הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי מתחילים לחפש עבודת סטודנט בתיכנות?

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
היי חבר׳ה, תיכף מסיים שנה א בתואר ראשון מערכות מידע באוניברסיטת חיפה.

כרגע יש לי 2 קורסים בתיכנות:
שפת סי: 93 סופי
ג׳אווה: 79 במבחן, יכול להגיע לציון סופי של 86+ (כל תרגילי הבית שלי 90+ ונשאר עוד אחד לקיץ וגם בונוס).

בנוסף הממוצע שלי מסמסטר א הוא 86.5
סביר להניח שירד טיפה בסמסטר הנוכחי (נניח ירד ל 84).

עם 33 נקודות זכות, ממוצע 84 וציונים של 93, 85 בתיכנות. אפשרי להתחיל להתמיין?

אני חושב שהפקטור המרכזי זה כמה שעות עבודה תוכל לתת במהלך השבוע, לרוב מדובר על 20 שעות. אם זה מסתדר לך תתחיל לחפש עבודה.
ממליץ בחום לעבוד במקום עבודה גדול שילמד אותך איך לעבוד ולא סטארט אפ של 4 אנשים שתהיה שם ראש צוות של עצמך

אני חושב שבכל רגע שבו אתה יודע בסיס מסוים אתה יכול להתחיל לחפש.
אמרה לי ידידה שעובדת הייטק שכל עוד אתה יודע בסיס אז בעבודה ילמדו אותך את מה שהם צריכים שתידע כי משתלם להם שסטודנט יבצע את העבודה השחורה שלהם תמורת שכר יחסית נמוך ולכן כל הזמן מחפשים סטודנטים שיודעים לתכנת בקטנה. זה פשוט משתלם להם.

אין לזה חוק או משהו, מתי שאתה יכול לתת שעות ויש לך לפחות את הבסיס ועדיף קצת מעבר אתה יכול להתחיל לעבוד..
אני יכול להגיד לך על עצמי, אין לי עדיין תואר ולא התחלתי אבל אני עובד בhp בתור מתכנת..

זה תלוי מאוד ברמה שלך ומה אתה יודע

יש חברות שמקבלות סטודנטים להתמחות ללא תשלום או עפ"י בונוסים וכו' עפ"י תנאים מוקדמים לרוב פר פרוייקט.
שווה לבדוק. באיזה איזור אתה מחפש?

• פותח/ת השרשור
יש חברות שמקבלות סטודנטים להתמחות ללא תשלום או עפ"י בונוסים וכו' עפ"י תנאים מוקדמים לרוב פר פרוייקט.
שווה לבדוק. באיזה איזור אתה מחפש?
חיפה-קיסריה-יקנעם

השפות שיש לך בנתיים לא שוות הרבה.. שתגיע ל. Net נדבר.
😳?

היי חבר׳ה, תיכף מסיים שנה א בתואר ראשון מערכות מידע באוניברסיטת חיפה.

כרגע יש לי 2 קורסים בתיכנות:
שפת סי: 93 סופי
ג׳אווה: 79 במבחן, יכול להגיע לציון סופי של 86+ (כל תרגילי הבית שלי 90+ ונשאר עוד אחד לקיץ וגם בונוס).

בנוסף הממוצע שלי מסמסטר א הוא 86.5
סביר להניח שירד טיפה בסמסטר הנוכחי (נניח ירד ל 84).

עם 33 נקודות זכות, ממוצע 84 וציונים של 93, 85 בתיכנות. אפשרי להתחיל להתמיין?
קודם כל תנסה, אם אתה יודע לתכנת ותעבור ראיונות עבודה יכולים לקבל אותך למשרת סטודנט.
קח בחשבון שאתה כנראה תתמודד מול חבר'ה חזקים יותר על הנייר לפחות שיבואו ממדמ"ח או הנדסת תוכנה עם כמות קורסים מרשימה יותר ויותר חשוב הבנה טובה יותר

השפות שיש לך בנתיים לא שוות הרבה.. שתגיע ל. Net נדבר.
אתה בתחום?או שאתה סתם אוהב לזרוק שטויות לאוויר?
.NET זאת לא שפה אלא framework,ואם התכוונתה ל#C ,זה שהוא יודע ג'אווה מקביל לזה.

לנושא:לחפש עבודה בפיתוח צריך להתחיל בשנה השניה או סוף שנה ראשונה,ורק תפקידי פיתוח/אוטומציה.
ותעשה יוזר בלינקדאין אם איך לך עדיין,יש שם הרבה מאוד משרות בתחום.
בהצלחה.

אתה בתחום?או שאתה סתם אוהב לזרוק שטויות לאוויר?
.NET זאת לא שפה אלא framework,ואם התכוונתה ל#C ,זה שהוא יודע ג'אווה מקביל לזה.

לנושא:לחפש עבודה בפיתוח צריך להתחיל בשנה השניה או סוף שנה ראשונה,ורק תפקידי פיתוח/אוטומציה.
ותעשה יוזר בלינקדאין אם איך לך עדיין,יש שם הרבה מאוד משרות בתחום.
בהצלחה.
. Net היא אכן פלטפורמה , ועוד לא ראיתי מעסיק שמחפש c# פר סיי. ותוריד את האף חבר, אני בעסק לפני שנולדת.

. Net היא אכן פלטפורמה , ועוד לא ראיתי מעסיק שמחפש c# פר סיי. ותוריד את האף חבר, אני בעסק לפני שנולדת.
אתה איש סיסטם,לא איש תוכנה,אז תתעסק במה שאתה מבין ואל תכניס את האף במה שלא,זה הכל.
רשמת שטות ונתפסת.

• פותח/ת השרשור
😳?

קודם כל תנסה, אם אתה יודע לתכנת ותעבור ראיונות עבודה יכולים לקבל אותך למשרת סטודנט.
קח בחשבון שאתה כנראה תתמודד מול חבר'ה חזקים יותר על הנייר לפחות שיבואו ממדמ"ח או הנדסת תוכנה עם כמות קורסים מרשימה יותר ויותר חשוב הבנה טובה יותר
השאלה היא מכל מה שלמדתי.. מה הכי רלוונטי לאזרחות? אני מניח שהחברות יודעות שאין לי הרבה ידע אבל מבינות שיש לי פוטנציאל.
האמת, אין לי מושג מה זה לתכנת באזרחות ככה שאני לא כזה יודע למה לצפות.
עד עכשיו פתרתי שאלות ובעיות ממבחנים או תרגילים והכי הרבה, זה פרוייקט שבנינו מערכת מידע לחדרי כושר.

השאלה היא מכל מה שלמדתי.. מה הכי רלוונטי לאזרחות? אני מניח שהחברות יודעות שאין לי הרבה ידע אבל מבינות שיש לי פוטנציאל.
האמת, אין לי מושג מה זה לתכנת באזרחות ככה שאני לא כזה יודע למה לצפות.
עד עכשיו פתרתי שאלות ובעיות ממבחנים או תרגילים והכי הרבה, זה פרוייקט שבנינו מערכת מידע לחדרי כושר.
למעט סינטקס של השפה, אין רלוונטיות למה שלמדת בכיתה, מפני שב"אזרחות" כולם עובדים במולטיטרדינג, ולכן חשיבה של סינגל טרד לא רלוונטית לרוב.
שתי הדברים החשובים ביותר לדעת כשאתה עובד בפיתוח זה design patterns ולשאול "למה".
אל תקבל לעולם שום דבר בתוכנה כמובן מעליו, תמיד תשאל למה עושים את זה או מה היתרון, אחרת אתה חובבן.
בהצלחה.

יש כל מיני חברות גדולות שמעסיקות סטודנטים למדמח במסגרות מצוצמות(משרת סטודנט)- בסגנון אינטל.
מה שחשוב הוא לא ידע של שפה כזו או אחרת אלא יכולת הלמידה שלך ויכולת החשיבה שלך.

• פותח/ת השרשור
המלצות לתרגול תיכנות ברמה/בחומר שקשור לאזרחות?

התמחות ללא תשלום אסורה בחוק
איזה סוג של מתמחים?
יש התמחות של מכללות כחלק מפרוייקט סיום למשל.

אתה איש סיסטם,לא איש תוכנה,אז תתעסק במה שאתה מבין ואל תכניס את האף במה שלא,זה הכל.
סליחה, אני מבקש לא להעליב את אנשי הסיסטם כאן באשר הם.

איזה סוג של מתמחים?
יש התמחות של מכללות כחלק מפרוייקט סיום למשל.

סליחה, אני מבקש לא להעליב את אנשי הסיסטם כאן באשר הם.
זה לא עניין של להעליב,זה עניין של סייג לחוכמה שתיקה.
לרשום למישהו שלמד ג'אווה "חכה עד שתלמד .NET" זה מעבר לשטות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית