הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
כבר כמה ימים יש לי פצעים בפה, ואני חושבת שזה נגרם כי אני לא אוכלת פירות וירקות כמעט (קשה עם הנפח של האוכל במסה).
במצב כזה מומלץ לקחת מולטי ויטמין?

עוד שאלה- בכל בוקר אני מתעוררת בשש עם הרגשה מוזרה בשרירים, בלי קשר לאם התאמנתי לפני או לא.
יש תוסף שיכול לעזור לזה? אומגה 3 או מגנזיום למשל?

רק לציין שאני לא לוקחת שום תוסף, אז אם יש לכם רעיון לעוד משהו שיכול להיות טוב אני אשמח לשמוע

בכללי לדעתי מומלץ לצרוך מגנזיום ואבץ לפני השינה ואומגה 3 בלי קשר למצב הנוכחי, מטרה וכו'
מולטי ויטמין אפשר גם לצרוך אבל אני מעדיף לקנות את הרכיבים בנפרד ולתזמן בצורה נכונה את הצריכה שלהם

• פותח/ת השרשור
בכללי לדעתי מומלץ לצרוך מגנזיום ואבץ לפני השינה ואומגה 3 בלי קשר למצב הנוכחי, מטרה וכו'
מולטי ויטמין אפשר גם לצרוך אבל אני מעדיף לקנות את הרכיבים בנפרד ולתזמן בצורה נכונה את הצריכה שלהם

אומגה 3 לא הבנתי אם צריך 3 קפסולות או 6?
ומגנזיום ואבץ מה המינון המומלץ ומה המטרה?
ומה הכוונה לתזמן נכון?

בדיוק חח שכחתי את השם

יש גורמים אחרים לאפטות חוץ מגורמים מטבולים אבל עד שתעלי על הסיבה שזה קורה לך תקני דבש חרובים זה ממש עוזר. (מעלים בין לילה)

• פותח/ת השרשור
יש גורמים אחרים לאפטות חוץ מגורמים מטבולים אבל עד שתעלי על הסיבה שזה קורה לך תקני דבש חרובים זה ממש עוזר. (מעלים בין לילה)

זאת לא פעם ראשונה.. בכל פעם אמרו חסרים בתזונה.. הדבר היחיד שאני לא אוכלת ממנו בכמות מספקת זה פירות וירקות ואולי זאת הבעיה

אומגה 3 לא הבנתי אם צריך 3 קפסולות או 6?
ומגנזיום ואבץ מה המינון המומלץ ומה המטרה?
ומה הכוונה לתזמן נכון?

בדיוק חח שכחתי את השם

תלוי במינונים של הכדור עצמו מומלץ לתסף כ- 1.2 גרם EPA ו800 מג DHA במינימום

לגבי המגנזיום זה 350 מ"ג לנשים, אבל אם את שוקלת מעט אני מניח שאת יכולה גם עם פחות, אבץ אני לא זוכר
לגבי האפטות, אני זוכר שמעתי אז שיש קשר בין ויטמין די לזה, אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון, אני רק יודע שאני סבלתי מלא מאפטות, ומאז שהתחלתי לקחת ויטמין די כבר אין לי יותר, במקרה הגרוע פעם בשנה

לפי המחקרים האחרונים אפטות דווקא נגרמות לאנשים בריאיים במיוחד,
טוענים שהמערכת החיסונית תוקפת את הרירית ויוצרת את הכיב בעצם..
אין באמת יכולת לדעת ממה זה גרם, בנתיים.. הכל השערות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית