הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיית כרס בישיבה

• פותח/ת השרשור C.K
  • פורסם בתאריך

C.K

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אממ אני מאוד מתבאס על הכרס שיש לי שאי יושב
כשאני עומד יש לי כרס קטנה כזאת אבל איכשהו שאני יושב פתאום יוצא לי הכרס פי 2 יותר גדולה

שוקל 70 1.73

עכשיו אמרו לי שאני צריך לרדת אחוזי שומן ז"א לרדת במשקל יש עוד דרך לעשות את זה חוץ מזה ? כי אני גרוע בדיאטות אני מעדיף לעשות את זה בדרך אחרת

חחח איך זה נשמע בעיית כרס בישיבה

• פותח/ת השרשור
כן, הייתה לי בעיה דומה כשהייתי 70 קילו. עליתי 30 קילו ואף אחד לא מדבר איתי יותר.

חחח פתרון יצירתי אני ממש לא אנורקס אולי אני שוקל קצת אבל יש לי הרבה שומנים ו כמעט ואין מסת שריר

• פותח/ת השרשור
אולי הגיע הזמן לפתור את זה.
אז איך לפתור את זה בגלל זה אני שואל אותכם
מצד אחד יש פה נושא שאומר שמדריכים הם חסרי טועלת
ומצד אחר אתם לא בדיוק עוזרים לי אתה עונים לי בשביל להסתלבט עלי

לא מבין מה אתה רוצה. או שאתה רוצה להתחטב, ויש לזה מדריכים פה או שאתה רוצה לעלות מאסת שריר וגם לזה יש פה מדריכים. אז מה השאלה?

• פותח/ת השרשור
לא מבין מה אתה רוצה. או שאתה רוצה להתחטב, ויש לזה מדריכים פה או שאתה רוצה לעלות מאסת שריר וגם לזה יש פה מדריכים. אז מה השאלה?
אני לא מבין כל כך אם תוכל להסביר לי מה כל אחד מהם עושה ולפי זה אני יבחר מה כדאי לעשות

תראה, בחיטוב יורדים במשקל ובדרך כלל שומרים על מסת שריר, אם אתה מתחיל אז יש לך סיכוי לעלות טיפה במסת השריר בזמן החיטוב אבל לא משהו מאוד משמעותי, במסה פשוט עולים במסת שריר ועולים במשקל, כמובן שעם עליה במשקל באה גם עליה בכמות השומן בגוף, כמה שומן תלוי בגודל העודף הקלורי והגנטיקה שלך.

תבצע חיטוב רציני ל8 אחוז שומן, עם הרבה אירובי ותיסוף של יהומבין/אפדרין (יעזור לשומן העיקף, אם יש)
ממליץ לקרוא את אלה- אחת שתיים שלוש ארבע חמש

שים לב כמובן טוב טוב לכולם, ותקרא פעמיים לפחות.

אחרי זה אמורה כל כרס/שוונץ/צמיג איך שלא תקראו לזה להעלם.

• פותח/ת השרשור
תראה, בחיטוב יורדים במשקל ובדרך כלל שומרים על מסת שריר, אם אתה מתחיל אז יש לך סיכוי לעלות טיפה במסת השריר בזמן החיטוב אבל לא משהו מאוד משמעותי, במסה פשוט עולים במסת שריר ועולים במשקל, כמובן שעם עליה במשקל באה גם עליה בכמות השומן בגוף, כמה שומן תלוי בגודל העודף הקלורי והגנטיקה שלך.

אוקיי אז אני ילך על החיטוב אני לא יכול להיות עם השומן אני חייב להוריד אותו

אמממ יש לי תוכנית אימונים מהחדר כושר לרשום אותה ?
ABXAB ויום אחד אירובי
A:
גב:
פולי עליון 3x10
פולי עליון עם המקל הזה מאוחרי הגב 3x10
חתירה לחזה באחיזה רחבה בישיבה 3x10
תלת ראשי:
משיכת מטה בפולי עליון 3x8
שכיבות סמיכה 3x12-10-8(כל מספר זה צורה אחרת של שכיבות סמיכה)
שקיעות בשמירה אחורי על ספסל 3x10
כתפיים:
לחיצת כתפיים מעלה במכשיר
כפיפת כתפיים לפנים במשקוליות יד
הרחקת כתפיים אופקית בהרמה לאחור עם משקולות יד

בטן:
כפיפות בטן במכשיר
עליות בטן באלכסונית
כפיפות בטן במכונה

B:
חזה:
לחיצת חזה במכונה
לחיצת חזה עם מוט
יד קדמית:
כפיפת מרפק בישיבה
כפיפת מרפקים בעמידה פולי תחתון

רגליים:
במכשירים

בטן:
3 תרגילים שהמדריך הביא לי

אממ ומישהו יכול להכין לי תפריט ?

ה RMR שלי הוא 1845

נערך לאחרונה:
אממ אני מאוד מתבאס על הכרס שיש לי שאי יושב
כשאני עומד יש לי כרס קטנה כזאת אבל איכשהו שאני יושב פתאום יוצא לי הכרס פי 2 יותר גדולה

שוקל 70 1.73

עכשיו אמרו לי שאני צריך לרדת אחוזי שומן ז"א לרדת במשקל יש עוד דרך לעשות את זה חוץ מזה ? כי אני גרוע בדיאטות אני מעדיף לעשות את זה בדרך אחרת

חחח איך זה נשמע בעיית כרס בישיבה

לא משהו שפסיכולוג טוב לא יפתור...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית