עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5x5 סקוואט קל פעם בשבוע, נראה לי לנכון אחרי האימון הכי קל בשבוע.1 אפשר לבצע את התחזוקה לרגליים לאחר האימון הראשון בשבוע? פשוט 3 חמישיות סקוואט יחסית קל
הייתי מוסיף משיכות גבוהות, פייס פולס, פרס במשקלים יחסית קלים ובנפח גבוה של 3x10, גם קצת עבודה עם גומי על ה rotators cuff.2 לא צריך להוסיף שום דבר מלבד קצת עזר לגב נכון ? שום דבר לכתפיים גם ?
אפשר.1 אפשר לבצע את התחזוקה לרגליים לאחר האימון הראשון בשבוע? פשוט 3 חמישיות סקוואט יחסית קל
משיכות, חתירות, מתח, פייס פולס (לא הכל ביחד), אבל אל תעשה שום לחיצות, גם פרס קל לא נראה לי רעיון טוב בכלל.2 לא צריך להוסיף שום דבר מלבד קצת עזר לגב נכון ? שום דבר לכתפיים גם ?
מסכים איתך תעשה עבודה על הגב ממליץ לך צ׳ין אפס עם משקל-5×4 לדוגמאאפשר.
משיכות, חתירות, מתח, פייס פולס (לא הכל ביחד), אבל אל תעשה שום לחיצות, גם פרס קל לא נראה לי רעיון טוב בכלל.
מורן לא ראיתי אהתיוג דרך אגב בהתראות5x5 סקוואט קל פעם בשבוע, נראה לי לנכון אחרי האימון הכי קל בשבוע.
דדליפט הייתי עושה אותו דבר באחוזים לינארים, לא עצימות גבוהה כמובן.
הייתי מוסיף משיכות גבוהות, פייס פולס, פרס במשקלים יחסית קלים ובנפח גבוה של 3x10, גם קצת עבודה עם גומי על ה rotators cuff.
חשוב מאוד לתת להם קצת עבודה כדי לא להיפצע בכתפיים.
אין לי ניסיון עם התוכנית אז אני עונה לך מתוך מה שנראה לי נכון, נחכה לתגובות מאנשים שעשו אותה.
@DDT
@yujinius
@THE BEAR
באיזה ימיםמעבר למתח לא צריך כלום לטעמי, תוכנית עמוסת נפח גם ככה...
אם תלחץ 4 פעמים בשבוע אז כן, תעשה שבוע מנוחה אחרי 3 שבועות.ולגבי שבוע 4, נחים שבוע לאחר ה3 שבועות ואז באים למבחן 1rm? באמת שבוע?
לא ניסיתי. כשעשיתי סמולוב לבנץ' (ועשיתי 3 פעמים בשבוע לא 4), המשקלים שהרמתי בסקואט ודד היו בדיחה.
נראה לי סמולוב ג'וניור לדדליפט זה רעיון רע. אבל שוב, לא ניסיתי.אולי סמולוב ג'וניור דדליפט? או שלמשוך 4 פעמים בשבוע יגרום לפחות יהב אחד בעולם
התאוששות, משך האימונים. וגם כמו שאתה רואה אין כאן המלצה חד משמעית.לא הבנתי למה ההמלצה לשמור על סקוואט ודד נמוכים. לא רואה שום סיבה שלא יוכל לעשות סמולוב ג'וניור לבנץ', ובמקביל איזושהי מתכונת ממוצעת (טקסס, ליניארית, 531) לפלג גוף תחתון.