ייעוץ ABC

זיו5555555555

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני מתאמן כבר שנה ותשע בחדר כושר אני עושה תוכנית ABC כבר 4 חודשים בערך בא חמש קבוע
לא ממש התפתחתי גם בגלל תזונה לא נכונה והמאמן אמר לי שעדיף לי לחזור לAB השאלה שלי אם זה לא ירידה ?

גיל 16.6
גובה 1.77
משקל 61
כמו שאתם רואים אני שוקל כלום כל יום שאני לא מקפיד על תזונה אני יורד כחצי קילו בערך זה טבעי ?

• פותח/ת השרשור
עשיתי פול באדי חצי שנה אחר כך AB כ שמונה חודשים בערך ואז ABC
לתת את כל התוכנית כולל משקלי עבודה או כמה לדוגמה ?
בסהך הכל המשקלים לא רעים אבל אני לא מצליח כל כך להתפתח
בחזה התפתחתי כתפיים וגב ככה ככה ידיים על הפנים

עשיתי פול באדי חצי שנה אחר כך AB כ שמונה חודשים בערך ואז ABC
לתת את כל התוכנית כולל משקלי עבודה או כמה לדוגמה ?
בסהך הכל המשקלים לא רעים אבל אני לא מצליח כל כך להתפתח
בחזה התפתחתי כתפיים וגב ככה ככה ידיים על הפנים
כדאי שתכתוב את משקלי העבודה, בכל מקרה. פה בפורום, ימליצו לך לעשות AB ולא ABC כי פשוט אין טעם בכלכך הרבה נפח אם אתה טבעי. הכי חשוב יהיה לשמור על תזונה, ועל מנת לעלות במסת השריר, להריץ תוכנית עם התקדמות קבועה ומסודרת במשקלי העבודה.

• פותח/ת השרשור
לנושא, מה המשקלי עבודה שלך ? איזה תוכניות עשית בעבר ?

תהיה ספציפצי מבחינת משקלי עבודה לפרט על כל התוכנית או כמה לדוגמה ?
עבדתי כחצי שנה בול באדי אחר כך AB שמונה חודשים בערך ואז ABC
בחזה אומנם התפתחתי בגב ובכתפיים ככה ככה ובידיים על הפנים ואני מרגיש כאילו אני בתוכנית חיטוב יום אחד אני לא מקפיד על 120 גרם חלבון ופחמימות אני יורד במשקל
אני חדש פה בפורום בגלל זה אני קצת בעייתי אם הודעות
מבחינת חזה : בנץ רגיל עם מוט 17 קילו כל צד דאבלים בשיפוע חיובי 24 כל צד כבלים מלעמלה 15 קילו לאחר מכן פרפר במכונה 47.5 ואז פרפר בשיפוע חיובי עם דאבלים 12

גב : מתח עושה 6 חזרות ללא משקל , פולי עם משולש 55 , חתירה 30 אחר כך פול אובר עם מוט 22.5 ואז פול אובר עם דאמבל 16

כתפיים : לחיצה 20 קילו כל צד עם דאמבלים כתף קדמית 6 קילו עם דאמבלים כל צד כתף אחורית אני עושה 5 קילו בפולי עליון בדבר הזה שאפשר לקבוע את הגבוה

יד קדמית : מוט W שמונה וחצי קילו כל צד אחר כך מוט אולימפי בעמידה קילו כל צד ואז בישיבה על כיסא שיפוע 45 10 קילו כל צד

יד אחורית : מקבילים ללא משקל שש חזרות,פשיטת מרפקים בפולי עליון עם המשולש 22.5 , לחיצה צרפתית עם מוט W כל צד 6 וחצי קילו ואז לחיצת חזה באחיזה צרה 7 קילו כל צד

כל התרגילים שמונה חזרות 3 סטים למעט מתח ומקבילים

תהיה ספציפצי מבחינת משקלי עבודה לפרט על כל התוכנית או כמה לדוגמה ?
תכתוב משקלי עבודה בבנץ' פרס, פרס (לחיצת כתפיים בעמידה), סקוואט ודדליפט.
כל יום שאני לא מקפיד על תזונה אני יורד כחצי קילו בערך זה טבעי ?
אין מצב. לפי מה שאתה אומר אם לא תקפיד על תזונה שבוע אתה תרד 3.5 קילו, שבועיים - 7 קילו וכו'.
יד אחורית :
כתבת כאן רק חצי גוף, מה עם החצי השני (פלג גוף תחתון)?

• פותח/ת השרשור
תכתוב משקלי עבודה בבנץ' פרס, פרס (לחיצת כתפיים בעמידה), סקוואט ודדליפט.

אין מצב. לפי מה שאתה אומר אם לא תקפיד על תזונה שבוע אתה תרד 3.5 קילו, שבועיים - 7 קילו וכו'.

כתבת כאן רק חצי גוף, מה עם החצי השני (פלג גוף תחתון)?
שכחתי לרשום רגליים
סקוואט 4 סטים 18 קילו כל צד
כפיפת ברכיים 4 סטים 45 קילו
פשיטת ברכיים 4 סטים 45 קילו
מקרבים 3 סטים 45 קילו
אול הגזמתי עם חצי קילו ביום אבל באמת אני יורד במשקל אם אני לא מקפיד.
אני לא עושה דד לפיט ולחיצת כתפיים אני עושה עם דאמבלים בישיבה

• פותח/ת השרשור
תעבור לab לא משנה מה עשית, אל תתאמן יותר מ4 אימונים בשבוע

למה שאני אחזור לעבודה של פול באדי ?
כי בתוכניות עם נפח גבוה יותר אתה עובד על מס' רב יותר של תרגילים, עם משקלים נמוכים בתרגילי הבסיס ואתה בעצם מתקדם באיטיות רבה כשיכלת להתקדם הרבה יותר מהר ב FBW נוכח משקלי העבודה הנוכחיים שלך.

כי בתוכניות עם נפח גבוה יותר אתה עובד על מס' רב יותר של תרגילים, עם משקלים נמוכים בתרגילי הבסיס ואתה בעצם מתקדם באיטיות רבה כשיכלת להתקדם הרבה יותר מהר ב FBW נוכח משקלי העבודה הנוכחיים שלך.
אבל הוא כן רוצה לערב יותר נפח באימון, מה שכן, אני מסכים שעדיף לו לעשות חודשיים שלוש SS עם פלוס קלורי מתון, ואז לעשות מה שבא לו.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאחרי שנה תשע אני צריך לחזור לפול באדי. בסך הכל הכל המשקלים שלי לא כל כך נמוכים הם סבירים ציפיתי להיות יותר מפותח אני שוקל להכניס גיינר אולי רק לכמה חודשים.

נ.ב התחלתי לעשות היום פרס כתפיים עם מוט,דד ליפט אני לא אתחיל יותר מידי עומס על הזוקפי גב גם אם מבצעים את התרגיל נכון.

אני לא חושב שאחרי שנה תשע אני צריך לחזור לפול באדי.
הוותק שלך במכון לא אומר כלום על הרמה שלך בתור מתאמן. לצורך העניין אני אישית התחלתי ss אחרי הרבה יותר משנה ותשע במכון וראיתי בתכנית את ההתקדמות הכי משמעותית שהיתה לי גם בכוח וגם במסת שריר.
דד ליפט אני לא אתחיל יותר מידי עומס על הזוקפי גב גם אם מבצעים את התרגיל נכון.
העומס הזה זה מה שעושה אותך חזק ושרירי.

אני לא חושב שאחרי שנה תשע אני צריך לחזור לפול באדי. בסך הכל הכל המשקלים שלי לא כל כך נמוכים הם סבירים ציפיתי להיות יותר מפותח אני שוקל להכניס גיינר אולי רק לכמה חודשים.

נ.ב התחלתי לעשות היום פרס כתפיים עם מוט,דד ליפט אני לא אתחיל יותר מידי עומס על הזוקפי גב גם אם מבצעים את התרגיל נכון.
רק שתקבל פרספקטיבה, אני מתאמן חודשיים ועושה כל יום אירובי כבד כי אני משחק כדורסל, והמשקלים שלי יותר גבוהים משלך, חס וחלילה לתקוף או משהו, אבל לדעתי אתה צריך לחזור לתוכנית כח בסיסית לכמה חודשים.

נ.ב אני קטן ממך, אני 16.2 אך שוקל 70 קילו, 190 סמ.

אני לא חושב שאחרי שנה תשע אני צריך לחזור לפול באדי
ומה הקשר בין סוג התוכנית לבין קצב ההתקדמות בדיוק?
תפיסת העולם שלך מוטעית בנושא, מצטער.

דד ליפט אני לא אתחיל יותר מידי עומס על הזוקפי גב גם אם מבצעים את התרגיל נכון
ופרס? סקוואט? כל תרגיל שמערב את שרירי הליבה בעמידה מפעיל את שרירי הזוקפים גם.
לא הבנתי עדיין למה לא לעשות דדליפט? בעיניי זהו התרגיל הכי חשוב בחדר כושר.

• פותח/ת השרשור
ומה הקשר בין סוג התוכנית לבין קצב ההתקדמות בדיוק?
תפיסת העולם שלך מוטעית בנושא, מצטער.

ופרס? סקוואט? כל תרגיל שמערב את שרירי הליבה בעמידה מפעיל את שרירי הזוקפים גם.
לא הבנתי עדיין למה לא לעשות דדליפט? בעיניי זהו התרגיל הכי חשוב בחדר כושר.
זה לא אותו עומס, דד ליפט הרבה יותר עם עומס על הגב + לא קל לבצע אותו.
דבר שני בנתיים ירדתי לab הבנתי את מה שאמרתם בנוגע לתוכנית ss אני אחשוב על זה כרגע אני אתן חודשיים לab.

זה לא אותו עומס, דד ליפט הרבה יותר עם עומס על הגב + לא קל לבצע אותו.
דבר שני בנתיים ירדתי לab הבנתי את מה שאמרתם בנוגע לתוכנית ss אני אחשוב על זה כרגע אני אתן חודשיים לab.
הרבה דברים לא קל לבצע, זאת סיבה לא לעשות את התרגיל?
תעשה מה שטוב לך, בהצלחה.

נכון. הבעיה שמה שקל לבצע כנראה לא יקדם אותך.
לדעתי המצב שלו פשוט מאוד, רגליים זה לא חשוב ומספיק סקוואט 65 ולא לעשות דדליפט, אולי אני טועה. מצד שני, כדאי לך לעבוד כח לשפר גם את לחיצת החזה, תקרא את המאמר בקילוגרם, של ביל סטאר וידיים גדולות, לדעתי המאמר הכי בר השפעה פה באתר.

Back
למעלה תחתית