עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו תמיד, מטרה אחת תבוא בחלקה על חשבון מטרה אחרת. תלוי מה יותר חשוב, וכמה.היי ,
אני חוזר להתאמן אחרי 3.5 שנים .
אני צריך עזרה לגבי תכנית אימונים שהמטרה שלה היא להעלות מסת שריר ובנוסף לשלב בה ריצה .
לגבי תרגילי בסיס אין שום בעיה לבצע אותם , אין לי פרטים לתת לגבי המשקלים שאני מרים .
תודה לעוזרים !
UP..
לא הייתי משלב ריצה לפני האימון, כי זה מתיש והאימון אח"כ לא מועיל במיוחד. הייתי הופך את הסדר.תוכל לשלב את הריצה לפני תחילת האימון כדי להזרים את הדם בגוף.
אתה מדבר על יעילות של האימון או פשוט שאין לך כוח לאימון/אתה כבר לא מרוכז אחריי הריצה?כי זה מתיש והאימון אח"כ לא מועיל במיוחד.
איך זה שני דברים שונים?אתה מדבר על יעילות של האימון או פשוט שאין לך כוח לאימון/אתה כבר לא מרוכז אחריי הריצה?
שאחד זה ספציפי והשני זה בעקיפין ולא כולל.איך זה שני דברים שונים?
אפשר להגיד באופן גורף כי כוח אחרי ריצה ( משמעותית-30 דקות ומעלה) יפגע באימון הכוח. כמה יפגע זה תלוי בכושר של המתאמן ומה סוג אימון הכוח.שאחד זה ספציפי והשני זה בעקיפין ולא כולל.
ז"א, אדם יכול להרגיש מרוכז אחריי הריצה ואדם אחר לא.
מנגד, אולי הטענה של סטיץ' היא שבעצם כל אימון אחריי ריצה הוא פחות אפקטיבי.
הריצה תעייף אותך ותתיש ולכן ההתאוששות הנמוכה תבוא לידי ביטוי באימון הכוח.אתה מדבר על יעילות של האימון או פשוט שאין לך כוח לאימון/אתה כבר לא מרוכז אחריי הריצה?
כמו תמיד, מטרה אחת תבוא בחלקה על חשבון מטרה אחרת. תלוי מה יותר חשוב, וכמה.
דרך פשוטה לנסות שילוב כזה - לעשות אימון בסיסי של רגליים - משיכה - לחיצה - עזר, ולהוסיף בסופה ריצה.
לא הייתי משלב ריצה לפני האימון, כי זה מתיש והאימון אח"כ לא מועיל במיוחד. הייתי הופך את הסדר.