה מאוד הומנית ותמיד עושה את מה שצודק ונכון למען האנשים

• פותח/ת השרשור
לכל המצחיקים אם ההיתי רוצה לצחוק ההיתי הולך למופע סטנדאפ..
אתם פחות מצחיקים

אם אין לכם משהוא יותר חכם להגיב על הנושא אז תחסכו..

לכל המצחיקים אם ההיתי רוצה לצחוק ההיתי הולך למופע סטנדאפ..
אתם פחות מצחיקים

אם אין לכם משהוא יותר חכם להגיב על הנושא אז תחסכו..
הם צוחקים כי אתה אשכרה מתכוון לאכול 30 בננות ביום o_Oo_Oo_O

• פותח/ת השרשור
הם צוחקים כי אתה אשכרה מתכוון לאכול 30 בננות ביום o_Oo_Oo_O
אני לא מתכוון לאכול 30 בננות ביום, ככה קוראים לאתר אחי

אם ההיתם קצת קוראים ההיתם מבינים שזו תזונה שמתבססת על פירות ואגוזים (שומנים בריאים) וזרעים (שאני פחות אוכל...)
ולא לפרק 30 בננות...

שמע, אל תעשה את זה.
פשוט אל.
לא צוחק.
אל.

חבל, אתה נראה אחלה בינתיים.
אתה לא רוצה עוד 3 ק"ג שומן עלייך + עלייה מטורפת בשומן בדם..
זה כמות אדירה של פרוקטוז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית