עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נכון הוא ללא סוכר משבולת שועל וקמח מלא .לא ממש - הוא מכיל הרבה סוכרים מיותרים
כדאי בהעמסה להיצמד לפחמימות מורכבות
למה? מה רע במוצר שהוא הציג?סבבה אפשרי
בכל מקרה לא כדאי לוותר על פחמימה כמו אורז/פסטה/בטטה/תפוח אדמה בשביל העמסה
לא כתבתי שיש בעיה. כתבתי שמלבדו כדאי להוסיף סוגים נוספים של מזון. סוג הפחמימה בחיטוב ובכלל הוא כן חשוב. לא באופן גורף כי הדברים משתנים ומתאזנים, אבל את במעט פחמימה שבמילא צורכים בחיטוב כדאי שתשביע ותשמור מעל רמות גלוקוז סבירות לאורך זמן.למה? מה רע במוצר שהוא הציג?
אבל הוא מדבר על ההעמסת פחמימותלא כתבתי שיש בעיה. כתבתי שמלבדו כדאי להוסיף סוגים נוספים של מזון. סוג הפחמימה בחיטוב ובכלל הוא כן חשוב. לא באופן גורף כי הדברים משתנים ומתאזנים, אבל את במעט פחמימה שבמילא צורכים בחיטוב כדאי שתשביע ותשמור מעל רמות גלוקוז סבירות לאורך זמן.
אני יודע. לאחר שהבנתי שהמוצר לא מכיל הרבה סוכרים ושומנים מיותרים, רשמתי שאפשר לשלבו בהעמסהאבל הוא מדבר על ההעמסת פחמימות
אפשר לדעת מה רע בפרוקטוז בהעמסה? (ברצינות)ואפשר לאכול כל פחמימה שהיא לא פרוקטוז.
אז? מה זה סוכר רגיל מעובד בכלל?יש בזה עמילן תירס שזה אם אני לא טועה בערך כמו סוכר רגיל מעובד.
נאגר בכבד ולא בגליקוגן. שזה גם מפספס את המטרה.אפשר לדעת מה רע בפרוקטוז בהעמסה? (ברצינות)
זה שיש לך יום העמסה זה לא אומר שהדבר הכי טוב יהיה לאכול 2-3 קופסאות של קורנפלקס.אז? מה זה סוכר רגיל מעובד בכלל?
ואז מה אם יש סוכר?? זה חלק מהמטרה של העמסה.
נכון. גם לשתות 20 ליטר מים זה לא חיובי.זה שיש לך יום העמסה זה לא אומר שהדבר הכי טוב יהיה לאכול 2-3 קופסאות של קורנפלקס.
מה זה אומר שלמשהו אין ערך תזונתי בכלל? אין לו קלוריות? כמו קרטון?העמילן תירס מכיוון שאין לו ערך תזונתי בכלל
לגיטימי. כי גם פסטה מכילה סוכר (פחמימה...)גם אני אוכל בהעמסות בין היתר גם עוגיות\גלידה ועוד דברים שמכילים סוכר.
ואם זה היה כריות? מה רע בזה??וזה לא כריות
אין דבר כזה מידע לא רלוונטי, הוא שאל שאלה ואנחנו ענינו לו מזווית הראייה שלנו.ומפציצים אותו במידעשלא רלוונטי
אתה סתם מתקטנן איתי.מה זה אומר שלמשהו אין ערך תזונתי בכלל? אין לו קלוריות? כמו קרטון?
כל פחמימה מתפרקת בסופו של דבר לגלוקוז, מה הקשר?לגיטימי. כי גם פסטה מכילה סוכר (פחמימה...)
כמות שומן גבוהה, ולא מעט טראנס. בהעמסה זה לא חיובי.ואם זה היה כריות? מה רע בזה??
אבל התשובה שקולה לדוגמא הזאת:אין דבר כזה מידע לא רלוונטי, הוא שאל שאלה ואנחנו ענינו לו מזווית הראייה שלנו.
אני לא מתקטנן בכלל. כי לא מדובר פה על לשתות שייק עמילן תירס. מדובר פה על ברנפלקס. יש שם גם שיבולת שועל, וסובין חיטה. וד"א 8.6 גרם סיבים ל100 גרם.אתה סתם מתקטנן איתי.
אתה יודע טוב מאוד מה זה מזון חסר ערך תזונתי, זה מזון שלא מכיל סיבים תזונתיים,ויטמינים, מינרלים,נוגדי חמצון.
שומן טראנס לא מומלץ אף פעם בלי קשר להעמסה או לא.כמות שומן גבוהה, ולא מעט טראנס. בהעמסה זה לא חיובי.
אבל התשובה שקולה לדוגמא הזאת:
אפשר לשתות מים?
זה גורם להרעלה במידה ומגזימים.
?אם כבר אז הוא עצמו טעה במחשבה שמדובר בפחמימה מורכבת, והיא לא לגמרי כזאת.
יש לך המון שומן בפיצה ובן אנד ג'ריז אז זה לא כל כך משרת את המטרות של ההעמסה..בקיצור תאכל איזה פחמימה שבא לך חוץ מפרוקטוז וכריות 😄
אני בהעמסה אוכל דומינו'ס + בן & ג'ריס + קפטן קראנצ' עם חלב = עדיין מתחטב יפה 😅🤭