הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לתקופת מסה כשאין אפשרות להתאמן

• פותח/ת השרשור Shany
  • פורסם בתאריך

Shany

משתמש מתחיל
106
18
נק' מוניטין:
115
106
18
היי אשמח לשמוע מה דעדכם..

עברתי לפני חודש וחצי ניתוח שבגללו הפסקתי להתאמן ואני אוכל לחזור להתאמן רק מאמצע חודש הבא בערך וגם זה בהדרגה בעיקר מבחינת הרמת משקלים.
הבעיה שלי היא שבתקופת ההחלמה למרות שלא התאמנתי והשתדלתי לאכול טוב ירדתי במשקל כמעט 5 קילו.
אני בת 25 שוקלת היום 50 קילו על 1.70 מ' גובהה ולא מרוצה מהמשקל, ירד לי הרבה מסת שריר.
עכשיו אני רוצה להשמין קצת אבל בגלל שאני לא יכולה להתאמן רציתי לדעת אם מומלץ בכל זאת לעשות מסה עכשיו או שזה לא יהיה אפקטיבי כי להישאר על המשקל הזה אני ממש לא מעוניינת לא אוהבת בכלל איך שהגוף השתנה לי בחודש וחצי האחרונים, אבל מצד שני לא רוצה לעלות רק שומן ולהרוס את כל מה שבניתי.

תודה מראש לעוזרים,
שני.

איזה ניתוח?

משנה כל כך ? הגדלת חזה

משנה אם זה רלוונטי לאימונים. במקרה שלך זה לא, את יכולה להתחיל לאכול עם החזרה לאימונים. לפני זה זה חסר טעם.

• פותח/ת השרשור
משנה אם זה רלוונטי לאימונים. במקרה שלך זה לא, את יכולה להתחיל לאכול עם החזרה לאימונים. לפני זה זה חסר טעם.

מקווה לחזור להתאמן בקרוב ולהצליח לאכול מעל לנטרלי, כרגע אני מרגישה שאני פשוט סוג של דוחפת אוכל ועדין יורדת במשקל

מקווה לחזור להתאמן בקרוב ולהצליח לאכול מעל לנטרלי, כרגע אני מרגישה שאני פשוט סוג של דוחפת אוכל ועדין יורדת במשקל

יש לך תפריט?

• פותח/ת השרשור
הייתי אוכלת לפני הניתוח עפ"י תפריט עכשיו כבר לא יותר לפי תחושת רעב. אפילו מרשה לעצמי לאכול שטויות פה ושם יותר מהרגיל שהייתי מקפידה בחיטוב. כי בעיקרון עד לניתוח הייתי במאזן קלורי שלילי כדי להגיע למשקל יעד שהצבתי לעצמי 55~56 והגעתי אליו. ואז לאחר הניתוח חוץ מהשבוע הראשון של ההחלמה שלא היה לי כל כך תאבון. התחלתי לאכול יותר מהתפריט של החיטוב (ועוד היו את כל החגים באמצע).

תנסי לאכול מתוכנן יותר, תרכיבי תפריט נייטרלי עד לחזרה לאימונים.

כל עוד את מתאוששת מניתוח את צריכה להיות על פלוס קלורי קל כדי לעזור לגוף להתאושש, אחרי ההתאוששות הראשונית תעברי לנייטרלי, וב-3 חודשים בערך אחרי הניתוח את יכולה להתאמן רגיל, רק הרבה יותר בזהירות, עם פחות מאמץ לאזור
ממליץ גם לקחת פרוביוטיקה, כי חיידקי המעי יכולים להיפגע מהניתוח, מה שעוזר להשמין

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה לכולם,
נראה לי שאני אשב לעשות לי תפריט מסודר ניטרלי עד שאני אחזור להתאמן בתקווה שאני לא ארד יותר במשקל ושאני אחזור להתאמן אני כבר אתחיל מסה באופן מסודר.

Back
למעלה תחתית