הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לכפיפות בטן.

• פותח/ת השרשור ori24
  • פורסם בתאריך

ori24

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אני מתאמן בבית מזה 3 חודשים ועושה כפיפות בטן 40X5 בשיטה הרגילה כלומר מניח את הרגליים על כסא ב90 מעלות ועולה בקו ישר.תוצאות אני כבר רואה,הבטן השתטחה יפה (לא שמקודם הייתי שמן,אבל הייתה קצת בטן)
השאלה שלי היא האם זה מספיק או שכדאי גם לשלב את כפיפות הבטן באלכסון לכל צד?
ראיתי מאמרים שאמרו שאין צורך וראיתי מאמרים שאמרו להפך.
אם כן יש צורך,אז איך אני משלב אותם בתוך אימוני הבטן?
אני עושה בטן יום כן ויום לא בכמות שציינתי למעלה.
אני 1.84 ושוקל 80 ק"ג.
תודה מראש.

מה המטרה שלך?

אם המטרה היא בטן שטוחה אז השינוי אמור לבוא מהתזונה, כפיפות בטן למיניהן הן דרך לחזק ולפתח את שרירי הבטן, עד כמה יראו את שרירי הבטן או עד כמה הבטן תהיה שטוחה תלוי באחוזי השומן בגוף.

• פותח/ת השרשור
ברור שהמטרה היא בסופו של דבר לפתח את שרירי הבטן ואת זה אני כבר מתחיל לראות בצורה יפה,אם יהיה בסוף קוביות אז מה טוב.
אז מה אתה אומר לגבי מה ששאלתי?
אשמח גם לעוד תגובות.

ברור שהמטרה היא בסופו של דבר לפתח את שרירי הבטן ואת זה אני כבר מתחיל לראות בצורה יפה,אם יהיה בסוף קוביות אז מה טוב.
אז מה אתה אומר לגבי מה ששאלתי?
אשמח גם לעוד תגובות.
קוביות יכולות להיות גם לאדם חטוב עם שרירי בטן לא מפותחים. אני אומר שאם הבטן כ"כ חשובה לך תתחיל להוסיף משקל, גבול ההיפרטרופיה הוא איפשהו ב20 חזרות, זאת אומרת שתוסיף משקל ברגע שאתה יכול לבצע 20 חזרות. אם אתה מרגיש צורך לעבוד על האלכסונים תעשה את זה, אני אישית עושה רק כפיפות בטן רגילות. אה ותעשה כפיפות בטן עם כפות הרגליים על הרצפה עם זווית 90~ מעלות בברכיים ותעלה רק עד 30 מעלות.

• פותח/ת השרשור
אני שם תרגליים על כיסא ב90 מעלות ועולה משהו בין 30-45 למעלות ואח"כ חוזר בחזרה לאט לאט למטה עד למצב שכיבה מלא. זה בסדר?
לגבי העלאה במשקל,איך אני עושה זאת?
ולגבי האלכסונים,השאלה האם צריך תרגיל בשבילם? כי הבנתי שהתרגיל הרגיל עובד גם עליהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית