טוב לא יודע מה מלמדים, אישית לא למדי כלום בנושא הזה בבית ספר.אתה מקשקש, אמא שלי מרצה לביולוגיה באקדמיה, אל תבלבל שלא מלמדים את זה מסיבות דתיות, כי כן מלמדים את זה, כבר בכיתה ח' מלמדים את זה, פשוט לא קוראים לזה "אבולוציה" קוראים לזה בשמות אחרים.
הרי מה זה אבולוציה? זו הסתגלות של תאים לסביבה החיצונית, בוודאי שזה קיים בעולם, אם זה לא היה קיים השפעת לא הייתה מסתגלת כל שנה לסביבה ותוקפת אותנו כל שנה מחדש, כנראה שגם לא היינו מתחזקים מאימון לאימון.
הסיבה שרשמתי "אם זה קיים" זה כי כל חקר העולם הוא מבוסס על אקסיומות שאנחנו יצרנו על בסיס מה שאנחנו רואים, אם יש אי שם כוח עליון, כל התיאוריות שלנו יכולות להתנפץ, אז עבור אדם מאמין - דבר בשפה שלו, אחרת הדיון יהיה סרק.
וזה גם לא רק תאים אלה ברמת הפרט. כלומר יש שוני גם מערכתי. לא יודע בדיוק מונחים מקצועיים כי זה לא המקצוע שלי.
אבל יכול להיות שצריך לרדת לעם בתחומים האלו. תאכלס לא אוהב להתווכח אם בן אדם מאמין כי לא משנה מה תגיד לו הוא לא משתמש בהיגיון ולכן אני מפסיד או לפני שהתחלתי. פה פשוט היה לי חשוב לחדד את הנושא שזה כן מוכח שזה קיים. מאיפה זה התחיל זה עדיין מגדר שאלה.