ייעוץ תחליף לארוחה לפי ערכים

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
כמו ששמתם לב אני עובד לפי תפריט שצחי כנען בנה לי, אך היום הוא אמר לי שלא יהיה זמין ונתקעתי עם שאלה שאשמח אם תוכלו לענות לי.

בתפריט שהוא בנה לי יש ארוחת ערב כזאת:

• 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה (עינן צהוב)
  • 100 גרם גבינה בולגרית 5%
  • מעט ירקות
עכשיו ככה, יש לי חולשה אחת מאד גדולה וזו התמכרות לגלידות 0% שומן של פלדמן.. זאת קופסא של 450 גרם יש בטעמי ריבת חלב/שוקו פקאן וכאלה.. ואני נורא אוהב לאכול קופסא כזאת נגיד ביום.

הערכים של קופסת גלידה כזאת זה: 300 קלוריות, 45 גרם פחמימה, 21 גרם חלבון, 3 גרם שומן.

רציתי לדעת אם ניתן לאכול קופסא אחת לארוחת ערב במקום הארוחה שהוא נתן לי, אני חושב שהערכים זהים פחות או יותר..

אשמח לתשובה בהקדם ! רב תודות.

אתה אוכל אבקת חלב רזה, גליצרול, עמילן מעובד, מייצבים ומתחלבים, אספרטיים וסוכרלוז (ספלנדה) במקום גבינה בולגרית וירקות. כמה פעמים צריך לחזור על זה?

תאכל מה שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
זה יותר במקום לחם וגבינה.. אני לא חושב שהירקות מחושבות בערכים הסופיים של התפריט.
אני עדיין לא מבין מה ההבדל מבחינת ההתקדמות שלי בתוכנית אם אני מקבל 40 גרם פחמימה ו-20 גרם חלבון מגלידה שהיא ללא שומנים וללא סוכרים בכלל, מול גבינה ולחם..

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. אז רגע, בגלל שזה מזון מעובד כביכול אז לא להשען על זה מדי פעם כתחליף? מה זה סוג של צ'יטינג יכול להיות?

• פותח/ת השרשור
אז העניין הבריאותי פה גורם להתנגדות? זה שלחם וגבינה עדיף על גלידה בלי סוכר ושומן זה ברור לי..
אבל אם הגלידה נכנסת לי בדיוק בערכים של הארוחה הזאת מבחינת קלוריות פחמימות חלבונים ושומנים אין עם זה בעיה וניתן להחליף?

אם אתה רוצה אתה יכול לאכול את הגלידה בנוסף לארוחת ערב וזה כי אתה שוקל רק 48 קג ברגע שתפתח מסה ותירצה לעשות חיטוב תיצטרך להוריד את הגלידה .

• פותח/ת השרשור
אם אתה רואה את זה, משה, אשמח להתייחסות מצדך..

נסכם את זה בשאלה: האם כאשר יש לי ערכים של ארוחה, זה משנה מה אוכל בארוחה הזאת או שמשנה שאני משלים את הערכים שלה בסופו של דבר? לדוגמא:

לחם+גבינה בולגרית+ירקות = 300 קלוריות, 40 גרם פחמימה, 20 גרם חלבון.
קופסת גלידה 0% שומן ללא סוכר = 300 קלוריות, 45~ גרם פחמימה, 20 גרם חלבון.

יהיה הבדל בין 2 הארוחות? ניתן להחליף אחת בשנייה?

לא הבנתי את התגובה שלך..
אשמח גם להסברים אחרי טענה של כן/לא

אדנדי חביבי, את הדיעה שלי ביחס למה שאתה שואל (ושואל ושואל ושואל) לאורך הפוסט הזה,
כבר הבעתי איפושהו בעמוד הקודם.
וגם בפוסט הקודם שלך, כתבתי את דעתי על זה שאתה הולך לדיאטן - מקבל תפריט - בא לכאן לשאול אם לעשות אחרת.

• פותח/ת השרשור
הסברתי למה נמנע ממני אתמול ליצור קשר עם צחי.. ברור שהייתי שואל אותו אם הייתי יכול.
הוא נתן לי ארוחה עם ערכים מסויימים, סך הכל שאלתי אם אני יכול להחליף אותה במשהו אחר עם אותם ערכים זה הכל.

• פותח/ת השרשור
קצת מעצבן שזורקים תשובות לאוויר מבלי להסביר יותר מדי..
קל מאד לכתוב מילה עם 2 הודעות בלי להסביר את ההגיון או את ההסבר לתשובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית