ייעוץ יתרונות בחלב?

חחחח
האמת זאת אחלה דרך, יש חודש לחוץ ? קשה לגמור את החודש ? תגמרו את החודש בדרך אחרת !!

האמת זה אחלה עסק, נותנים כמה גרמים של זרע ובאותו סכום אפשר להזמין מ VITACOST 5 ליברות של חלבון

• פותח/ת השרשור
חחחח
האמת זאת אחלה דרך, יש חודש לחוץ ? קשה לגמור את החודש ? תגמרו את החודש בדרך אחרת !!

האמת זה אחלה עסק, נותנים כמה גרמים של זרע ובאותו סכום אפשר להזמין מ VITACOST 5 ליברות של חלבון

אז מה אחי אבל אתה בכל מקרה מבזבז את החלבון שיוצא עם הזרע, כן כן יש בזרע חלבון בגלל זה למי שמתאמן אסור להביא ביד בחיים.

המאמנת סיפרה לי:secret:

מה זה אסור להביא ביד בחיים? מה אתה דוס? כמויות החלבון שיוצאות בזרע הן אפסיות וגם ככה לא מנוצלות.

• פותח/ת השרשור
מה זה אסור להביא ביד בחיים? מה אתה דוס? כמויות החלבון שיוצאות בזרע הן אפסיות וגם ככה לא מנוצלות.

ציניות הייתה במקורה הפילוסופיה של קבוצת אנשים ביוון העתיקה שנקראו "ציניקנים", ונוסדה בידי אנטיסתנס.
בימינו, המילה משמשת בדרך כלל לתאר, לרוב לשלילה, את דעותיהם של אלו שנוטים לפקפק בכנות האנושית, במוסריות ובאלטרואיזם: אלו הטוענים כי רק מניעים אנוכיים מכתיבים את ההתנהגות האנושית. ציניקן מודרני מתייחס בבוז לנורמות חברתיות, בפרט כאלו שמשמשות מטרות סמליות ולא מעשיות, והוא נוטה לבטל חלק ניכר מהאמונות הפופולריות וכללי המוסר המקובלים כמיושנים או אף כשטויות גמורות.
בשימוש לא מדויק ועל בסיס הכתוב לעיל, "ציניות" יכולה לעתים לתאר התנהגות או דרך חשיבה שהיא קרה, תועלתנית ומחושבת. לאדם שאין בו אמונה בטוב לבם של בני אדם אחרים עשויים להיות פחות עכבות בשימוש בגישה מחושבת וחסרת חמלה, אך זה אינו בהכרח המקרה עבור כל הציניקנים.
למרות הדימוי השלילי של הציניקנים, ניתן לטעון שהם פשוט "מסרבים להביט בעולם דרך משקפיים ורודים" ואינם חוששים משחיטת פרות קדושות. לרוב, ציניקנים נוטים לראות את עצמם ככאלה, ומחשיבים את עצמם כבעלי חשיבה פתוחה ומשוחררת, ואת מבקריהם בתור אנשים הטומנים את ראשם בחול.
הציניקנים עשויים להיראות כאילו הם מאמצים אורח חשיבה של "אל תתערב, זה רק יכול לגרום צרות", אבל חוסר המעש שלהם לרוב נובע מאמונה פטאליסטית עמוקה יותר לפיה לא ניתן לשנות דבר ממילא. לכן לעתים משתמשים במילה "ציניות" כדי לתאר פסיביות הנובעת, לכאורה, מהשקפה מפוכחת על העולם.
מבקרי הציניות נוטים להתייחס לציניות כאל צורה של ניהיליזם וכפוגעת במהלך החיים התקין.

מוזר שהבאת את זה כי הייתי יכול לכתוב לך את כל זה מהראש, בדרך כלל זה מצחיק כשזה בא עם איזשהו הקשר לדברים שנאמרו בצורה שגורמת להם להיראות מגוחכים, אתה פשוט רשמת משפט לא קשור בלי שום רמיזה להומור או ציניות, במקרה הזה אדם עם היגיון בריא כנראה יגיע למסקנה שניסית לשתף את חברי הפורום בידע שרכשת.

חחחחחח מה זה עם קצת מאמץ אני יכול לקבל 220 שקל לשעה!
וחזרה לנושא - ריפטו אמר לשתות חלב אז תשתה חלב!
בין היתרונות שלו הוא שהוא מקפיץ אינסולין טוב. ועוד לא הוכח אבל יכול להיות גורם גדילה אצל יונקים.

אז מה אחי אבל אתה בכל מקרה מבזבז את החלבון שיוצא עם הזרע, כן כן יש בזרע חלבון בגלל זה למי שמתאמן אסור להביא ביד בחיים.

המאמנת סיפרה לי:secret:
תשאל אותה אם היא צריכה קצת חלבון ותגיד לה שאתה מוכן לבזבז עליה.

חחח משה, זה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשראיתי.
אם המאמנת אמרה שאסור להביא ביד אז אולי היא רוצה שתבדוק לה את המנוע 😃

תאמין לי... הפורום הזה מתדרדר מרגע לרגע.. פה מדברים על שפיכת זרע בת'רד אחר דיברו על סמים.
אחלה תזונה ותוספים הולכים פה 😃

תאמין לי... הפורום הזה מתדרדר מרגע לרגע.. פה מדברים על שפיכת זרע בת'רד אחר דיברו על סמים.
אחלה תזונה ותוספים הולכים פה 😃
קח משוואה:

תזונה = חיים = כסף = כרטיס אשראי = כוסיות = זרע = זונות = סמים = פיתוח גוף

קח משוואה:

תזונה = חיים = כסף = כרטיס אשראי = כוסיות = זרע = זונות = סמים = פיתוח גוף
בהנחה שתזונה, כסף, כוסיות וסמים הם כולם מרכיבים של פיתוח גוף אנחנו מגיעים למשוואה הבאה -פיתוח גוף + חיים + פיתוח גוף + כרטיס אשראי + פיתוח גוף + זרע + זונות + פיתוח גוף = 0
מצמצמים אברים, ולכן 4פיתוח גוף + חיים + כרטיס אשראי + זרע + זונות = 0
כל הכרטיס אשראי נגמר על הזונות, והפיתוח גוף אכל את החיים.
מכאן מגיעים ל 4פיתוח גוף = זרע
פיתוח גוף = 1/4 זרע
בהצלחה ילדים ✌️

• פותח/ת השרשור
תשאל אותה אם היא צריכה קצת חלבון ותגיד לה שאתה מוכן לבזבז עליה.

לא אחי.
אני מתאמן בערב.
והיא אמרה שחלבון שצורכים בערב לפני השינה הופך לשומן.
וצריך לאכול טונה אחרי אימון וזהו זה מספיק.
אני לא ממליץ לזלזל בה, היא עברה קורס.

אבל במחשבה שניה באמת יתאים לה קצת חלבון לשרירי האישון.

220 לכל פעם .
ואתה יכול לתרום בכמה מקומות בוא זמנית ואפשר להגיע עד 100 פעמים ,זה מגיל 20 -35...אבל צריך לעבוד בדיקות דם ובדיקות רפואיות וגםם לא בטוח שיקחו אותך כי לרוב הנשים מבקשות שהגבר יהיה 180 + משכיל שניראה טוב עם עניים כחולות ושיער בלונדיני

אני בלונדיני אבל יש לי עניים ירוקות זה גם טוב? אם כן אחי מצידי לגמור את כל הזרעים שיש בתוכי חוץ מ4 בישביל 4 ילדים.........

220 לכל פעם .
ואתה יכול לתרום בכמה מקומות בוא זמנית ואפשר להגיע עד 100 פעמים ,זה מגיל 20 -35...אבל צריך לעבוד בדיקות דם ובדיקות רפואיות וגםם לא בטוח שיקחו אותך כי לרוב הנשים מבקשות שהגבר יהיה 180 + משכיל שניראה טוב עם עניים כחולות ושיער בלונדיני
יש לי חבר 170~, מכוער, טיפש, שיער חום, עיניים חומות והוא עשה על זה הרבה כסף. לא הייתי אומר שהדרישות שם ממש גבוהות.

לא אחי.
אני מתאמן בערב.
והיא אמרה שחלבון שצורכים בערב לפני השינה הופך לשומן.
וצריך לאכול טונה אחרי אימון וזהו זה מספיק.
אני לא ממליץ לזלזל בה, היא עברה קורס.

אבל במחשבה שניה באמת יתאים לה קצת חלבון לשרירי האישון.
הבעיה היא, שהיא עברה קורס להיות מדריכת כושר ולא תזונאית, ככה שאת עניין התזונה שתשאיר לאנשי מקצוע ולא לזייני מוח - כמוה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית