הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ - הפוסט יהיה ארוך ואשמח להתייחסויות

Roy roy

משתמש מתחיל
36
27
נק' מוניטין:
245
36
27
קודם כל אני רוצה לפתוח בפרגון ענק לפורום - מרשים לראות את הידע המקצועי ולא פחות חשוב את תרבות הדיון בפורום.
אני חדש פה וכבר מרגיש בבית - אני רוצה לציין שעברתי על המון דיונים ויש לי מס' שאלות שאשמח לקבל תשובות.

אשמח לקבל התייחסות לכל אחת מהשאלות (אני מעלה את השאלות בצורה ממוספרת):
תחילה רקע:
בן 35 מ.ג 102 בשקילת בוקר (ערום, רק עם שיער גוף), מבנה גוף מלא (שרירי אך גם עם אחוז שומן גבוה)
משקלי עבודה ל5 חזרות (הסט האחרון בתוכנית ליניארית משבוע זה):
דדליפט 160, סקוואט 130, לחיצת חזה 120, פרס 75
מתאמן כשנה ורבע רצוף (נשבעתי שהפעם אני רוצה לפתח יכולת התמדה) 3 פעמים בשבוע.
התחלתי FBW אחכ SS ולפני כחודש וחצי ליניארית ומרגיש די טוב איתה אך מתקשה במשקלים הנוכחיים להמשיך לעלות בקצב מהיר.
מקפיד לשמור על טכניקה נכונה ואז מעלה משקלים.

1. צריך המלצה על ציוד: חגורת גב, שרוולי ברכיים, סוג של רצועות לפרק כף היד עקב כאב לא סימפטי שהתחיל שבוע שעבר.
נעליים יש לי של אדידס אדיפוואר. מבחינת תקציב מוכן להשקיע בציוד איכותי.
אני רוצה בבקשה לקבל שמות ספציפיים עם עדיפות לחברה שמוכרת בישראל (לא רוצה להתעסק עם שילוח מכס ושאר ירקות)
הכוונה שלי - לא לקבל תשובה של "חגורה של טיטן", אלא איזה סוג חגורה בדיוק ומה השם.

2. שבוע שעבר התחיל כאב חד בפרק כף היד - בעיקר שאני מסובב אותה לצדדים. חושד בתרגיל פרס שגרם לכך.
האם מומלץ להפסיק להעלות משקל? האם רצועות אמורות לפתור את הבעיה?

3. אשמח לקבל המלצה על מאמן אישי. המטרה היא לשפר את הטכניקה ולקבל סוג של אישור סופי סופני שאני בסדר (אני מרגיש שיש לי
סוג של חסם פסיכולוגי בעיקר בדדליפט אותו אני עושה רק מס' חודשים).
מטרה נוספת היא כמובן המלצה על תוכנית אימון ותזונה המותאמת עבורי וכו'.

4. אחרון ודי - בקצרה, מה הסיפור הזה של הניקוד...

תזמין ותסמוך עליי בנושא 😃
אם כבר פתחנו את זה, אני רוצה להזמין Yellow Jacket ואני ממש לא סגור על המידה.
זו טבלת המידות באתר:
2KFvzOl.png

הנתונים שלי הם: 86 ק"ג. היקף ברך-43 ס"מ היקף תאומים (בחלק העבה יותר)-40 ס"מ היקף תאומים(בחלק הצר יותר)- 38-39
תודה על העזרה!

אם כבר פתחנו את זה, אני רוצה להזמין Yellow Jacket ואני ממש לא סגור על המידה.
זו טבלת המידות באתר:
2KFvzOl.png

הנתונים שלי הם: 86 ק"ג. היקף ברך-43 ס"מ היקף תאומים (בחלק העבה יותר)-40 ס"מ היקף תאומים(בחלק הצר יותר)- 38-39
תודה על העזרה!
שמע ה M הספיקו לי עד שהגעתי למשקל 95 ואז כבר הרגשתי שזה בקושי מתלבש לי על הברך..
והם אחלה ממשקל של 70 בערך.. כך שלא הייתי ממליץ על S\L

למה שלא תתייעץ עם טיטאן ישראל?

שמע ה M הספיקו לי עד שהגעתי למשקל 95 ואז כבר הרגשתי שזה בקושי מתלבש לי על הברך..
והם אחלה ממשקל של 70 בערך.. כך שלא הייתי ממליץ על S\L

למה שלא תתייעץ עם טיטאן ישראל?
הטבלה הזאת בלבלה אותי קצת. ואני לא מזמין מהם, אצלם המחיר כולל משלוח הוא 435 ש"ח. מחו"ל כולל משלוח זה 315 ש"ח ורשום שמגיע תוך שבועיים~ שלחתי הודעה לסוחר, מחכה שהוא יענה לי.

• פותח/ת השרשור
היי,
אני די בטוח שהם התבלבלו והתכוונו ל315 במקום 415.
הזמנתי מהם ביום שישי אחרי הייעוץ והתגובות שקיבלתי פה (שוב פעם תודה לכולם).
אמנם הזמנתי מס׳ פריטים אך עדיין אני בטוח שבמחיר לא צריך לשקף הפרש כה גדול.

היי,
אני די בטוח שהם התבלבלו והתכוונו ל315 במקום 415.
הזמנתי מהם ביום שישי אחרי הייעוץ והתגובות שקיבלתי פה (שוב פעם תודה לכולם).
אמנם הזמנתי מס׳ פריטים אך עדיין אני בטוח שבמחיר לא צריך לשקף הפרש כה גדול.
איזה שרוולים הזמנת? אני מדבר על הyellow jacket
זו תמונה מהקטלוג שהם שלחו לי לפני כמה חודשים
wj0cIeK.png

איזו מידה הזמנת? ומה ההיקפים? תודה מראש!

למה להימנע משרוולי ברכיים?
אני חושב שזה הסרטון:

איזה שרוולים הזמנת? אני מדבר על הyellow jacket
זו תמונה מהקטלוג שהם שלחו לי לפני כמה חודשים
wj0cIeK.png

איזו מידה הזמנת? ומה ההיקפים? תודה מראש!
התכוונת לאלה? אני חושב שהתבלבלתי ודיברתי על knee wraps.
אין בעיה להשתמש באלה. עוזר לחמם את הברכיים לפי מה שאני יודע so far.

אני חושב שזה הסרטון:

התכוונת לאלה? אני חושב שהתבלבלתי ודיברתי על knee wraps.
אין בעיה להשתמש באלה. עוזר לחמם את הברכיים לפי מה שאני יודע so far.

אני אראה את הסרטון מאוחר יותר, אני ראיתי סרטונים שלו, הוא גדול.

כן על אלה דיברתי. כן זאת המטרה בעיקר.

בקשר לשרוול שלנו אני רק רוצה לציין שלא מדובר במה שהספקים בארצות הברית מנסים להיפטר ממנו ולמכור במחיר מבצע.
אנחנו גאים לומר בלי אותיות קטנות שאנחנו הכי זולים לייבוא של מוצרי טיטאן.

השרוולים הנ"ל יצאו בערך לפני שנה וחצי, בזמנו טיטאן שלחו לכולנו(היבואנים הרשמיים במדינות השונות) מייל שמי שיקנה לפחות X יחידות יקבל מחיר השקה זול ב50% מהמחיר הסופי, אחרי כמה חודשים סיימו לייצר אותם ושלחו לנו.

למה הם עשו את זה? כי טיטאן תמיד מגייסים כסף כדי לייצר כמות מאסיבית של גרסה ראשונית, 200 יחידות מ8-9 יבואנים סייעו להם להשיק את המוצר.

בתור יבואנים שניסו את כל המוצרים בערך אנחנו יודעים שרוב מוצרי הגרסה הראשונית יוצאים עקומים קצת, בעיתיים קצת, זה פשוט ככה כי ככה משיקים מוצר(מחיר זול, הרבה תקלות והחלפות מוצרים), אז בחרנו שלא לקנות את המוצר המוזל.

אז חיכינו ורק אחרי שנה(4 גרסאות בתקופה הזאת) הזמנו שרוולים במחיר כפול ממה שהציעו לנו וגאים לומר שהמוצר מעולה.
כמו כל המוצרים במלאי שלנו עוד לא קרה שמישהו קיבל מוצר עם תקלות.

מי שישלם על המוצר הזול יקבל את המוצר הזול, היבואנים מנסים להיפטר מהגרסאות הראשונות כי הם עשויים בהתאם.
אני מציע למי ששוקל לבדוק סרטוני ביקורת ולראות אם התקלות שיש במוצרים נסבלות(לרוב זה היה תפירה שנפרמת מהר)

אם היינו קונים את המוצר הזול הוא היה נמכק בארץ ב270 כולל משלוח.

ממליץ בחום על החגורות של Titan יצא לי לנסות גם את הToro וגם את הLonghorn שהגיעה אלי היום (אומנם לא הזמנתי מTitan Israel כי הייתי זקוק לחגורה כמה שיותר מהר כשנשברה לי הRDX אבל בכל זאת זו Titan Longhorn- לא אחזור שוב על הדיון של זמן ההמתנה למלאי החגורות).
מאוד נהנתי גם מהToro שאצלי במכון בזמן שהייתי חסר חגורה כשחיכיתי לLonghorn והיום כשהתאמנתי עם הLonghorn החדשה אפילו נהנתי ממנה הרבה יותר מאשר עם הToro

1. אני מבין שאתה לא רוצה להתעסק בהזמנות מחו"ל אבל הרומאולוס 2 של נייק פשוט שוות את ההתעסקות, כל כך הרבה יותר טוב מהאדיפאוור וזה מבנאדם שהיו לו 4 זוגות של נעלי משקולות של אדידס לפני שניסה את הנייק.
את הIRONWORK היה לך ?

אגב למי ששאל על נעליים אדידאס ישראל כבר מחזיקים את האדיפאוור במחיר מחירון זול מהזמנה מחוץ לארץ, ככה ששווה להכיר עובד שלהם(הנחת עובד זה 30%) או לקנות באילת(פחות 17%).

גם אני מאוד ממליץ על הRomaleos 2 יש לי אותן מינואר ואני מאוד מרוצה מהן, היה שווה את הכאב ראש של ההזמנה מחו"ל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית