הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמעט 3 שבועות אחרי הפסקת קריאטין ומשקלי עבודה לא נפגעו, מוזר לא ?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
המחשבה היחידה שעולה לי בראש היא שאולי קריאטין לא משפיע עליי וסתם אני לוקח, אין לי אפשרות לדעת כי אני מתחיל לקחת תמיד במסה ואז יש לי כוח והמשקלים עולים בגלל התזונה..

דרך אגב, גם ירידה במשקל עקב נוזלים הייתה די מינורית (חצי קילו בערך) אחרי שהפסקתי עם הקריאטין, איך אני יכול לדעת אם קריאטין בכלל משפיע עליי ?

שכחתי לציין אני לקראת סיום חיטוב (של 3 חודשים).

יש אחוז באוכלוסיה שקריאטין לא משפיע עליהם יכול להיות באמת שאתה נמצא בקבוצה הזו שקריאטין לא משפיע עליה

• פותח/ת השרשור
ש אחוז באוכלוסיה שקריאטין לא משפיע עליהם יכול להיות באמת שאתה נמצא בקבוצה הזו שקריאטין לא משפיע עליה
נראה לי שזאת הדרך היחידה להבין אם קריאטין עובד עליך או לא, במסה אי אפשר לדעת, כנראה שעליי זה לא עובד וסתם לקחתי קריאטין 7 חודשים ...

ההשפעה של הקריאטין היא לטווח הארוך, מה שהוא נותן פיזיולוגית בטווח הקצר (עוד 2-3 שניות של עבודה נניח), לא באמת מעניין.
כלומר, זאת לא אבקת קסמים שברגע שאתה לוקח אותה או מפסיק לקחת אותה אז ישר משקלי העבודה עולים/יורדים.. בסופו של דבר המטרה של הקריאטין היא לפתח מסת שריר, ומסת שריר תעלה או תרד בטווח ארוך של לקיחת קריאטין או הפסקת לקיחת קריאטין

• פותח/ת השרשור
ההשפעה של הקריאטין היא לטווח הארוך, מה שהוא נותן פיזיולוגית בטווח הקצר (עוד 2-3 שניות של עבודה נניח), לא באמת מעניין.
כלומר, זאת לא אבקת קסמים שברגע שאתה לוקח אותה או מפסיק לקחת אותה אז ישר משקלי העבודה עולים/יורדים.. בסופו של דבר המטרה של הקריאטין היא לפתח מסת שריר, ומסת שריר תעלה או תרד בטווח ארוך של לקיחת קריאטין או הפסקת לקיחת קריאטין
לפי מה שהבנתי 3 שבועות אחרי הפסקת קריאטין אני אמור להרגיש ירידה בכוח או ירידה במשקלי עבודה, אני טועה ?
איך אפשר לדעת אם קריאטין משפיע עליי או לא?, ידוע שיש אחוז מסוים שקריאטין לא משפיע עליהם לא ?

לפי מה שהבנתי 3 שבועות אחרי הפסקת קריאטין אני אמור להרגיש ירידה בכוח או ירידה במשקלי עבודה, אני טועה ?
אתה לא טועה.
אבל זה משפיע ועובד על כל אחד אחרת.
היכולת לגייס יותר יחידות מוטוריות בעבודה עצימה בהחלט מוסיפה לא מעט למשקל העבודה, בהסתכלות הכללית.
אולי הקריאטין אינו נספג אצלך, ואולי לא עבר מספיק זמן בכדי לאבד מהאפקט שהקריאטין נותן.

כך או כך לא הייתי מייחס לזה חשיבות יתרה כרגע, אם אין שינוי בזמן הקרוב כנראה שהקריאטין אינו נספג אצלך. (כמו שכתבו זה קיים אצל אחוז קטן מהאוכלוסיה)

לא מזלזל, מודע לעצמי, אני לא ליפטר ולכן לא הגעתי למשקלים גבוהים (מלבד אולי בנץ' סביר) אבל מרוצה ממה שיש (בראש ובגוף).
בודדים בפורום הליפטרים האמיתיים. (ויסלחו לי כל ה wannabe's)
כולנו מתאמנים בשביל להיות חזקים ולהיראות טוב, חלקנו מתחרים חובבנים אבל זה לא אומר שאתה לא צריך להיות חזק באותה מידה.

התחלת יחסית לא מזמן לשנות את הגישה אם אני לא טועה.. אז בקרוב אצלך 😃

• פותח/ת השרשור
התחלת יחסית לא מזמן לשנות את הגישה אם אני לא טועה.. אז בקרוב אצלך
נכון מאוד, בסביבות ינואר-פברואר עשיתי סוג של בדק בית ושיפרתי טכניקה בסקוואט על חשבון הורדת משקלי עבודה הכנסת סטים עצימים לתרגילי הבסיס, לצערי זה היה בסוף המסה אבל חודש וקצת גרמו לי להבין שזאת הדרך הנכונה בשילוב עם תרגילי עזר לנפח, מחכה כבר למסה הבאה , מאמין שתהיה התקדמות רצינית .

נכון מאוד, בסביבות ינואר-פברואר עשיתי סוג של בדק בית ושיפרתי טכניקה בסקוואט על חשבון הורדת משקלי עבודה הכנסת סטים עצימים לתרגילי הבסיס, לצערי זה היה בסוף המסה אבל חודש וקצת גרמו לי להבין שזאת הדרך הנכונה בשילוב עם תרגילי עזר לנפח, מחכה כבר למסה הבאה , מאמין שתהיה התקדמות רצינית .
🏋️😅

איך אפשר לדעת אם קריאטין משפיע עליי או לא?, ידוע שיש אחוז מסוים שקריאטין לא משפיע עליהם לא ?
מה שאני מנסה להעביר, זה שאת המסת שריר שבנית על ידי לקיחת קריאטין (במידה ולקחת במשך כמה חודשים), אתה לא תאבד בגלל שהפסקת לקחת קריאטין.

• פותח/ת השרשור
מה שאני מנסה להעביר, זה שאת המסת שריר שבנית על ידי לקיחת קריאטין (במידה ולקחת במשך כמה חודשים), אתה לא תאבד בגלל שהפסקת לקחת קריאטין.
אבל מכיוון שקריאטין סופח נוזלים לשריר (ושריר מורכב מ ~75 אחוז מים) אז הגיוני שתהיה ירידה בכוח אחרי ההפסקה ,לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית