הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העלאה במסת השריר תוך כדי ירידה באחוזי שומן

• פותח/ת השרשור Asad
  • פורסם בתאריך

Asad

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני מעוניין להרשם לחדר כושר, ויש לי מעט שומן עודף (כרס קטנה וLOVE HANDLES, וגם ישבן שאני מעוניין להקטין)
יש אפשרות לרדת באחוזי השומן תוך כדי עלייה במסת השריר?
הייתם ממליצים על תכנית SS לדבר כזה? אני צריך תפריט מסה או חיטוב לזה?

תודה

במידה ואתה רק מתחיל זה עוד אפשרי להעלות מסת שריר ולרדת בשומן, גם עם חיטוב קל מאוד
בגלל שעוד אין לך את הבסיס, הייתי ממליץ על איזו תוכנית FBW לתקופה מסוימת עד שיהיו לך היסודות

• פותח/ת השרשור
במידה ואתה רק מתחיל זה עוד אפשרי להעלות מסת שריר ולרדת בשומן, גם עם חיטוב קל מאוד
בגלל שעוד אין לך את הבסיס, הייתי ממליץ על איזו תוכנית FBW לתקופה מסוימת עד שיהיו לך היסודות
הבנתי, ואיזה תפריט לשלב עם התוכנית? מאזן קלוריות שלילי?

הבנתי, ואיזה תפריט לשלב עם התוכנית? מאזן קלוריות שלילי?
הייתי אומר מאזן שלילי קל גובל בנייטרלי, לתת לגוף טיפה להתרגל

• פותח/ת השרשור
הייתי אומר מאזן שלילי קל גובל בנייטרלי, לתת לגוף טיפה להתרגל
תודה רבה, יש תוכנית FBW מוכנה שאתה ממליץ או להתייעץ עם המאמן בחדכ? שמעתי שרובם מביאים תוכניות גרועות

תודה רבה, יש תוכנית FBW מוכנה שאתה ממליץ או להתייעץ עם המאמן בחדכ? שמעתי שרובם מביאים תוכניות גרועות
במאמרים אמורות להיות כמה תוכניות אם אני לא טועה, תבחר שם אחת שמוצאת חן בעינייך ולך על זה

מה הגיל, גובה, משקל גוף?

אם אתה רוצה לחטב הייתי ממליץ כמו שהציעו לך להיות על מאזן חיובי קל. לגבי תכנית כל תכנית FBW שמבוססת על התרגילים המורכבים תעשה את העבודה. אתה יכול להתחיל SS כל עוד משקלי העבודה שלך נמוכים בשבילך ואתה בשלב של לימוד/הטמעת הטכניקה, כשהמשקלים יתחילו להיות מאתגרים זו עלול להיות בעיה להתקדם ב SS במאזן קלורי שלילי, בשלב הזה אפשר להשאיר את התכנית מבחינת סדר התרגילים אבל בלי ההוספת משקלי עבודה, וגם אולי לעשות סקוואט קל באמצע השבוע במקום סקוואט כבד.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לחטב הייתי ממליץ כמו שהציעו לך להיות על מאזן חיובי קל. לגבי תכנית כל תכנית FBW שמבוססת על התרגילים המורכבים תעשה את העבודה. אתה יכול להתחיל SS כל עוד משקלי העבודה שלך נמוכים בשבילך ואתה בשלב של לימוד/הטמעת הטכניקה, כשהמשקלים יתחילו להיות מאתגרים זו עלול להיות בעיה להתקדם ב SS במאזן קלורי שלילי, בשלב הזה אפשר להשאיר את התכנית מבחינת סדר התרגילים אבל בלי ההוספת משקלי עבודה, וגם אולי לעשות סקוואט קל באמצע השבוע במקום סקוואט כבד.
הבנתי, תודה רבה
היית בנוסף ממליץ לשלב אימוני קרדיו? למשל רבע שעה ריצה לפני תחילת כל אימון? או שזה יוריד לי את המאזן הקלורי יותר מדי?

היית בנוסף ממליץ לשלב אימוני קרדיו? למשל רבע שעה ריצה לפני תחילת כל אימון? או שזה יוריד לי את המאזן הקלורי יותר מדי?
קרדיו הייתי ממליץ בכל תכנית אימונים בלי קשר לחיטוב בשביל סיבולת לב ריאה. פשוט קודם כל רצוי שתעריך את הקלוריות שאתה שורף בקרדיו ותוסיף אותן לתפריט, ודבר שני בתכנית כמו SS שיש בה הרבה עבודת רגליים הייתי ממליץ אם אתה עושה ריצה אז לא לנסות לשבור שיאים של מהירות או זמן אלא לעשות ריצה קלה כדי לא לפגוע בהתאוששות הרגליים.
דבר שלישי, עדיף שתעשה את הקרדיו אחרי האימון כוח ולא לפני.

Back
למעלה תחתית