הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי תנועת הסקוואט

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי הסקוואט, אני מתאמן בתוכנית כוח ולמרות שהעליתי במשקלים בצורה טובה, עדיין יש לי הרבה בעיות טכניקה. הבעיה הראשית שלי מאז ומתמיד וגם העליתי סרטון בעבר, היא שמתי שאני יורד בסקוואט אז הברכיים הולכות קדימה ככל שאני יורד, וכן אני עובר עם הברכיים את הקו אצבעות ברגליים. עכשיו הבעיה היא שאני כן שובר מקביל אבל בגלל שהברכיים זזות קדימה, לא רואים את זה.
מה הפיתרון לברכיים זזות קדימה בתנועה?

תודה לעוזרים 😃

• פותח/ת השרשור
הרגל אמורה לזוז, אני לא מבין מה הבעיה
אני יעלה סרטון בקרוב שתבין למה אני מתכוון, אבל אני מתכוון לזה בשלב שאני יורד למטה, פשוט כל הגוף הולך איתו קדימה, אני כן מוציא את האגן החוצה אבל הגוף עצמו זז קדימה לאורך התנועה..

אני יעלה סרטון בקרוב שתבין למה אני מתכוון, אבל אני מתכוון לזה בשלב שאני יורד למטה, פשוט כל הגוף הולך איתו קדימה, אני כן מוציא את האגן החוצה אבל הגוף עצמו זז קדימה לאורך התנועה..
זה יכול להיות 2 דברים: או שהגוף לא באמת מצליח להחזיק את המשקל, או רוב הסיכויים, מתח בשרשרת האחורית
תעשה מתיחות כמו שצריך לרגל אחורית, שוק ומפרק כף הרגל, ורוב הסיכויים זה יסתדר

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות 2 דברים: או שהגוף לא באמת מצליח להחזיק את המשקל, או רוב הסיכויים, מתח בשרשרת האחורית
נראה לי שהבעיה שיש לי היא ברכיים גולשות(זה מה שהתכוונתי לומר), לא מאמין שהגוף לא מצליח להחזיק את המשקל כי זה קורה לי גם במשקלים נמוכים, אז כנראה באמת צריך לעשות יותר מתיחות.. אני ינסה את מה שאמרת תודה..
משהו אחר שבדקתי, עשיתי את הסקוואט בלי משקל, ושאני יורד ומנסה לרדת עמוק, פשוט קשה לי לעשות את זה פיזית. אני מרגיש כאב מסויים, ואין פציעה או משהו, כאב של מתיחת שריר, ושאני עולה חזרה אני שומע קליקים בברך.. זה אצל כולם ככה או רק אצלי?

• פותח/ת השרשור
צריכים לראות סרטון.
יכול להיות שאתה לא פותח מספיק את הברכיים כשאתה יורד.
שאתה אומר לא פותח מספיק את הברכיים, אתה מתכוון שבזמן הירידה אני צריך לפתוח את הרגליים כמה שיותר לצדדים (את המפשעות) ?

• פותח/ת השרשור
את הברכיים, וכן.
מצטער על התגובה המאוחרת, הורדתי קצת משקלים ועשיתי שוב את הסקוואט עם הפתיחת ברכיים לצדדים, וכן אני מרגיש איזשהו שיפור מסויים, קודם כל אני לא זז קדימה וזה נראה יותר טוב, מה שכן פתאום אני מרגיש ממש את הרגל, לא בקטע של פציעה, תחושה כזאת כמו שלא מתאמנים הרבה זמן ואחרי זה מתאמנים וכל השרירים תפוסים.. יכול להיות שבגלל שעד עכשיו לא פתחתי ברכיים רק עכשיו אני מרגיש אותם?
עשיתי את זה, ממ קצת חל שיפור, אבל ראיתי איזשהו סרטון ביוטיוב שמסביר למה יכולים לנטות קדימה. שאני עולה בסקוואט למעלה, אני מוציא את התחת החוצה וקודם הוא עולה ורק אז החזה, הם לא עולים ביחד כמו שצריך להיות.. מכיר טיפ שיכול לעזור איך לגרום לגוף לעלות ביחד? לא יודע למה תמיד התחת עולה קודם ואז החזה

עשיתי את זה, ממ קצת חל שיפור, אבל ראיתי איזשהו סרטון ביוטיוב שמסביר למה יכולים לנטות קדימה. שאני עולה בסקוואט למעלה, אני מוציא את התחת החוצה וקודם הוא עולה ורק אז החזה, הם לא עולים ביחד כמו שצריך להיות.. מכיר טיפ שיכול לעזור איך לגרום לגוף לעלות ביחד? לא יודע למה תמיד התחת עולה קודם ואז החזה
תסתכל על נקודה קבוע במרחק של כ 2 מטר. תוציא החוצה חזה חזק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית