הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ - הפוסט יהיה ארוך ואשמח להתייחסויות

Roy roy

משתמש מתחיל
36
27
נק' מוניטין:
245
36
27
קודם כל אני רוצה לפתוח בפרגון ענק לפורום - מרשים לראות את הידע המקצועי ולא פחות חשוב את תרבות הדיון בפורום.
אני חדש פה וכבר מרגיש בבית - אני רוצה לציין שעברתי על המון דיונים ויש לי מס' שאלות שאשמח לקבל תשובות.

אשמח לקבל התייחסות לכל אחת מהשאלות (אני מעלה את השאלות בצורה ממוספרת):
תחילה רקע:
בן 35 מ.ג 102 בשקילת בוקר (ערום, רק עם שיער גוף), מבנה גוף מלא (שרירי אך גם עם אחוז שומן גבוה)
משקלי עבודה ל5 חזרות (הסט האחרון בתוכנית ליניארית משבוע זה):
דדליפט 160, סקוואט 130, לחיצת חזה 120, פרס 75
מתאמן כשנה ורבע רצוף (נשבעתי שהפעם אני רוצה לפתח יכולת התמדה) 3 פעמים בשבוע.
התחלתי FBW אחכ SS ולפני כחודש וחצי ליניארית ומרגיש די טוב איתה אך מתקשה במשקלים הנוכחיים להמשיך לעלות בקצב מהיר.
מקפיד לשמור על טכניקה נכונה ואז מעלה משקלים.

1. צריך המלצה על ציוד: חגורת גב, שרוולי ברכיים, סוג של רצועות לפרק כף היד עקב כאב לא סימפטי שהתחיל שבוע שעבר.
נעליים יש לי של אדידס אדיפוואר. מבחינת תקציב מוכן להשקיע בציוד איכותי.
אני רוצה בבקשה לקבל שמות ספציפיים עם עדיפות לחברה שמוכרת בישראל (לא רוצה להתעסק עם שילוח מכס ושאר ירקות)
הכוונה שלי - לא לקבל תשובה של "חגורה של טיטן", אלא איזה סוג חגורה בדיוק ומה השם.

2. שבוע שעבר התחיל כאב חד בפרק כף היד - בעיקר שאני מסובב אותה לצדדים. חושד בתרגיל פרס שגרם לכך.
האם מומלץ להפסיק להעלות משקל? האם רצועות אמורות לפתור את הבעיה?

3. אשמח לקבל המלצה על מאמן אישי. המטרה היא לשפר את הטכניקה ולקבל סוג של אישור סופי סופני שאני בסדר (אני מרגיש שיש לי
סוג של חסם פסיכולוגי בעיקר בדדליפט אותו אני עושה רק מס' חודשים).
מטרה נוספת היא כמובן המלצה על תוכנית אימון ותזונה המותאמת עבורי וכו'.

4. אחרון ודי - בקצרה, מה הסיפור הזה של הניקוד...

1- חגורת גב: לי יש חגורה של gometal (פשוט ככה) שהיא מעולה לדעתי. אם אני לא טועה, יש לך לונגהורן של טיטאן. יש את @שוהם. שהוא/הם מביאים אחלה חגורות לפי תגובות פה בפורום. שרוולי ברכיים הייתי ממליץ להימנע אם אתה לא מתכוון להתחרות בפאוורליפטינג בעתיד. רצועות למפרק היד הייתי אומר Titan gold standard wrist wraps. יש לי אותן והן מעולות!
2) היה לי את אותו הדבר לפני כמה זמן, יכול להיות שאתה מבצע את התרגיל(פרס או בנץ') וכף היד שלך מחזיקה את המוט במצב שנוצר לך לחץ גדול על מפרק כף היד? (קשה לי להסביר בדיוק במילים שאני רוצה.. אשמח אם מישהו יתקן אותי).
3- אני לא מכיר או זוכר הרבה חוץ מ2 - @DarY וגם @MikeRozner
לגבי מוצרים של טיטאן, יש לך את טיטאן ישראל בפייסבוק שאתה יכול להזמין מהם מוצרים.

קודם כל אני רוצה לפתוח בפרגון ענק לפורום - מרשים לראות את הידע המקצועי ולא פחות חשוב את תרבות הדיון בפורום.
אני חדש פה וכבר מרגיש בבית - אני רוצה לציין שעברתי על המון דיונים ויש לי מס' שאלות שאשמח לקבל תשובות.

אשמח לקבל התייחסות לכל אחת מהשאלות (אני מעלה את השאלות בצורה ממוספרת):
תחילה רקע:
בן 35 מ.ג 102 בשקילת בוקר (ערום, רק עם שיער גוף), מבנה גוף מלא (שרירי אך גם עם אחוז שומן גבוה)
משקלי עבודה ל5 חזרות (הסט האחרון בתוכנית ליניארית משבוע זה):
דדליפט 160, סקוואט 130, לחיצת חזה 120, פרס 75
מתאמן כשנה ורבע רצוף (נשבעתי שהפעם אני רוצה לפתח יכולת התמדה) 3 פעמים בשבוע.
התחלתי FBW אחכ SS ולפני כחודש וחצי ליניארית ומרגיש די טוב איתה אך מתקשה במשקלים הנוכחיים להמשיך לעלות בקצב מהיר.
מקפיד לשמור על טכניקה נכונה ואז מעלה משקלים.

1. צריך המלצה על ציוד: חגורת גב, שרוולי ברכיים, סוג של רצועות לפרק כף היד עקב כאב לא סימפטי שהתחיל שבוע שעבר.
נעליים יש לי של אדידס אדיפוואר. מבחינת תקציב מוכן להשקיע בציוד איכותי.
אני רוצה בבקשה לקבל שמות ספציפיים עם עדיפות לחברה שמוכרת בישראל (לא רוצה להתעסק עם שילוח מכס ושאר ירקות)
הכוונה שלי - לא לקבל תשובה של "חגורה של טיטן", אלא איזה סוג חגורה בדיוק ומה השם.

2. שבוע שעבר התחיל כאב חד בפרק כף היד - בעיקר שאני מסובב אותה לצדדים. חושד בתרגיל פרס שגרם לכך.
האם מומלץ להפסיק להעלות משקל? האם רצועות אמורות לפתור את הבעיה?

3. אשמח לקבל המלצה על מאמן אישי. המטרה היא לשפר את הטכניקה ולקבל סוג של אישור סופי סופני שאני בסדר (אני מרגיש שיש לי
סוג של חסם פסיכולוגי בעיקר בדדליפט אותו אני עושה רק מס' חודשים).
מטרה נוספת היא כמובן המלצה על תוכנית אימון ותזונה המותאמת עבורי וכו'.

4. אחרון ודי - בקצרה, מה הסיפור הזה של הניקוד...
שחר ענה לך יפה אז אוסיף כמה הערות משלי :

1. אני מבין שאתה לא רוצה להתעסק בהזמנות מחו"ל אבל הרומאולוס 2 של נייק פשוט שוות את ההתעסקות, כל כך הרבה יותר טוב מהאדיפאוור וזה מבנאדם שהיו לו 4 זוגות של נעלי משקולות של אדידס לפני שניסה את הנייק.

2. יש תרגילי חיזוק והגמשה לשורש כף היד, מסוג הדברים שקשה להסביר בפורום ולכן הייתי מחפש Wrist Mobility ורצוי של Gymnastic Bodies ביו טיוב.

3. בלי איזור גאוגרפי בארץ קשה להתייחס לעניין המאמן / תזונאי שאתה מחפש.

שחר ענה לך יפה אז אוסיף כמה הערות משלי :

1. אני מבין שאתה לא רוצה להתעסק בהזמנות מחו"ל אבל הרומאולוס 2 של נייק פשוט שוות את ההתעסקות, כל כך הרבה יותר טוב מהאדיפאוור וזה מבנאדם שהיו לו 4 זוגות של נעלי משקולות של אדידס לפני שניסה את הנייק.

2. יש תרגילי חיזוק והגמשה לשורש כף היד, מסוג הדברים שקשה להסביר בפורום ולכן הייתי מחפש Wrist Mobility ורצוי של Gymnastic Bodies ביו טיוב.

3. בלי איזור גאוגרפי בארץ קשה להתייחס לעניין המאמן / תזונאי שאתה מחפש.
ממליץ יותר על הרומלאוס יותר מהאדיפאוור? יש לי כעת את האדיפאוור ודווקא אני מאוהב בהן.

ממליץ יותר על הרומלאוס יותר מהאדיפאוור? יש לי כעת את האדיפאוור ודווקא אני מאוהב בהן.
היו לי אדיפאוור פעמיים, הרומאולוס יותר יציבות ויותר נוחות בצורה די משמעותית. חבל שהן לא ממש זמינות למדידה בארץ...

היו לי אדיפאוור פעמיים, הרומאולוס יותר יציבות ויותר נוחות בצורה די משמעותית. חבל שהן לא ממש זמינות למדידה בארץ...
אז בעתיד אקנה אותה אחרי שהאדיפאוור שלי יהרס או משהו:P:
המידה של הנעליים זה כמו כל נעל של נייק לא?

• פותח/ת השרשור
וואו, תודה על התגובות המהירות

אני כבר עם טיטן ישראל בפייס - ואפילו קיבלתי תשובה כבר
אזור מגורים ראשלצ

יופי מעולה - תודה רבה על ההתייחסויות - אזמין אתחגורת לונגהורן.

ממתין לקבל המלצה למאמן. תודה
יש בפורום אימונים שרשור של מאמנים. בדקתי שם לרגע בישבילך ולא ראיתי מאמן באיזור ראשל"צ.

דרך אגב כתבו לי שמחיר החגורה 570 של לונגהורן
אלו המחירים?
יש לי אותה וקניתי ב 560 אבל אז הדולר היה יותר נמוך.
האם 950 שקל בשבילם זה מחיר סביר ?

יש לי אותה וקניתי ב 560 אבל אז הדולר היה יותר נמוך.

האם 950 שקל בשבילם זה מחיר סביר ?
180 דולר לערך פלוס משלוח יוצא באזור ה950 ש"ח, זה לא זול אבל זה שורד 4-5 שנים ולכן 700 או 1000 זה זניח בעיני

לא יודע כמה הייתי פותר את בעיית הכאב בשורש כף היד עם רצועות ששמים על האיזור... אמנם זה יפעיל לחץ ויכול להיות שלא תרגיש כאב בזמן האימון, אבל זה להתעלם משורש הבעיה... כמו שהגיבו קודם תבדוק את הטכניקה שלך גם בבנצ' וגם בפרס ושים לב שאתה שומר על שורש כף היד יציב ונייטרלי (בפרס הוא לא בידיוק נייטרלי אבל לפחות שיהיה יציב ולא רפוי)

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות,
אקשיב להמלצות ואבחן את הטכניקה.
אעלה פה 2 סרטונים השבוע - אחד של משקל בינוני של 100 ואחד עם סט יותר כבד של 120.

1- חגורת גב: לי יש חגורה של gometal (פשוט ככה) שהיא מעולה לדעתי. אם אני לא טועה, יש לך לונגהורן של טיטאן. יש את @שוהם. שהוא/הם מביאים אחלה חגורות לפי תגובות פה בפורום. שרוולי ברכיים הייתי ממליץ להימנע אם אתה לא מתכוון להתחרות בפאוורליפטינג בעתיד. רצועות למפרק היד הייתי אומר Titan gold standard wrist wraps. יש לי אותן והן מעולות!
2) היה לי את אותו הדבר לפני כמה זמן, יכול להיות שאתה מבצע את התרגיל(פרס או בנץ') וכף היד שלך מחזיקה את המוט במצב שנוצר לך לחץ גדול על מפרק כף היד? (קשה לי להסביר בדיוק במילים שאני רוצה.. אשמח אם מישהו יתקן אותי).
3- אני לא מכיר או זוכר הרבה חוץ מ2 - @DarY וגם @MikeRozner
לגבי מוצרים של טיטאן, יש לך את טיטאן ישראל בפייסבוק שאתה יכול להזמין מהם מוצרים.
למה להימנע משרוולי ברכיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית