הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אין התקדמות ביידים

• פותח/ת השרשור e1e1e1
  • פורסם בתאריך

e1e1e1

משתמש מתחיל
142
4
נק' מוניטין:
7
142
4
משהתחלתי לקחת את כל הנושא ברצינות היידים תמיד היו החלק הבעייתי אצלי. ולא התקדמתי או שהתקדמתי לאט מאוד. בינואר החלפתי תוכנית שתתמקד בידיים וזה עזר קצת וההיקף יד עלה בכמעט ס"מ. בחודש שוב שיניתי תוכנית בכללי וגם פה עם דגש ליידים ומאז ועד היום אין התקדמות בידיים ונשארתי עם אותו היקף יד. לפני 3 שבועות גם הייתה עצירה בעלייה במשקל בכללי וגם במסה אז החלפתי שוב תכנית עם אוכל והוספתי קראין. וגם אחרי שהוספתי קראטין אין התקדמות עם הידיים (3 ג ליום בלי העמסה).

מה עושיםם?

אתה לא יכול "לשים דגש" על הידיים, זה המון גנטיקה והרבה קשר לשאר תרגילי הבסיס.
לעשות מיליון סטים של כפיפות מרפקים בכל הוריאציות לא יגדילו את הידיים יתר על המידה.

איך הלחיצות שלך? אתה עושה מתח\חתירות?
וקריאטין לוקחים 5 גרם ביום ולא 3.

יש הרבה מאמרים בפורום על כיצד "להגדיל את הידיים", בטוח שלא צריך לכתוב זאת.

רוצים ידיים גדולות ו/או קוביות? נא לקרוא.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול "לשים דגש" על הידיים, זה המון גנטיקה והרבה קשר לשאר תרגילי הבסיס.
לעשות מיליון סטים של כפיפות מרפקים בכל הוריאציות לא יגדילו את הידיים יתר על המידה.

איך הלחיצות שלך? אתה עושה מתח\חתירות?
וקריאטין לוקחים 5 גרם ביום ולא 3.

יש הרבה מאמרים בפורום על כיצד "להגדיל את הידיים", בטוח שלא צריך לכתוב זאת.

רוצים ידיים גדולות ו/או קוביות? נא לקרוא.

קראתי ואין כאן משהו שאני לא עושה. אני בהחלט עולה במשקלים בכל התרגילים המרכזיים שהוצגו כאן. זה לא משהו שגרם להיקף יד שלי לגדול. אז אני מאמין שזה רק גנטיקה אם כך

מה תכנית האימונים? מה משקלי העבודה בתרגילי הבסיס? מה הגובה והמשקל גוף?

• פותח/ת השרשור
מה תכנית האימונים? מה משקלי העבודה בתרגילי הבסיס? מה הגובה והמשקל גוף?
לפני 3 שבועות עברתי מ- A-B ל-ABCD-
חזה
גב
רגליים- כתפיים
יד אחורית-יד קדמית

בנץ פרס- 27-30 כל צד
שיפוע חיובי- 12.5 כל צד
סקווט 35-40 כל צד

187 ו-87 קג
היקף יד 31.5 כבר 3 חודשים :S

לפני 3 שבועות עברתי מ- A-B ל-ABCD-
חזה
גב
רגליים- כתפיים
יד אחורית-יד קדמית
אתה כנראה לא תשיג ידיים גדולות בתכנית כזאת. ממש אין צורך לעשות יום נפרד לידיים.
ממליץ לחזור ל AB ולהשקיע בתרגילי הבסיס, ובנוסף גם בצ'ין אפס עם משקל, עובד יופי על היד קדמית. אין בעיה להוסיף כמה סטים לידיים אבל כמו שהמהלך הלבן רשם לעשות מיליון סטים לא יגדיל לך את הידיים.
בנץ פרס- 27-30 כל צד
שיפוע חיובי- 12.5 כל צד
סקווט 35-40 כל צד
באופן כללי כששואלים משקלי עבודה תכתוב כמה סה"כ משקל אתה מרים, לא כמה אתה שם בכל צד.

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה לא תשיג ידיים גדולות בתכנית כזאת. ממש אין צורך לעשות יום נפרד לידיים.
ממליץ לחזור ל AB ולהשקיע בתרגילי הבסיס, ובנוסף גם בצ'ין אפס עם משקל, עובד יופי על היד קדמית. אין בעיה להוסיף כמה סטים לידיים אבל כמו שהמהלך הלבן רשם לעשות מיליון סטים לא יגדיל לך את הידיים.

באופן כללי כששואלים משקלי עבודה תכתוב כמה סה"כ משקל אתה מרים, לא כמה אתה שם בכל צד.

הבעיה שמיציתי את התוכנית AB. לא הייתה התקדמות איתה חודשיים והייתי חייב לשנות והמעבר לתוכנית החדשה עוזרת. הבעיה גם פה וגם ב- AB הייתה הידיים והשאלה שלי היית מעבר לתוכנית אם יש משהו לעשות בנושא

הבעיה שמיציתי את התוכנית AB. לא הייתה התקדמות איתה חודשיים
אולי הבעיה בתזונה? כתבת שהייתה עצירה בעליה במשקל, זה אומר שלא היה מספיק קלוריות. להגדיל את הידיים אומר בין היתר לעלות מסת שריר, כלומר לעלות במשקל. אם המשקל גוף שלך עומד במקום אל תצפה שהידיים יגדלו, או כל שריר אחר בעצם.
השאלה שלי היית מעבר לתוכנית אם יש משהו לעשות בנושא
להשקיע בלחיצות, אולי מקבילים, וצ'ין אפס עם משקל, לשים דגש על העלאת משקלים בתרגילים אלה. חוץ מזה כמו שנאמר כאן זה עניין של גנטיקה.

• פותח/ת השרשור
אולי הבעיה בתזונה? כתבת שהייתה עצירה בעליה במשקל, זה אומר שלא היה מספיק קלוריות. להגדיל את הידיים אומר בין היתר לעלות מסת שריר, כלומר לעלות במשקל. אם המשקל גוף שלך עומד במקום אל תצפה שהידיים יגדלו, או כל שריר אחר בעצם.

להשקיע בלחיצות, אולי מקבילים, וצ'ין אפס עם משקל, לשים דגש על העלאת משקלים בתרגילים אלה. חוץ מזה כמו שנאמר כאן זה עניין של גנטיקה.

אוקי. אגב מהידע שלך. גנטיקה גרועה זה מצב שאי אפשר "להילחם" בו? בחלק מהמקרים לפחות?

אוקי. אגב מהידע שלך. גנטיקה גרועה זה מצב שאי אפשר "להילחם" בו? בחלק מהמקרים לפחות?
גנטיקה טובה או לא טובה התהליכים הפיזיולוגיים הם עדיין זהים, כשתגדל במסת השריר אתה תראה שינוי לטובה.
ABCD זה מיותר, אם כבר AB אז תכתוב מה עשית לפני כן וננסה לסדר לך תבנית טובה יותר.

• פותח/ת השרשור
גנטיקה טובה או לא טובה התהליכים הפיזיולוגיים הם עדיין זהים, כשתגדל במסת השריר אתה תראה שינוי לטובה.
ABCD זה מיותר, אם כבר AB אז תכתוב מה עשית לפני כן וננסה לסדר לך תבנית טובה יותר.
אני עולה במסה אבל דיי סובל בתהליך בגלל נטייה לצבור נוזלים ואחוז שומן גבוה (16.3) שמצטבר בעיקר בבטן התחתונה ובמותניים. אני לא חושב שתוכנית Ab הייתה רעה. אני פשוט הייתי איתה מאוקטובר והגעתי איתה למיצוי אחרי שנתקעתי במשקל 87 בפבואר (מאוקטובר עליתי 8 קג)
בכל מקרה התוכנית הייתה
A
חזה, כתפיים יד קדמית
B
גב יד אחורית ורגליים

שגם פה היה דגש לידיים וזה לא עבד. מה שכן רואים שינוי מהיר זה חזה כתפיים ורגליים אבל זה לא עוזר לאסתטיקה עם ידיים רזות ובטם תחתונה

תתמקד בקבוצת שרירים גדולות גב רגליים חזה .רק ככה גם ידיים יגדלו אל תצפה ליד 45 כשהרגליים שלך 42 סמ

תנסה טכניקה של הרבה חזרות לפחות 25 בסט 4-5 סטים עם משקל קטן ולאט לאט תעלה משקלים בהדרגה .

תתמקד בקבוצת שרירים גדולות גב רגליים חזה .רק ככה גם ידיים יגדלו אל תצפה ליד 45 כשהרגליים שלך 42 סמ

תנסה טכניקה של הרבה חזרות לפחות 25 בסט 4-5 סטים עם משקל קטן ולאט לאט תעלה משקלים בהדרגה .
הסכמתי עם החלק הראשון של המשפט , עד שכתבת להתחיל עם 25 חזרות בסט..
אין שום סיבה להתחיל עם 25 כשאפשר להתחיל עם 5 חזרות ולהעלות כל אימון משקל עבודה.
כשעובדים על טכניקה כמה שיותר חזרות = כמה שיותר פגיעה בטכניקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית