עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחח
האמת זאת אחלה דרך, יש חודש לחוץ ? קשה לגמור את החודש ? תגמרו את החודש בדרך אחרת !!
האמת זה אחלה עסק, נותנים כמה גרמים של זרע ובאותו סכום אפשר להזמין מ VITACOST 5 ליברות של חלבון
מה זה אסור להביא ביד בחיים? מה אתה דוס? כמויות החלבון שיוצאות בזרע הן אפסיות וגם ככה לא מנוצלות.
תשאל אותה אם היא צריכה קצת חלבון ותגיד לה שאתה מוכן לבזבז עליה.אז מה אחי אבל אתה בכל מקרה מבזבז את החלבון שיוצא עם הזרע, כן כן יש בזרע חלבון בגלל זה למי שמתאמן אסור להביא ביד בחיים.
המאמנת סיפרה לי:secret:
קח משוואה:תאמין לי... הפורום הזה מתדרדר מרגע לרגע.. פה מדברים על שפיכת זרע בת'רד אחר דיברו על סמים.
אחלה תזונה ותוספים הולכים פה 😃
בהנחה שתזונה, כסף, כוסיות וסמים הם כולם מרכיבים של פיתוח גוף אנחנו מגיעים למשוואה הבאה -פיתוח גוף + חיים + פיתוח גוף + כרטיס אשראי + פיתוח גוף + זרע + זונות + פיתוח גוף = 0קח משוואה:
תזונה = חיים = כסף = כרטיס אשראי = כוסיות = זרע = זונות = סמים = פיתוח גוף
תשאל אותה אם היא צריכה קצת חלבון ותגיד לה שאתה מוכן לבזבז עליה.
220 לכל פעם .
ואתה יכול לתרום בכמה מקומות בוא זמנית ואפשר להגיע עד 100 פעמים ,זה מגיל 20 -35...אבל צריך לעבוד בדיקות דם ובדיקות רפואיות וגםם לא בטוח שיקחו אותך כי לרוב הנשים מבקשות שהגבר יהיה 180 + משכיל שניראה טוב עם עניים כחולות ושיער בלונדיני
יש לי חבר 170~, מכוער, טיפש, שיער חום, עיניים חומות והוא עשה על זה הרבה כסף. לא הייתי אומר שהדרישות שם ממש גבוהות.220 לכל פעם .
ואתה יכול לתרום בכמה מקומות בוא זמנית ואפשר להגיע עד 100 פעמים ,זה מגיל 20 -35...אבל צריך לעבוד בדיקות דם ובדיקות רפואיות וגםם לא בטוח שיקחו אותך כי לרוב הנשים מבקשות שהגבר יהיה 180 + משכיל שניראה טוב עם עניים כחולות ושיער בלונדיני
הבעיה היא, שהיא עברה קורס להיות מדריכת כושר ולא תזונאית, ככה שאת עניין התזונה שתשאיר לאנשי מקצוע ולא לזייני מוח - כמוה.לא אחי.
אני מתאמן בערב.
והיא אמרה שחלבון שצורכים בערב לפני השינה הופך לשומן.
וצריך לאכול טונה אחרי אימון וזהו זה מספיק.
אני לא ממליץ לזלזל בה, היא עברה קורס.
אבל במחשבה שניה באמת יתאים לה קצת חלבון לשרירי האישון.