עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני גם זוכר משהו באיזור ה-2/3אם אני לא טועה היחס הוא 2/3. אבל תמיד יש יוצא מן הכלל לדוגמה מי שהטכניקה שלו לקויה בבנץ ויש לו כח אז היחס אצלו בפרס יהיה קרוב יותר לבנץ וכן להיפך...
את הפרס התחלתי לעשות לפני כמה חודשים והמשקל הוא רק 60 לשישיות בזמן שבבנץ אני ביום טוב מעיף חמישייה עם 120 (בשיניים)מה המשקלים שלך בתרגילים האלה?
50% הפרש זה מעט יותר מידיי אבל השאלה היא כמה זמן אתה עושה את התרגיל ומה קצב ההתקדמות..?
אולי משהו בצורת האימון בפרס לא מקדמת אותך.את הפרס התחלתי לעשות לפני כמה חודשים והמשקל הוא רק 60 לשישיות בזמן שבבנץ אני ביום טוב מעיף חמישייה עם 120 (בשיניים)
דרך אגב לא התקדמתי בגרם בפרס מהרגע שהתחלתי לעשות הייתי על 60 ל5,6
זאת בדיוק הטענה שלי בפוסט.אולי משהו בצורת האימון בפרס לא מקדמת אותך.
עם 120 בנץ לחמישיה הייתי מצפה ליותר מ 60 לחמישיה..
לא ככה.. זאת לא הדרך.זאת בדיוק הטענה שלי בפוסט.
אימון כתפיים כבד הבא אני אנסה פשוט לעלות בכוח בתקווה לא להפצע חח
את האמת שאני מבסוט על התכנית שלי פשוט אני בחיטוב ab קלאסית עם חזה כבד בראשון וכתפיים כבד בחמישילא ככה.. זאת לא הדרך.
תכתוב את תוכנית האימונים ונראה איפה אפשר להכניס רוטציה של הפרס עם הבנץ'
אז אם אתה בחיטוב אל תנסה דברים חדשים ובטח שלא לתת קפיצת מדרגה קיצונית במשקל עבודה בפרס.את האמת שאני מבסוט על התכנית שלי פשוט אני בחיטוב ab קלאסית עם חזה כבד בראשון וכתפיים כבד בחמישי
שאני אחזור למסה עוד כחודש חודשיים אני אבנה משהו עם מטרה לשפר את הפערים, ובנתיים אולי בכתפיים כבד אני אתחיל עם הפרס ראשון כדי לא להתעייף במקום להתחיל אחרי הגב.
פשוט כרגע הסדר עדיפויות הוא קודם להפטר מהחיטוב..
ואולי אני גם יעלה סרטון של התרגילים אולי משהו פשוט לא טוב