הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לגבי יחסים בנץ/פרס

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
אממ חלק מכירים אןתי אני לא ליפטר או משהו ואף פעם לא התעניינתי בזה אבל מי לא אוהב להיות חזק.
מה היחס שאמור להיות בין 2 הלחיצות, לחמישיות נניח, פשוט הפרס אצלי הוא חצי מהבנץ ואני מתחיל לחשוב שזה מעכב לי את ההתקדמות בכוח ובהתאם במסת שריר.

אם אני לא טועה היחס הוא 2/3. אבל תמיד יש יוצא מן הכלל לדוגמה מי שהטכניקה שלו לקויה בבנץ ויש לו כח אז היחס אצלו בפרס יהיה קרוב יותר לבנץ וכן להיפך...

מה המשקלים שלך בתרגילים האלה?
50% הפרש זה מעט יותר מידיי אבל השאלה היא כמה זמן אתה עושה את התרגיל ומה קצב ההתקדמות..?

אם אני לא טועה היחס הוא 2/3. אבל תמיד יש יוצא מן הכלל לדוגמה מי שהטכניקה שלו לקויה בבנץ ויש לו כח אז היחס אצלו בפרס יהיה קרוב יותר לבנץ וכן להיפך...
אני גם זוכר משהו באיזור ה-2/3

• פותח/ת השרשור
מה המשקלים שלך בתרגילים האלה?
50% הפרש זה מעט יותר מידיי אבל השאלה היא כמה זמן אתה עושה את התרגיל ומה קצב ההתקדמות..?
את הפרס התחלתי לעשות לפני כמה חודשים והמשקל הוא רק 60 לשישיות בזמן שבבנץ אני ביום טוב מעיף חמישייה עם 120 (בשיניים)

דרך אגב לא התקדמתי בגרם בפרס מהרגע שהתחלתי לעשות הייתי על 60 ל5,6

את הפרס התחלתי לעשות לפני כמה חודשים והמשקל הוא רק 60 לשישיות בזמן שבבנץ אני ביום טוב מעיף חמישייה עם 120 (בשיניים)

דרך אגב לא התקדמתי בגרם בפרס מהרגע שהתחלתי לעשות הייתי על 60 ל5,6
אולי משהו בצורת האימון בפרס לא מקדמת אותך.
עם 120 בנץ לחמישיה הייתי מצפה ליותר מ 60 לחמישיה..

• פותח/ת השרשור
אולי משהו בצורת האימון בפרס לא מקדמת אותך.
עם 120 בנץ לחמישיה הייתי מצפה ליותר מ 60 לחמישיה..
זאת בדיוק הטענה שלי בפוסט.
אימון כתפיים כבד הבא אני אנסה פשוט לעלות בכוח בתקווה לא להפצע חח

זאת בדיוק הטענה שלי בפוסט.
אימון כתפיים כבד הבא אני אנסה פשוט לעלות בכוח בתקווה לא להפצע חח
לא ככה.. זאת לא הדרך.
תכתוב את תוכנית האימונים ונראה איפה אפשר להכניס רוטציה של הפרס עם הבנץ'

• פותח/ת השרשור
לא ככה.. זאת לא הדרך.
תכתוב את תוכנית האימונים ונראה איפה אפשר להכניס רוטציה של הפרס עם הבנץ'
את האמת שאני מבסוט על התכנית שלי פשוט אני בחיטוב ab קלאסית עם חזה כבד בראשון וכתפיים כבד בחמישי

שאני אחזור למסה עוד כחודש חודשיים אני אבנה משהו עם מטרה לשפר את הפערים, ובנתיים אולי בכתפיים כבד אני אתחיל עם הפרס ראשון כדי לא להתעייף במקום להתחיל אחרי הגב.
פשוט כרגע הסדר עדיפויות הוא קודם להפטר מהחיטוב..

ואולי אני גם יעלה סרטון של התרגילים אולי משהו פשוט לא טוב

את האמת שאני מבסוט על התכנית שלי פשוט אני בחיטוב ab קלאסית עם חזה כבד בראשון וכתפיים כבד בחמישי

שאני אחזור למסה עוד כחודש חודשיים אני אבנה משהו עם מטרה לשפר את הפערים, ובנתיים אולי בכתפיים כבד אני אתחיל עם הפרס ראשון כדי לא להתעייף במקום להתחיל אחרי הגב.
פשוט כרגע הסדר עדיפויות הוא קודם להפטר מהחיטוב..

ואולי אני גם יעלה סרטון של התרגילים אולי משהו פשוט לא טוב
אז אם אתה בחיטוב אל תנסה דברים חדשים ובטח שלא לתת קפיצת מדרגה קיצונית במשקל עבודה בפרס.
כמו שאמרת כשתחזור למסה תעבוד על זה.
סרטון טכניקה זה תמיד טוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית