הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות באימונים [עלייה במסה]

MichaelCohen

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,
קודם קצת רקע עליי,
בן 24, גובה 188 משקל 74,
עד לפני כמה שנים שקלתי כ10 קילו פחות, התאמנתי רציני עם כ-3500 קלוריות ביום + קריאטין,
ואז הצבא קצת הפריע לכל העניין, אין שעות וארוחות מסודרות לטכנאים בטייסות קרב,
לא מזמן השתחררתי מהצבא [באיחור - הנדסאי], וחזרתי להתאמן, אימונים מתחילים כדי לחזור לכושר בתור התחלה ואז היית לי תאונה,
קצת קטעה לי את הרצף אימונים לחודשיים בערך, בנוסף התקבלתי לעבודה באל-על במשמרות, ככה ששעות קבועות ואימונים מסודרים אין לי,
אבל עושה מה שאפשר, בין 2 ל-3 אימונים בשבוע לא בשעות מסודרות, מנסה לשמור על תזונה נכונה [קצת קשה בהתחשב שרוב הזמן בעבודה]
התוכנית אימונים שלי כרגע היא ABC פשוטה מאוד, נעזר באבקת חלבון [יש גם קריאטין, כרגע לא משתמש] כשעה אימון לכל היותר וכבר מרגיש שאני נתקע במשקלים בגלל שלא עולה במשקל גוף.

התכנית כרגע:
A - רגליים כתפיים
B - גב יד קידמית
C - חזה יד אחורית
כשבכל אימון אני משלב כ-10 דקות תרגילי בטן בסוף כל אימון.

אבקת חלבון - Super Effect OneWhey Mocca [טעם שנמאס כבר ואי אפשר לשחק איתו ולהוסיף דברים]

לסיכום, אני בסך הכל בעל מוטיבציה גבוהה להתקדם ורצון להצליח [בערך בכל דבר שאני מתחיל בו] ובעל גנטיקה לא משהו חח

אני צריך את עזרתם לייעוץ איך להתקדם, חשבתי לרכוש גיינר בתור כלי עזר להעלאת במסה,
בנוסף אולי אפילו ייעוץ לגבי תכנית אימון כדי להתקדם,
אשמח לקבל ייעוץ להמשך והתקדמות, אפילו קצת טיפים יעזרו,
תנסו לא לרשום פשוט "תאכל הרבה", כי זה לא כלכך עוזר.

תודה.

קודם כל אני ממליץ להחליף את תכנית האימונים. קח FBW (עובדים על כל הגוף בכל אימון) שמבוססת על תרגילי הבסיס (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס. ומתח בנוסף) ותעשה אותה 3 פעמים בשבוע, עם דגר על עליה במשקלי עבודה לפחות כל שבוע.
תקרא גם את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תבנה לך תפריט עם פלוס קלורי של כ 500.
לגבי גיינר, זה אפשרי אבל קודם תבנה תפריט ותנסה לאכול אוכל אמיתי לפי שאתה מתסף בגיינר.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התגובה
בהזדמנות כשאהיה על המחשב אקרא את כל המדריך.
פלוס קלורי של 500 זה אפשרי להגיע,
אך תפריט קבוע ומסודר זה ממש בעייתי בשבילי,
עובד במשמרות של בוקר, ערב, לילה - קשה מאוד להסתמך על החדר אוכל ואוכל מהבית זה לא אופציה בכל המשמרות (רק ערב ולילה אולי) ולא התקציב שלי כל יום לקנות אוכל מוכן.
תמיד אפשר לשים בתיק שייקר עם מנת גיינר,
ככה שבמצב שלי גיינר זה הפתרון המושלם, לא ככה?

לגבי התוכנית, עבדתי כחודש עם תוכנית דומה שעובדים על כל הגוף בכל אימון לטובת חזרה לכושר כדי להימנע מפציעה בתחילת הדרך,
לפני כחודשיים עברתי לABC. שאני לא רואה כל קידום ונתקעתי מהר מאוד על המשקלים.

עדין לדעתך כדי לי לחזור לfbw?

אך תפריט קבוע ומסודר זה ממש בעייתי בשבילי,
אם בעייתי תפריט קבוע אז אין בעיה לאכול מאכלים שונים כל פעם העיקר שתגיע לאותם ערכים.
קשה מאוד להסתמך על החדר אוכל ואוכל מהבית זה לא אופציה בכל המשמרות (רק ערב ולילה אולי) ולא התקציב שלי כל יום לקנות אוכל מוכן.
תמיד אפשר לשים בתיק שייקר עם מנת גיינר,
ככה שבמצב שלי גיינר זה הפתרון המושלם, לא ככה?
אם זה בעייתי מבחינת העבודה לאכול את הכמויות הדרושות אז כן, גיינר יכול להיות פתרון לזה. אתה יכול גם להסתכל בפורום מתכונים, אולי תראה מתכון לגיינר ביתי שנראה לך.
עדין לדעתך כדי לי לחזור לfbw?
כן.

• פותח/ת השרשור
אם בעייתי תפריט קבוע אז אין בעיה לאכול מאכלים שונים כל פעם העיקר שתגיע לאותם ערכים.

זה בעיקרון הכוונה,
זה בגלל שהמשמרות שלי עובדות כך:
שלושה ימים - בוקר
שלושה ימים - לילה
יומיים חופש
שלושה ימים ערב
יום חופש
אז כל זמן קצר מתהפך לי השעות ו"הכל משתגע" גם מבחינת התפריט וגם מבחינת האימונים, אני פשוט מנסה להוציא מזה את המיטב.

אם זה בעייתי מבחינת העבודה לאכול את הכמויות הדרושות אז כן, גיינר יכול להיות פתרון לזה. אתה יכול גם להסתכל בפורום מתכונים, אולי תראה מתכון לגיינר ביתי שנראה לך.

הכמויות בעיקרון בסדר, אך ישנם ימים שאפילו לא מתקרב לפלוס קלורי בגלל העבודה, אז בגלל זה הגעתי לרעיון של הגיינר.

תודה, אקרא מדריכים לגבי FBW טוב.

Back
למעלה תחתית