הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל לתסף ב-BCAA

dror267

מושעה
46
3
נק' מוניטין:
3
46
3
אני כרגע בחיטובון קטן אבל הבנתי שלא רע גם לתקופה של עלייה במסה זה תוסף מעולה לפני אימון חשבתי לנסות את זה כי נמאס בתכלס מהשייק חלבון רוצה לנסות את הסורס שבאמת בגללו הייתי שותה שייקים מה גם שאני כמעט ולא אוכל מוצרי חלבון כמו בשר עוף. אני בגובה של 1.67 שוקל 63 תפריט של 6 ארוחות ביום כל ארוחה 4 ביצים 2 צהוב כל 3 שעות
ואני מרגיש מעולה עם התפריט הזה פעם בשבוע אוכל סטייק טוב אבל בעקרון החלבון העיקרי שלי בא מביצים אורגניות. חשבתי לתסף ב-bcaa אם אפשר לקרוא לזה למקסם או לשדרג את התזונה שלי.

BCAA לא יהיה לך מועיל הוא טוב רק במצב שהגוף שלך היה בצום בערך של 8 שעות ואתה הולך לאימון אז הוא מונע קטבוליזם של השריר
אבל אתה אוכל 6 ארוחות אז כמות החומצות אמינו החופשיות שלך בדם גבוה ואין צורך בBCAA

• פותח/ת השרשור
BCAA לא יהיה לך מועיל הוא טוב רק במצב שהגוף שלך היה בצום בערך של 8 שעות ואתה הולך לאימון אז הוא מונע קטבוליזם של השריר
אבל אתה אוכל 6 ארוחות אז כמות החומצות אמינו החופשיות שלך בדם גבוה ואין צורך בBCAA

צודק אבל לא רק בהקשר של החלבון של לתוסף עוד יתרונות בריאותיים חלבון הוא אב מזון שעושה הרבה דברים לכן חשבתי שיהיה נחמד לצרוך אותו

אין לך יותר מדי צורך בזה עם התזונה שלך
מה שכן, עם כמה שביצים זה בריא וטוב, 24 ביצים ביום (12 חלמונים?) זה נראה לי כבר יותר מדי, צריך לשים את הגבול איפושהו

אני כרגע בחיטובון קטן אבל הבנתי שלא רע גם לתקופה של עלייה במסה זה תוסף מעולה לפני אימון חשבתי לנסות את זה כי נמאס בתכלס מהשייק חלבון רוצה לנסות את הסורס שבאמת בגללו הייתי שותה שייקים מה גם שאני כמעט ולא אוכל מוצרי חלבון כמו בשר עוף. אני בגובה של 1.67 שוקל 63 תפריט של 6 ארוחות ביום כל ארוחה 4 ביצים 2 צהוב כל 3 שעות
ואני מרגיש מעולה עם התפריט הזה פעם בשבוע אוכל סטייק טוב אבל בעקרון החלבון העיקרי שלי בא מביצים אורגניות. חשבתי לתסף ב-bcaa אם אפשר לקרוא לזה למקסם או לשדרג את התזונה שלי.

כן הייתי ממליץ לך לאכול יותר אוכל עשיר בחלבון.
אבל אם אתה לא אוכל מספיק חלבון ואתה קטבולי רוב הזמן אז כן הייתי ממליץ.
מקווה שעזרתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית