הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב ספיניג בתוכנית

~ZiBeNbErG~

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
אני מתאמן תוכנית AB 4 פעמים בשבוע חיטוב להורדת אחוזי שומן ובמסגרת בתוכנית שלי יש 35 דקות ריצה לאחר אימון הכוח.ניסיתי לדבר עם כמה מדריכים ופשוט לא מצילח איך לשלב פעם אחת בשבוע שיעור ספיניג(עם מדריך-50 דק) אחרי אימון כוח במקום ריצה. הבעיה היא שהאימון ספיניג ארוך מדי ויוצא שאני לא מביא מזון לאוכל במהריות. האופציה של לאכול סנדוויץ טונה אחרי הכוח רבע שעה לפני הספיניג =נאמר לי שזה ממש גרוע ושאני צריך לעשות קודם את הספיניג ואחרי את הכוח. בכל מקרה תוכלי להסביר לי מה יהיה המצב הכי אופטימלי בשבילי(כולל מתי ומה לאכול)

1. אתה לא צריך לאכול ולספק מזון "במהירות", זה לא משנה. אם לא צמת לפני האימון 12-16 שעות אתה מסודר, תאכל פשוט היטב לאחר האימון, גם אם הוא נמשך 3 שעות רק תיהיה בטוח שאתה לא מהאלו שיש להם נפילות סוכר באמצע האימון (מרגישים קראש פתאומי)
2. עדיף לעשות קודם אימון כוח ואחריו כל סוג של אירובי (ספינינג, ריצה וכדומה), למידע נוסף על כך אתה יכול לקרוא במאמרים בפורטל, אך הכל תלוי במטרה, לבן אדם ששוקל 150 ק"ג אביא קודם אירובי כי אני יודע שאם האימון יהיה ארוך מידי הוא לא יתמיד ואני מעדיף אפילו לוותר על אימוני כוח אם יש לו בעיה עם כך, אך הכל תלוי במקרה ובגישה.
3. תקרא את המאמר "אוכל לפני ואחרי אימון לא מה שחשבחתם" בפורטל מאמרים www.kilogram.co.il
ובכלל אני ממליץ לקרוא את כל המאמרים שנמצאים בחוצץ "מאמרים מומלצים".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית