שלום,
יצא לי כבר לפתוח בפורום הזה (אימונים) נושא. הנושא נענה, אך לא עד סופו ונאלצתי להקפיץ אותו לא מעט פעמים כדי לקבל מענה שבסופו של דבר לא נענה. על כן, מי שיוכל לעזור - אשמח שיעזור; מי שלא ילך עם זה עד הסוף אז אין צורך להגיב בכלל.
אני 1.65 מ', שוקל 61 ק"ג.
חזרתי להתאמן לפני כשמונה חודשים. עברתי את SS, עברתי לתכנית ביניים שלא אהבתי אותו ומשם המשכתי לטקסס מתוד', אבל לא היה לי מספיק זמן ורצון כדי להעלות במשקלי העבודה ולהפציץ ולכן לפני כחודש וחצי עברתי לתכנית AB המבוססת על תרגילי בסיס ואני ממשיך איתה עד היום:
אימון A:
בנץ' פרס - 3X5.
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים - 3X10.
פרפר עם דאמבלים - 2X8.
לחיצת כתפיים עם משקולות בישיבה - 3X10.
הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה 3X8.
מקבילים עם משקל - 3X8.
יד אחורית עם חבל בפולי עליון - 2X10.
תרגיל בטן עם הגלגל - 3X12.
תרגיל בטן נוסף.
ספיגה (זריקת כדור כוח לבטן) - שריטה קטנה שלי; אשמח אם לא יינתנו דעות על כך.
---
אימון B:
סקוואט - 5X5.
צ'ין אפס עם משקל - 3X5.
דדליפט קלאסי - 1X5.
גב בפולי עליון 2X10.
כפיפת מרפקים בספסל - 3X10.
כפיפת מרפקים על מכשיר ייעודי - 3X8.
בגדול, עקב המעבר בין התכניות מאז שסיימתי את ה-SS יצא לי לרדת ממשקלי העבודה שלי ובעיקר בגלל הריסט בטקסס מתוד'. לאחרונה חזרתי לכל משקלי העבודה שעצרתי בהם בסוף ה-SS.
המטרה שלי כרגע מבחינתי היא להישאר עם אותם משקלי עבודה שאני כרגע ולהמשיך לגדול במסה בצורה נקייה עוד 5 ק"ג. בנוסף לכך, מתכוון לרכוש אבקת חלבון כי אני לא מגיע לכמות החלבון הנדרשת ביום לפי מה שאני רואה.
למישהו יש המלצות וטיפים לגבי ההמשך בתכנית? שמעתי על תכנית ווליום גרמנית, יכולה להיות אפקטיבית לי? כדי ללכת עליה?
אשמח לעצות מהרציניים שכאן,
תודה.
יצא לי כבר לפתוח בפורום הזה (אימונים) נושא. הנושא נענה, אך לא עד סופו ונאלצתי להקפיץ אותו לא מעט פעמים כדי לקבל מענה שבסופו של דבר לא נענה. על כן, מי שיוכל לעזור - אשמח שיעזור; מי שלא ילך עם זה עד הסוף אז אין צורך להגיב בכלל.
אני 1.65 מ', שוקל 61 ק"ג.
חזרתי להתאמן לפני כשמונה חודשים. עברתי את SS, עברתי לתכנית ביניים שלא אהבתי אותו ומשם המשכתי לטקסס מתוד', אבל לא היה לי מספיק זמן ורצון כדי להעלות במשקלי העבודה ולהפציץ ולכן לפני כחודש וחצי עברתי לתכנית AB המבוססת על תרגילי בסיס ואני ממשיך איתה עד היום:
אימון A:
בנץ' פרס - 3X5.
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים - 3X10.
פרפר עם דאמבלים - 2X8.
לחיצת כתפיים עם משקולות בישיבה - 3X10.
הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה 3X8.
מקבילים עם משקל - 3X8.
יד אחורית עם חבל בפולי עליון - 2X10.
תרגיל בטן עם הגלגל - 3X12.
תרגיל בטן נוסף.
ספיגה (זריקת כדור כוח לבטן) - שריטה קטנה שלי; אשמח אם לא יינתנו דעות על כך.
---
אימון B:
סקוואט - 5X5.
צ'ין אפס עם משקל - 3X5.
דדליפט קלאסי - 1X5.
גב בפולי עליון 2X10.
כפיפת מרפקים בספסל - 3X10.
כפיפת מרפקים על מכשיר ייעודי - 3X8.
בגדול, עקב המעבר בין התכניות מאז שסיימתי את ה-SS יצא לי לרדת ממשקלי העבודה שלי ובעיקר בגלל הריסט בטקסס מתוד'. לאחרונה חזרתי לכל משקלי העבודה שעצרתי בהם בסוף ה-SS.
המטרה שלי כרגע מבחינתי היא להישאר עם אותם משקלי עבודה שאני כרגע ולהמשיך לגדול במסה בצורה נקייה עוד 5 ק"ג. בנוסף לכך, מתכוון לרכוש אבקת חלבון כי אני לא מגיע לכמות החלבון הנדרשת ביום לפי מה שאני רואה.
למישהו יש המלצות וטיפים לגבי ההמשך בתכנית? שמעתי על תכנית ווליום גרמנית, יכולה להיות אפקטיבית לי? כדי ללכת עליה?
אשמח לעצות מהרציניים שכאן,
תודה.