שלום לכולם,
אני אתן תקציר לסיפור שלי.
בן 28 גובה 1.73 כבר חודשיים בSS
כרגע סקוואט 95 קילו.
דדליפט 107.5 קילו
לחיצת חזה 67.5 קילו
פרס 47.5
מתח 15 קילו על הגוף עושה 5 חזרות ל3 סטים
תרגילי עזר חתירה יד יד כנגד משקולות ומקבילים ל 2X8.
הגעתי לתכנית אחרי AB ככה שלא יכלתי להוסיף 5 קילו בסקוואט ,בדדליפט ,בלחיצת חזה ובפרס 2.5 ,ככה שרק בשבוע הראשון הצלחתי ככה ובהמשך העלתי כחצי מזה.
בחודש הראשון הלך טוב (היו כמה בעיות בטכניקה אבל תיקנתי)
התאוששות .
בהתחלה זה עבד טוב אבל לאחר מכן זה גם הפסיק.
כבר שבועיים שלא מצליח לעלות 2.5 קילו בסווקאט ובדדליפט ,ו1.25 במתח , בלחיצת חזה ובפרס.
מה שקורה בעצם זה שאני מצליח לעלות על בסיס האימון השני, כלומר זה בדרך כלל הולך ככה:
לחיצת חזה 62.5 סיימתי 3X5 לחיצת חזה 63.75 מסיים 3X4. ולפעמים בסט האחרון מצליח רק 3X3.
ואז אימון הבא מצליח לסיים 3X5.
כנל לגבי סקוואט. מצליח לסיים 90 קילו באימון הראשון . אימון שני התאוששות. אימון שלישי 92.5 מצליח לסיים רק 3X4 או 3X3
אימון רביעי מצליח לסגור 3X5.
חושב שזה גם יפסק עוד שבוע או שבועיים,ויתחיל להכנס לריסטים במיוחד בפרס ובלחיצת חזה.
@לוטם הציע לי לשנות מתכונת בלחיצות אך העניין הוא שגם ברגליים אני לא מצליח להתקדם בצורה אופטימלית.
חושב להדגיש שאני נח מספיק(6 דקות בין סט לסט)
עושה חימום נכון.
ישן 7 שעות מינימום בלילה.
עם האוכל זה קצת בעייתי רפיטו המליץ לאכול כמה שיותר בשביל להתקדם.
אני אוכל בתזונה קפדנית של 500 קלוריות מעל הניטרלי ועולה 300 גרם בשבוע בערך(1.5 קילו בחודש).
1.האם אני יוכל להפיק מעצמי יותר בתוכנית פחות תובענית מבחינת תזונה כמו הלינארית?
או שSS עם התקדמות באימון השני עדיין מנצחת את ההתקדמות של הלינארית?
2. האם יש הגיון בלהתקדם מאימון לאימון בסקוואט ובדדליפט ב1.25 קילו ובלחיצת חזה בפרס ובמתח ב650 גרם ?
או שזו התקדמות מיותרת ? ולינארית תנצח מבחינת אופטימליות בתוכנית?
חשוב לציין שלפני שאתם קופצים ואומרים לי לאכול יותר ולעלות ב600 גרם בשבוע, אז כבר אומר לכם מראש שאני לא מתכוון לעשות את זה, מכיוון שבSS הקודמת העלתי המון שומן ככה.
@לוטם
@Beast and cheat
@Moshe
@stitch
@yujinius
@SmokingSnake
@MikeRozner
אני אתן תקציר לסיפור שלי.
בן 28 גובה 1.73 כבר חודשיים בSS
כרגע סקוואט 95 קילו.
דדליפט 107.5 קילו
לחיצת חזה 67.5 קילו
פרס 47.5
מתח 15 קילו על הגוף עושה 5 חזרות ל3 סטים
תרגילי עזר חתירה יד יד כנגד משקולות ומקבילים ל 2X8.
הגעתי לתכנית אחרי AB ככה שלא יכלתי להוסיף 5 קילו בסקוואט ,בדדליפט ,בלחיצת חזה ובפרס 2.5 ,ככה שרק בשבוע הראשון הצלחתי ככה ובהמשך העלתי כחצי מזה.
בחודש הראשון הלך טוב (היו כמה בעיות בטכניקה אבל תיקנתי)
התאוששות .
בהתחלה זה עבד טוב אבל לאחר מכן זה גם הפסיק.
כבר שבועיים שלא מצליח לעלות 2.5 קילו בסווקאט ובדדליפט ,ו1.25 במתח , בלחיצת חזה ובפרס.
מה שקורה בעצם זה שאני מצליח לעלות על בסיס האימון השני, כלומר זה בדרך כלל הולך ככה:
לחיצת חזה 62.5 סיימתי 3X5 לחיצת חזה 63.75 מסיים 3X4. ולפעמים בסט האחרון מצליח רק 3X3.
ואז אימון הבא מצליח לסיים 3X5.
כנל לגבי סקוואט. מצליח לסיים 90 קילו באימון הראשון . אימון שני התאוששות. אימון שלישי 92.5 מצליח לסיים רק 3X4 או 3X3
אימון רביעי מצליח לסגור 3X5.
חושב שזה גם יפסק עוד שבוע או שבועיים,ויתחיל להכנס לריסטים במיוחד בפרס ובלחיצת חזה.
@לוטם הציע לי לשנות מתכונת בלחיצות אך העניין הוא שגם ברגליים אני לא מצליח להתקדם בצורה אופטימלית.
חושב להדגיש שאני נח מספיק(6 דקות בין סט לסט)
עושה חימום נכון.
ישן 7 שעות מינימום בלילה.
עם האוכל זה קצת בעייתי רפיטו המליץ לאכול כמה שיותר בשביל להתקדם.
אני אוכל בתזונה קפדנית של 500 קלוריות מעל הניטרלי ועולה 300 גרם בשבוע בערך(1.5 קילו בחודש).
1.האם אני יוכל להפיק מעצמי יותר בתוכנית פחות תובענית מבחינת תזונה כמו הלינארית?
או שSS עם התקדמות באימון השני עדיין מנצחת את ההתקדמות של הלינארית?
2. האם יש הגיון בלהתקדם מאימון לאימון בסקוואט ובדדליפט ב1.25 קילו ובלחיצת חזה בפרס ובמתח ב650 גרם ?
או שזו התקדמות מיותרת ? ולינארית תנצח מבחינת אופטימליות בתוכנית?
חשוב לציין שלפני שאתם קופצים ואומרים לי לאכול יותר ולעלות ב600 גרם בשבוע, אז כבר אומר לכם מראש שאני לא מתכוון לעשות את זה, מכיוון שבSS הקודמת העלתי המון שומן ככה.
@לוטם
@Beast and cheat
@Moshe
@stitch
@yujinius
@SmokingSnake
@MikeRozner